![]() |
Na akkor kezdjuk sorban:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azt hiszem sokan tisztaban vannak az okkal hogy 3 oribol 2 miert van/volt szabin! Ehhez mi koze az ellen klannak??? Az egyeni problema!!! Mar az Arwen is leirta hogy azert se ők a felelosek hogy nincs aktivitas es nincs tartalek! Azzal viszont egyetertek hogy a haboruban Sergek voltak a kezdemenyezok, ami dicseretes is! Az okok es a mierteket hagyjuk... Vegezetul: Mind a 2 klanban van ismeros, vagy nevezhetem baratoknak is... A BIG GUN-ban termeszetesen tobb. A Pannon klanbol Serg-el nem eppen rozsas a viszonyom, sokat biraltam a modszereit, de itt szeretnek gratulalni mind 2 klannak es Kulon Sergnek is! Szep volt! Kar biralni barkit is! Mindenki hibazhat, vagy eppen el a jatek adta legetosegekkel! Nem szeretnem ujra feszegetni a regi esemenyeket! Ki hogy kerult oda ahol epp van. Mi tortent a Menzoval kapcsolatban. Ki milyen ezkozoket hasznalt fel a celjai eleresehez! Akinek ketelyi vannak vagy megkerdojelezi hogy mi tisztesseges erkolcsileg vagy mi nem, annak javaslom szamolja ki hogy mennyi katona kellett anno a fedezeshez, es mennyi kell most, es mindehhez hany ev termelese szukseges, hogy barki harc nelkul TOP 1 klan legyen vagy beerje azt, barki legyen az elso! Lehet voltak a 2 klan eleteben megbeszelt utesek, lehet hogy egyszeruen tervezett utes volt, vagy eppen egy kosza informaciobol adodo helyzeti elonyt hasznaltak ki! Mindenesetre mind 2 klan sokat, es regota dolgoztak azert, hogy elsok lehessenek! Pannonnak hamarabb sikerult... Az aktualis TOP 1 klan mindig is az akkori jatek adta lehetosegeket hasznalta ki es ugy jutott az elre! Most is ez tortent... Akinek nem tetszik a mostani tronfosztas es belegondol egy kicsit akkor, (es) ha nem elvakult a masik oldallal szemben akkor megerti! Most jott el az ideje hogy a BIG GUN legyen az elso! |
[quote=Arwen;187322]Nem szeretnék belefolyni a vitába, de erre reagálnék.
Igen, óriási nyers, és gabonatartalékot gyűjtöttünk össze hónapok alatt, amihez kellett ÉJSZAKÁZNI, nem is keveset. Mivel hónapok óta figyeljük a piacot, tudjuk, hogy nektek is volt. (Illetve te akkor még nem voltál a Pannonban) 28M fa, hasonló mennyiségű agyag, kőből még több, és közel 100M gabona. Napi szinten szedtétek fel az olcsó nyerset. Ezt pont nekem válaszoltad? :confused: Én honnan tudnék már ilyeneket? :confused: |
[quote=Északföld;187486]
Quote:
Köszöntem! |
Quote:
|
[quote=puma;187493]
Quote:
Legalább 1 oltári marhaságot másolj már ide légy oly kedves, mert ha már kimondtad légy szíves indolkold meg, az meg hagy ne legyen már baj, hogy kicsit több az információ éhségem mint az átlagnak és sajna ha én is csak az 1/A pontlistáit, meg csatáit másolgatnám, attól még nem tudnám meg, hogy valójában mi a helyzet.:) |
Szóval akkor ugy látom vége :)
Először is gratulálok a győzteseknek! Serg neked is, hogy volt erőd meghozni a döntést, hogy vége. Láttam a körülményeidet, sztem is ez volt a legésszerűbb választásod. Azért sajnálom, hogy "csak" ennyi volt :D |
Quote:
Ilyen hülyeségeket, hogy "MNT bontás előtt kiszedték a nyers/kaja piacot" ne is írjanak akik írják! Hónapok óta erre a csatára készül (vár) minden hódos. Nem hiszem hogy Serg nem számított illetve számíthatott rá, hogy ez hamarosan be is fog következni. Tehát hogy fel tudták szedni a nyersüket csak a Pannon óriási hibája, nem a Big gerinctelensége. Hogy miért volt szabin 3 ori is? Kettőt megindoklok, bár tuti csak az összeesküvés-elméletem dolgozik, és nem tudom biztosra ;) : mert sem Sergnek sem Ákosnak nem volt ideje mind2 oriját vinni. Így az FCB és a Kiara szabira került. Ami viszont szerintem is durva volt, hogy feltápoltak egy alklánt az ovi eltüntetésére, illetve hogy földet hozzanak fel nekik, hogy lőtávolba kerüljenek... És véleményem szerint is itt már mindenképp lépned kellett volna Serg. |
Quote:
A hozzászólásaidat letiltom mert nem lehet veled értelmesen beszélni és a hülyeségeidre meg nem vagyok kiváncsi! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:43. |