![]() |
szia Synkel.
Am én is örülnék ha nem offolnánk tovább, várom a véleményeket, hogy mitől vérpro a vérpro, vagy hogy miről lehet felismerni. |
Quote:
Ha jól emlékszem, Pepa írta, hogy a "vérprofi" tud veszíteni. Ez szerintem az első lépés. A második, hogy tud nyerni. Lehetőségek ugyanis mindig vannak, a kérdés csak az, hogy ezeket milyen arányban veszi észre és használja ki az embernek fia/lánya. "Vérprofi" és győztes típus az, akinél ez az arány magas értéket képvisel. Ez persze nem csak a hódítóra igaz, hanem úgy általában mindenre. Ezután jönnek a hódítóhoz szükséges apróságok: idő, a játék ismerete, jó csapattársak. Szerintem persze. És ismételten csak szerintem, de a csalás a játék szerves része, és egy szint után elkerülhetetlen. A kérdés csak az, hogy a játékos tud-e úgy csalni, hogy ne legyen belőle baja(értsd áthelyezés, vagy törlés). Ugyanis ahogy Remedy mondotta volt, ez sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. |
Quote:
|
Quote:
A világ nem tökéletes. |
Quote:
|
Az igazi vérprofi ilyen(szerintem):
-online van minimum napi 16-18 órát -szövetségesei sms-ére bármikor 5 percen belül gép előtt terem -ismeri a stratégiák, csalások nagyrészét (használnálata nem szükségszerű) -sok szöviháborúban és kláncsatában volt már vesztes és tanult a hibákból -élőhalott és ember kivételével bármilyen fajt képes sikerre vinni az A-ban -csak olyan országokat támad meg, amelyekből egyúttal hasznot húz (pl.: 100 db drágakőért nem koptatja a tolikészülijét) -évek óta játszik -ismeri az msn címét a profi játékosok nagyrészének -a maximum pénz többszörösét kezeli a piacon -kizárólag vérprofikkal szövetkezik -iq-ból keni, hogy melyik csoportban hány órakkor lesz a 19 körönkénti tekercskopás -magas intelligenciájú -pszichésen beteg (de ki nem az? Inkább hódfüggő legyen, mint alkoholista) |
Quote:
hozzaszolnek es toldanam sajat velemenyemmel ha nem haragszol meg Tulip: -az h online van 16-18 orat nem azt kell ertelmezni h egyfolytaba bujja a monitort... hanem kv szama amikor jelen van az 16-18 -sms es hivas tel. keresztul -strategia , truk, csalas ismerete (használnálata nem szükségszerű) -... volt már vesztes és tanult a hibákból (ugy ellenfel hibaibol mint sajat) -bármilyen fajt képes sikerre vinni az A-ban (ha en felvittem a 2. szintre a hulat akkor ezek a jatekosok siman felviszik... igaz h mikor bekerultem a topba egybol tobb mint 130 helyett zuhantam par ora alatt... de ez van...) -csak ... hasznot húz (pl.: 100 db drágakőért nem koptatja a tolikészülijét) Romanba az egyes szinteken mar 200 000 arany... szal igazad van csak nem jo a pelda szerintem -évek óta játszik -a maximum pénz többszörösét kezeli a piacon -tudja hogy melyik csoportban hány órakkor lesz a 19 körönkénti tekercskopás -magas intelligenciájú -hódfüggő Amit nem vettem at azzal nem egeszen ertek 1-et |
Quote:
|
Quote:
Az eletben vannak ennel fontosabb dolgok is :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:08. |