![]() |
Quote:
Tehát nűálam a hulla: 12500 x 5 x 1,5 x 1,05 x 1,07 x 1,1 = 115 860 Azaz ippeg, hogy elmarad az orktól, de 10x gyorsabb az auto rezisztje gyújtásra, azaz jópár százalékkal kevesebb ház ég.... Éselég napi 1x felnézni kb egy hullára (nem 1/A, hanem 5., 4. 3. szint), míg az orkra minden második kv-kor a minimum, hogy ottvagy... (szándékosankiahgytam a vérszomjat, ne kelljen mindkettőt újraszámolnom...) |
Szerintem ha napi 1x nézel rá egy olyan hullára, amiben csak ház, barakk és torony van (legfejebb 5-20 bank pluszba), akkor ugyanúgy nem fogsz A-ig jutni, mint most. Mert ugyanúgy le fognak verni, mint eddig, mert ha akar, egy ori 2x végigártóz mire te géphez ülsz, ez egy szövi esetében már 8x ártó, varikkal is meg tolikkal is egyaránt.
|
Tehát, így mindenen túl, amit javaslok:
Szintenkénti lakibónusz: 5%, 10%, 15%, 20%, 25% Szintenkénti hadibónusz: 10%, 20%, 30%, 40%, 50% (a mostani HELYETT!) 10x gyorsabb auto reziszt gyújtsra! Ez így elfogadható szerintem! Azért még elmarad az orktól, de nagyábol a gnómmal egyenértékű, vagy picit alatta (merthogy a gnómnak +50% férőhelye van), de gyújtással kevésbé lehet megfogni... Quote:
|
Nem számoltam vérszomjjal, így is elég sok már benne a szorzó, az egymáshoz viszonyított arányon nem változtatna, csak a végeredményeken.
De legyen 25% a vége, ahogy írtad. De 10x reziszttel. Vagy 5x reziszttel, de az én számaimmal. Akkor szerintem jó lenne. |
Quote:
|
Beszállok kicsit én is a shitstormingba :D:D
Ugye minden országnak van egy alap védője, ami ugye az ország hektárszámával egyenlő. Mi lenne, ha a hullának ezt megemelnénk lakosság*4-re, amire az lenne az indok, hogy a lakosság bármikor hadra fogható védő egységek gyanánt. Ezzel egy csapásra meg lehetne oldani a hulla csapnivaló védelmét, így a soksereges kíséréseket kitámadás esetén. :) |
Ezt úgy kell elképzelni, hogy a lakosok olyanok lennének minta védők? 0 támadó 4 védő érték? Végülis ez is használható ötlet.
Csak ebben is van egy olyan kiskapu, hogy ha pénzt tolsz egy hullába, akkor fizikailag beverhetetlen hullákat lehetne csinálni. Egyszerűen befokozok 200 hektáron 100k katonát, aztán köszönöm szépen. :D Igaz, ez eszméletlen vagyonokba nkerül, ha minden támadást le akarsz ezzel a módszerrel pattintani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:59. |