Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

Csokibácsi 03-16-2006 16:23

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna
Nekem még a Neverending Story-n kívől nagy kedvencem volt anno a Fantasztikus Labirintus is:)

Még derékig értem a mostani magamnak, mikor először láttam ezeket :) (jó rég volt ...)
Már akkor megfogott mindkettő.

agreszivkisparna 03-16-2006 16:37

És az ilyen nyomozgatós-gyilkosos, filmekkel hogy álltok?
Pl: Hetedik, Életeken át, Csontember...

Enkidu 03-16-2006 17:23

Quote:

És az ilyen nyomozgatós-gyilkosos, filmekkel hogy álltok?
Pl: Hetedik

Ez a film nagy csalódás volt. Gagyi a sztori és ráadásul Brad Pitt bénán játszik benne. A Gyilkosság lólépésben a kedvencem a nem ázsiaiak közül.

director 03-16-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Ez a film nagy csalódás volt. Gagyi a sztori és ráadásul Brad Pitt bénán játszik benne. A Gyilkosság lólépésben a kedvencem a nem ázsiaiak közül.

ja, brad helyenként béna benne.. de van benne kevin spacey... és általában a 10/10es filmeket onnan lehet felismerni, hogy ő játszik bennük:D

agreszivkisparna 03-16-2006 19:01

Quote:

Ez a film nagy csalódás volt. Gagyi a sztori és ráadásul Brad Pitt bénán játszik benne.

Számomra az a leghanyagolhatóbb, hogy Brad Pitt hogy játszik egy filmben...részemről akár ki is hagyhatnák belőle...:rolleyes:

Enkidu 03-17-2006 07:53

Quote:

Originally Posted by director
ja, brad helyenként béna benne.. de van benne kevin spacey... és általában a 10/10es filmeket onnan lehet felismerni, hogy ő játszik bennük:D

Ellenpélda: The usual suspects. Nagyon béna film... Egyetlen poén, hogy magyarul hadoválnak benne a gengszterek. :D

Quote:

Számomra az a leghanyagolhatóbb, hogy Brad Pitt hogy játszik egy filmben...részemről akár ki is hagyhatnák belőle...:rolleyes:

Hé-hé, én sem vagyok Brad Pitt fan, és nem azért nézek filmeket, mert ő játszik bennük (ázsiai filmekben egyébként sem gyakran szerepel :) ), csak azért volt furcsa, mert a 12 Majomban vagy a Harcosok Klubjában például tudott jól játszani a csávó.

director 03-17-2006 08:04

Quote:

Ellenpélda: The usual suspects. Nagyon béna film... Egyetlen poén, hogy magyarul hadoválnak benne a gengszterek. :D

Hé-hé, én sem vagyok Brad Pitt fan, és nem azért nézek filmeket, mert ő játszik bennük (ázsiai filmekben egyébként sem gyakran szerepel :) ), csak azért volt furcsa, mert a 12 Majomban vagy a Harcosok Klubjában például tudott jól játszani a csávó.

ez nem igazi ellenpélda ám, ugye tudod?:) szerintem is az a leggyengébb filmje (de még így is jó), de az imdb-n pl az a 16. legjobb film összesítésben.. szóval izé:) jó az:)

agreszivkisparna 03-17-2006 08:34

Quote:

Szerintem a legjobb alakítását a Ha eljön Joe Black-ben nyújtotta...

Phoenix 03-17-2006 08:38

Quote:

na az ténylyeg nagyon jó film volt :)

Morisz 03-17-2006 09:42

Quote:

Igen ott nagyon jól alakított. Viszont amiben nekem nem igazán tetszett az a Trója volt ott egy kicsit jobb is lehetett volna.

All times are GMT +1. The time now is 00:50.