Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.0 beta (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972)

Ati 05-15-2008 11:06

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 174829)
Fagyasztással kapcsolatban felmerült bennem egy probléma. A súgó szerint egyszerre csak 1 országom lehet lefagyasztva. Egyik országommal szeretnék haladni szövetségben de a következő 2 szinten is van másik országom. Erre lesz valami megoldás vagy az egyiket törölni kell?

Mire odaér az alsó országod, a legfelsővel kapsz MÉG 1000 kört, ennyinek már elégnek kell lennie, hogy szintet lépj onnan.

Remedy 05-15-2008 11:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174822)
Ezzel van egy olyan gond, hogy ha nagyon időzítesz, és pont letelik az egy óra, akkor kegyetlenül megszívtad.

Ugy ertettem, hogy egy adott korben erre a linkre barmikor rakkattinthatok, beirom a szamot, es akkor abban a korben mar nem fogja kerni, varazslatnal sem. :)

Paliking 05-15-2008 14:02

Így két nap után már elkezdett zavarni ez a távol előtti bepötyögés, főleg telefonról nagyon macerás. Én azt nem értem, hogy ha 3 orim van összekötve, akkor miért csak az egyiknél kéri ezt, a másik kettőnél meg nem?
Azt is jó lenne tudni, hogy ez az orim kikerülhet-e valaha a "megbélyegezett" táborból?

Sutir 05-15-2008 16:30

Vhol olvastam, h. ez a kód nem függ viptagságtól.

Ati, jól gondolom, h. ha vki nem viptag akkor neki elegendő a belépésnél megjelenő kódot pepöttyögni és ez a "távol-kód" nála nem játszik? Vagy vip nélkül is belekerülhet az 1%-ba?

Ati 05-15-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 174862)
Ati, jól gondolom, h. ha vki nem viptag akkor neki elegendő a belépésnél megjelenő kódot pepöttyögni és ez a "távol-kód" nála nem játszik? Vagy vip nélkül is belekerülhet az 1%-ba?

Természetesen VIP tagság nélkül is kellhet neki ez a kód. Ez nem egy olyan, ami csak VIP tagoknak van, hogy a sok kedvezmény mellé valami rossz is legyen, ami másnak nincs. Ez mindenkinek lehet.

Sutir 05-15-2008 16:40

Értem, köszönöm a gyors választ.

Arwyl szelleme 05-16-2008 10:40

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 174842)
Így két nap után már elkezdett zavarni ez a távol előtti bepötyögés, főleg telefonról nagyon macerás. Én azt nem értem, hogy ha 3 orim van összekötve, akkor miért csak az egyiknél kéri ezt, a másik kettőnél meg nem?
Azt is jó lenne tudni, hogy ez az orim kikerülhet-e valaha a "megbélyegezett" táborból?

Ati nem lehetne, hogy alapból senkinek ne legyen ilyen, csak ha gyanúsnak ítéli a "rendszer" azt a bizonyos orit a jövőben akkor állítaná át pötyögtetősre a távot?

Serg 05-16-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 174931)
Ati nem lehetne, hogy alapból senkinek ne legyen ilyen, csak ha gyanúsnak ítéli a "rendszer" azt a bizonyos orit a jövőben akkor állítaná át pötyögtetősre a távot?

Alapból nem ilyen nincs mindenkinél bevezetve.

Arwyl szelleme 05-16-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 174934)
Alapból nem ilyen nincs mindenkinél bevezetve.

tudom, hogy nem mindenkinél van ilyen alapból, de azt mondom, hogy SENKINÉL ne is legyen most, hanem majd később ha rászolgált

Remedy 05-16-2008 11:19

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 174931)

Ez mire lenne jo? Hirtelen megvaltozna az adott ember szokasa?
Ezentul nem tavolozna, vagy mi?

All times are GMT +1. The time now is 14:52.