Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

N.a.t. 03-07-2008 20:11

szia Synkel.
Am én is örülnék ha nem offolnánk tovább, várom a véleményeket, hogy mitől vérpro a vérpro, vagy hogy miről lehet felismerni.

BeeLord 03-09-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163966)
szia Synkel.
Am én is örülnék ha nem offolnánk tovább, várom a véleményeket, hogy mitől vérpro a vérpro, vagy hogy miről lehet felismerni.

Kicsit megkésve, de az öreg BeeLord is kifejtené véleményét. Persze mondhatjuk, hogy csaltam, hiszen végigolvastam a topicot és az eddigi vélemények valamelyest alakítottak az alapmeglátásomon, de ettől most tekintsünk el.

Ha jól emlékszem, Pepa írta, hogy a "vérprofi" tud veszíteni. Ez szerintem az első lépés. A második, hogy tud nyerni. Lehetőségek ugyanis mindig vannak, a kérdés csak az, hogy ezeket milyen arányban veszi észre és használja ki az embernek fia/lánya. "Vérprofi" és győztes típus az, akinél ez az arány magas értéket képvisel. Ez persze nem csak a hódítóra igaz, hanem úgy általában mindenre.

Ezután jönnek a hódítóhoz szükséges apróságok: idő, a játék ismerete, jó csapattársak.

Szerintem persze.

És ismételten csak szerintem, de a csalás a játék szerves része, és egy szint után elkerülhetetlen. A kérdés csak az, hogy a játékos tud-e úgy csalni, hogy ne legyen belőle baja(értsd áthelyezés, vagy törlés). Ugyanis ahogy Remedy mondotta volt, ez sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

laci 03-10-2008 09:00

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 164485)
És ismételten csak szerintem, de a csalás a játék szerves része, és egy szint után elkerülhetetlen. A kérdés csak az, hogy a játékos tud-e úgy csalni, hogy ne legyen belőle baja(értsd áthelyezés, vagy törlés). Ugyanis ahogy Remedy mondotta volt, ez sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

Azért nem tetszenek az ilyen vélemények, mert ezek kvázi helyeslik a csalásokat, egy feltétellel: ne derüljön ki. Szomorú, ha vannak emberek akiknél csak annyi a visszatartó erő a csalásokkal szemben, hogy kiderül-e vagy sem :(

BeeLord 03-10-2008 10:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 164523)
Azért nem tetszenek az ilyen vélemények, mert ezek kvázi helyeslik a csalásokat, egy feltétellel: ne derüljön ki. Szomorú, ha vannak emberek akiknél csak annyi a visszatartó erő a csalásokkal szemben, hogy kiderül-e vagy sem :(

A világ nem tökéletes.

Tsobi 03-10-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 163930)
(Néztem a gyors csoportot, hát eléggé át lesz rendezve ott minden az új verzióval a mostani állás szerint.)

No ez most megütött. Kiváncsian várom a fejlesztéseket,mert akkor lehet,hogy visszatérek gyors csopiba :)

tulip 03-10-2008 12:52

Az igazi vérprofi ilyen(szerintem):

-online van minimum napi 16-18 órát
-szövetségesei sms-ére bármikor 5 percen belül gép előtt terem
-ismeri a stratégiák, csalások nagyrészét (használnálata nem szükségszerű)
-sok szöviháborúban és kláncsatában volt már vesztes és tanult a hibákból
-élőhalott és ember kivételével bármilyen fajt képes sikerre vinni az A-ban
-csak olyan országokat támad meg, amelyekből egyúttal hasznot húz (pl.: 100 db drágakőért nem koptatja a tolikészülijét)
-évek óta játszik
-ismeri az msn címét a profi játékosok nagyrészének
-a maximum pénz többszörösét kezeli a piacon
-kizárólag vérprofikkal szövetkezik
-iq-ból keni, hogy melyik csoportban hány órakkor lesz a 19 körönkénti tekercskopás
-magas intelligenciájú
-pszichésen beteg (de ki nem az? Inkább hódfüggő legyen, mint alkoholista)

ErdelyMagyaria 03-10-2008 13:10

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 164556)

-ismeri a stratégiák, csalások nagyrészét (használnálata nem szükségszerű)
-sok szöviháborúban és kláncsatában volt már vesztes és tanult a hibákból
-élőhalott és ember kivételével bármilyen fajt képes sikerre vinni az A-ban
-csak olyan országokat támad meg, amelyekből egyúttal hasznot húz (pl.: 100 db drágakőért nem koptatja a tolikészülijét)
-évek óta játszik
-ismeri az msn címét a profi játékosok nagyrészének
-kizárólag vérprofikkal szövetkezik
-iq-ból keni, hogy melyik csoportban hány órakkor lesz a 19 körönkénti tekercskopás
-magas intelligenciájú
-pszichésen beteg (de ki nem az? Inkább hódfüggő legyen, mint alkoholista)

Aszem eddigi legjobb osszefoglalo!
hozzaszolnek es toldanam sajat velemenyemmel ha nem haragszol meg Tulip:
-az h online van 16-18 orat nem azt kell ertelmezni h egyfolytaba bujja a monitort... hanem kv szama amikor jelen van az 16-18
-sms es hivas tel. keresztul
-strategia , truk, csalas ismerete (használnálata nem szükségszerű)
-... volt már vesztes és tanult a hibákból (ugy ellenfel hibaibol mint sajat)
-bármilyen fajt képes sikerre vinni az A-ban (ha en felvittem a 2. szintre a hulat akkor ezek a jatekosok siman felviszik... igaz h mikor bekerultem a topba egybol tobb mint 130 helyett zuhantam par ora alatt... de ez van...)
-csak ... hasznot húz (pl.: 100 db drágakőért nem koptatja a tolikészülijét)
Romanba az egyes szinteken mar 200 000 arany... szal igazad van csak nem jo a pelda szerintem
-évek óta játszik
-tudja hogy melyik csoportban hány órakkor lesz a 19 körönkénti tekercskopás
-magas intelligenciájú
-hódfüggő

Amit nem vettem at azzal nem egeszen ertek 1-et

vityu 03-10-2008 13:16

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 163902)
Ati erre annyit mondok.Tegye aszívére a kezét és vallja be öszintén,h ki nem kérdezte meg az ismiket,h pl nem tud valakiröl egy régi gömböt vagy faj/személyiséget mondnai?
Mert sztem nicns ilyen és,ugy nézve ez is csalás de a mértéke elenyésző.

Szóval én a kezemet aszívemre téve,ilyet sose csináltam persze,mielött még bele kombinálnátok vmit :D

Bocs, hogy ilyen régit idézek be, de én még soha sem kérdeztem meg senkit sem. És ezt teljesen őszintén mondtam.

Remedy 03-10-2008 13:19

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 164556)

Ne keverd a profit a fuggovel. Ezt, amit irsz, tartosan nem lehet fenntartani, mert tonkremegy az eleted. :)

Az eletben vannak ennel fontosabb dolgok is :)

laci 03-10-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 164559)
Ne keverd a profit a fuggovel. Ezt, amit irsz, tartosan nem lehet fenntartani, mert tonkremegy az eleted. :)

Az eletben vannak ennel fontosabb dolgok is :)

Ezzel maximálisan egyetértek.

All times are GMT +1. The time now is 23:08.