Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-19-2008 13:27

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 180750)
Nem tettem meg... MSNen összesen 6 hódos van fent nálam ennek azért többszörösével beszélgettem fórumon.
Szerintem nem egy ember tudná ezt tanúsítani.

Mindegy, vaskalapos vagy, a te dolgod. Nekem nem tetszik, tudom, megszokom, vagy megszököm... azthiszem az utóbbi lesz.
Nem hiszem, hogy 10-20 vagy akár 50 ember miatt kollektívan kellene büntetni mindenkit. És pláne nem az újjakat, akik nem ismernek senkit.
Azért a "keressenek szövetségeseket" szöveg tetszik, magamból kiindulva én mindig fórumon találtam, dipiben soha, dehááát, ha nincs fórum...:)

Most az a nagy dilemmád, hogy valaki meghívott egy fórumra, és elfogadd-e ezt a meghívást. 3 emberrel szeretnél beszélgetni, és egy teljes fórumnyival szembesülj, neadjisten 2 fórumnyival? (Itt jegyezném meg, hogy eddig is legalább 3 fórumhoz fértél hozzá.)

Néha irigylem az ilyen problémákat.

Ati 06-19-2008 13:28

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 180751)
Az a probléma, hogy ezzel az újítással sikerült kiírtani valamit, ami jó volt. Néha ugyan nem működött jól, de erről nem a többség tehetett. Most pedig mindenki szív, kuncsoroghat meghívóért, és aki itt a külsőn nem szokott olvasgatni, azt sem tudja, hol lehet és kinél.

Ehhez képest az elmúlt órákban nagyobb a fórumélet, mint általában egy nap alatt lenni szokott. Ezt határozottan nem "szívásnak" értékelem, hanem a fórumélet fellendülésének.

Croissant 06-19-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 180736)
Ati: Valszeg átsiklottál felette...

Türelmesen várok a válaszra...

tdomo 06-19-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180755)
Ehhez képest az elmúlt órákban nagyobb a fórumélet, mint általában egy nap alatt lenni szokott. Ezt határozottan nem "szívásnak" értékelem, hanem a fórumélet fellendülésének.

Rendben. Most nagy a mozgás, mert szerveződnek a fórumok. Nem lehetne a játékon belül csinálni egy listát a fórumokról és azokról, akiktől meghívót kell kérni?

Ati 06-19-2008 13:31

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 180752)
- Akik most kezdtek el játszani, azok hol fognak ezek után ismerkedni vagy segítséget kérni????

Ugyanúgy, ahogy eddig: barátokat, szövetségeseket keresnek, elolvassák, hogy hogy működik a játék, majd ezután már aktívan részt tudnak venni a közösségi életben. Statisztikailag az új játékosok alig 1%-a használja a fórumot arra, hogy ott ismerkedjen, vagy segítséget kérjen, úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy ez az 1% meg fogja találni a módját a boldogulásnak ezután is, és hamar rájön arra, hogy hogyan lehet tagja egy fórumnak.

Ati 06-19-2008 13:32

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 180757)
Rendben. Most nagy a mozgás, mert szerveződnek a fórumok. Nem lehetne a játékon belül csinálni egy listát a fórumokról és azokról, akiktől meghívót kell kérni?

Mint már előzőleg említettem, ilyen szándékosan nincsen.

KPeti999 06-19-2008 13:32

Valami lista vagy bármi télleg nem ártana sőt...

Cassandra 06-19-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180754)
Most az a nagy dilemmád, hogy valaki meghívott egy fórumra, és elfogadd-e ezt a meghívást. 3 emberrel szeretnél beszélgetni, és egy teljes fórumnyival szembesülj, neadjisten 2 fórumnyival? (Itt jegyezném meg, hogy eddig is legalább 3 fórumhoz fértél hozzá.)

Néha irigylem az ilyen problémákat.

Na erre végképp nem mondok semmit. Kiforgatod a szavaimat, nem ilyennek ismertelek, de lehet én tévedtem.:(

Sok sikert az új fórumokhoz, Ne legyen igazam de nem fog helytállni, többet vesztett a játék mint gondolnád. De talán egyszer magad is rájössz.
Úgy elfogadható lett volna, ha a közös fórumok fennmaradnak, sőt, úgy kifejezetten hasznos lett volna, ebben a formában ne haragodj, de elvetélt ötlet...

J.Ati 06-19-2008 13:35

Nekem pl. tetszik az újítás!:)

A kezdőknek mondjuk szívás lesz egy kicsit,de szerintem ez nem egy eget rengető probléma.
A legjobb szövijeim és ismerőseim nem a sima fórumron ismertem meg.
Játék közbe,háború közbe esetleg külső fórumon is lehet ismerkedni új emberekkel.

Ati 06-19-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 180761)
Sok sikert az új fórumokhoz, Ne legyen igazam de nem fog helytállni, többet vesztett a játék mint gondolnád. De talán egyszer magad is rájössz.
Úgy elfogadható lett volna, ha a közös fórumok fennmaradnak, sőt, úgy kifejezetten hasznos lett volna, ebben a formában ne haragodj, de elvetélt ötlet...

Az utóbbi egy évben háromszor, vagy négyszer láttalak a fórumon, úgyhogy különösen ennek fényében azt gondolom, hogy erősen túlreagálod ezt az egészet.

All times are GMT +1. The time now is 23:38.