![]() |
Quote:
De mint én megrögzött gnóm.. (talán lustaságból) Biztos nem váltok fajt.. :rolleyes::D:D;) |
visszaolvastam:))
egy kevesett, de a körönkénti kopás nem jo, nem vezetném be. Én jol elvagyok a 19 körönkénti kopással (remélem nem néztem el és még az van :D) van mikor 10-11 körig is benn hagyom a tekiket hogy egybe kezeljem öket, akkor ha körönként kopik akkor hogy is mondjam szépen nem igazán örülnék neki. Mondjuk nekem nincs nagy tartalékom tekibe ez igaz, leszoktam rola |
Quote:
Még az van... Én sem tartom abban.... Mert nincs mit:D:D Vagyis nekem mindegy...(de kicsit a folyamatos kopás felé hajlok) Lehet ez is az is:rolleyes::) |
Meg mindig nem tamogatom a koronkenti kopast, vhogy nincs kedvem hajnal 3kor csak azert kelni, mert visszajott a tekim.... Igy is ejszakazom eleget neha a hod miatt, ne kelljen mar elrontani az eletem miatta :P
|
Quote:
Majd az iccakában szóval tartalak:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ennyi erovel kopjon masodpercenkent :P |
Quote:
|
Quote:
#2 Ha megis, ez miert jo barkinek is? Ettol nem lesz konnyebb a jatekod ellenuk... Ha bizonyos mennyisegu penzed es tudasod van, akkor ugyis a jatekban eltoltott ido fog szamitani, es epp ennek a novelesere akarod rakenyszeriteni oket.... :) |
Quote:
Remy egy előny: ha körönként 1/19% kopik, akkor 19kör alatt kevesebb, mint 1% kopna. Tehát mindenki jobban jár, kicsivel. |
All times are GMT +1. The time now is 15:03. |