![]() |
Quote:
|
Engem nem hagyott nyugodni,( ha már így belémkötött valaki :rolleyes: , hogy nem mondtam igazat ;) ) hogy akkor most mi van...
|
Némi gondolkodás után megfogalmazódott bennem, hogyan lenne igazán értékes ez a funkció:
Negatív értékelés is legyen. Illetve mind negatív, mint pozitív értékeléshez lehessen indoklást is írni. Ami mondjuk akkor jelenne meg, ha az egeret a kiírt név fölé vinné az ember. |
Quote:
|
szerintem is jó lenne.....szerintem legyen egy olyan kis diagram is a név közelében, hogy mennyi üzenete tetszett, vagy hány embernek tetszett,vagy mennyi nem tetszett...az végülis különbözik a régi zöldestől valamelyest, mert publikus, tehát nem adnának agyba főbe mindenkinek..
|
Ja igen van még egy dolog, ha valakinek rákattintok a nevére, akkor meg tudom nézni az értékes üzeneteit.
Úgy érzem jobb lenne, ha csak azokat mutatná, ami legalább 2embernek tetszett. Quote:
|
nekem kezd megtetszeni egyre jobban ez a kis kéz :):):)
de én is sajnálom, hogy csak felfele mutat...:cool: |
Mostantól NEGATÍV értékelést is lehet adni... Ez a modul sajnos még a fórum egy régebbi verziójához készült, úgyhog ytalán levésbé illeszkedik az összképbe, mint a pozitív értékelés... Majd kiderül...
Valaki jelezzen vissza majd, hogy működik-e rendesen. ;) |
Olyan labdát dobtál fel, amit fáj kihagynom.
|
Üzenetek népszerűsége
* 14 üzenetét összesen 28 alkalommal jelölték tetszőnek * pepa népszerű üzenetei és akkor emellett lesz majd: *14 üzenetét összesen 28 alkalommal jelölték nem tetszőnek *pepa nem népszerű üzenetei\ népszerűtlen üzenetei |
All times are GMT +1. The time now is 00:01. |