![]() |
Azért egy arany rég kijárt már a spanyoloknask, annyi jó csapatuk elbukott a közelmúltban. Viszont aranyat Raúlnak! Aragones a sajátját simán átadhatná, pont ilyenkor kihagyni a szent tehenet!!!! :mad:
|
Quote:
soha nem fogom megbocsájtani neki, h pont ilyenkor hagyta ki rault... |
Raúllal kint voltak egy csomó világversenyen és semmit nem nyertek. Most nélküle mentek és megnyerték az EB-t. Nem biztos hogy Raúl erősítést jelentett volna a jelenlegi spanyol válogatottnak, és ilyenkor nem az dönt hogy kit "illene" kivinni, hanem az hogy ki tud többet hozzáadni a csapat teljesítményéhez.
|
Quote:
|
Ha ott üli végig a kispadon a meccseket mint harmadik számú kapus, Raúl akkoris minden fiatal spanyl játékosnak erősítés. A drukkereknek meg főleg! Egy korszakalkotó mágust nem lehet pont a célegyenesben félretolni :mad:
Egyébként eddig sem a csatárok voltak a hibásak a spanyolok vereségeiért, hanem most állt össze az eddigi legbrutálabb védelem, végre voltak lelkes vízhordók. Akkormeg miről beszélünk? |
Teljes mértékben igazat adok Steve-nek.Raul egy legenda...A jelenléte erősen növeli a kati-morált:))
|
A tegnapi eredmény ismeretében kissé megváltozott a vers:
"Deutschland, Deutschland unter Torres..." :):):) |
sajnos bekell vallanom hogy a Spanyolok megérdemelték a győzelmet...mellessleg az egyetlen Spanyol akit szertek az Raúl...sokáig ő volt a kedvencem...és nagyon meglepődtem hogy nem hívták be...mellesleg azt a gólt is Lehman nyakába varrom bár Lahm is benne lehetett:S
de azért továbbra is Deutschland über alles |
Szerintem jo ez igy,
én az egész eb alatt a németeknek szurkoltam,de a spanyolok jobbak voltak,megérdemelten nyertek,szépen jáccotak,és valóban kijárt már nekik valami nagytorna diadal. És igy legalább helyre állt a futball rendje,nem a futballgyilkos görögök,vagy az általam nagyon nem kedvelt:p olaszok nyertek,hanem egy szép focit jáccó csapat. a németek meg majd legközelebb,reméljük:) |
Most szavaztam Spanyolországra:)
A topic nyitó nem figyelte ,hogy lekéne zárni a szavazást valamikor:p |
All times are GMT +1. The time now is 00:43. |