![]() |
Nem értek egyet azzal, hogy változtatni kelljen. Ez a játék, elvileg normális életvitel mellett is játszható. A probléma szerintem abból adódik, hogy kevés az ország az A-ban.
Illetve (szerintem) a másik gond, hogy egy-egy sikeres ütés után az ütést elszenvedett félnek nagyon kicsi az esélye hogy záros időn belül visszavághasson. A kevesebbet gép elött levők is azért biztosítják túl az országaikat. Túl sokat lehet bukni egy éjszaka alatt. Ezért ne csodálkozzon senki, hogy aki nem tud éjjel lenni, az bevédi magát. Ez egy stratégiai játék. Nem szégyen, ha egy taktikát nem tudsz legyőzni. Illetve földet szerezni, előre haladni opció, és lehetőség. Szerintem legyen igenis nehezebb, mint tartani az adott elért pozíciód. Quote:
Tapasztalatból tudom :p nézzük mit tud lopni egy elf az A-ban. Gabonát, rakiból veszek, rúna pár 100e van az oriban, teki, csak lakiteki van benn. A pénzt pedig lefogja 30bank. Ártó: még hadüzenettel is vicc. Ha az az ártó neked gondot okoz, ott valamit elrontasz. |
Quote:
Azért nincs ezzel olyan rettenetes nagy gond. Az önellátó elfen egyéniben az ork átmegy mint szar a libán, csak klánban beverhetetlen. Ahogy Remy is írta: ez a dolga A-ban. Kaját termel, és védi a klánt. Ha csökkentenénk a védelmét, akkor télleg ki lenne "herélve", míg most egy egészen jó faj. |
Quote:
Rengettek már 7k hekin? Fáj az, hidd el... |
azért ne mondja senki h nem tud ártani az elf....
anno volt hogy támadtam valakit és a másik klánbol 5 elf begyüjtott ugy h 9% házam maradt és még rengetek is :) szóval az elf azé nagyon is sikeresen tud ártozni :P |
Quote:
|
Quote:
de egyépként tényleg jo vicc ;) |
ezek szerint te választottad, hogy a klánodtól alapvetően teljesen függetlenül egyéniben támadsz. ha meg ezt választottad tudod, hogy ilyen lehetőségek fel fognak állni. mi is versenyeztünk, hogy kinek gyújtották fel a több házat, kellemetlen, de ez van, meg kell oldani.
nem akartam beírni a tegnapi óta, mert nem volt előrelépés, csak ezt a megjegyzést akartam synknek. |
persze meg kell tudni oldani de van amit ha az ember megszakad akkor se tud megoldani :)
|
Quote:
szerintem az a komolytalan aki artoval probálkozik egyáltalán a legfelso szinten:) az arto meg oriastol meg egy esetleges(A-ban nem tul gyakori) nyirbálogép felelftol is nevetséges nemhogy egy elftol :) csak azt nem ertem azért a 20%ért minek sirni hogy kiheréltek az elfet mikor mas csopikbann lazán lopkodhat es rengethet kedvére es hidd el egyeniben barkit be birok verni akit akarok :) neha mondjuk nem éri meg atépulni es csomo pénzt elcseszni ha van más akit utni lehet :) de A-ban neha ugy alakul hogy egyénibe nem tudsz utni csak klánban és barmilyen komolytalannak tartod az irasom nem korrekt hogy egy elf klán bármit kivéd pasziv játékkal egy mindent kockáztato fullra kimeno ork tudos klan ellen is és keresztbe is birnák verni az orkokat tobb sereggel ugy hogy belezoldulnek csak hat ugye passziv játékal lehet csak másnap veszik eszre hogy egyáltalan megtámadták oket :D |
Quote:
Szerintem jobban megszenveded, ha egy gnóm gyújtogat, mintha egy elf..az így is csak 20%-os...szívd le a készülijét, nem fog gyújtani, és akkor nem röhög a beton védelemmel, hanem szomorú arccal fog a betoníjjak védelmében csücsülni..hol itt a probléma? Ha téged zavar, hogy téged bántanak,de nem teszel semmit ellene (vagy mert nem tudsz, vagy mert lusta vagy), akkor ne is várd, hogy emiatt az egész faj, ami ellen harcolsz (jelen esetben az elf) mégjobban le lesz gyengítve, mert az nem az adott faj hibája, hanem a tiéd szerintem. Nekem is volt olyan, hogy valamiben nagy kárt okozott az ellen...ekkor vagy levertem, vagy átépítettem, és úgy vertem le, vagy diplomáciai úton rendeztem a dolgot...nem tudom, ki hogy van ezzel, de ez szvsz így a normális. |
All times are GMT +1. The time now is 03:28. |