Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   tekercskopás változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2766)

Rebellis 02-19-2008 12:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 159605)
Ez még talán azt is eredményezni fogja, hogy csökken az óriások és gnómok aránya, az mindenképp jót tenne a játéknak.

Talán:-)
De mint én megrögzött gnóm..
(talán lustaságból)
Biztos nem váltok fajt..
:rolleyes::D:D;)

richardka 02-21-2008 07:22

visszaolvastam:))
egy kevesett, de a körönkénti kopás nem jo, nem vezetném be.

Én jol elvagyok a 19 körönkénti kopással (remélem nem néztem el és még az van :D)

van mikor 10-11 körig is benn hagyom a tekiket hogy egybe kezeljem öket, akkor ha körönként kopik akkor hogy is mondjam szépen nem igazán örülnék neki.
Mondjuk nekem nincs nagy tartalékom tekibe ez igaz, leszoktam rola

Rebellis 02-21-2008 07:26

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 160040)
visszaolvastam:))
egy kevesett, de a körönkénti kopás nem jo, nem vezetném be.

Én jol elvagyok a 19 körönkénti kopással (remélem nem néztem el és még az van :D)

van mikor 10-11 körig is benn hagyom a tekiket hogy egybe kezeljem öket, akkor ha körönként kopik akkor hogy is mondjam szépen nem igazán örülnék neki.
Mondjuk nekem nincs nagy tartalékom tekibe ez igaz, leszoktam rola

Nem nézted el:-)
Még az van...
Én sem tartom abban....
Mert nincs mit:D:D

Vagyis nekem mindegy...(de kicsit a folyamatos kopás felé hajlok)
Lehet ez is az is:rolleyes::)

Remedy 02-21-2008 12:15

Meg mindig nem tamogatom a koronkenti kopast, vhogy nincs kedvem hajnal 3kor csak azert kelni, mert visszajott a tekim.... Igy is ejszakazom eleget neha a hod miatt, ne kelljen mar elrontani az eletem miatta :P

Rebellis 02-21-2008 12:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 160088)
Meg mindig nem tamogatom a koronkenti kopast, vhogy nincs kedvem hajnal 3kor csak azert kelni, mert visszajott a tekim.... Igy is ejszakazom eleget neha a hod miatt, ne kelljen mar elrontani az eletem miatta :P

Szegény gazdagok:-))))
Majd az iccakában szóval tartalak:D:D:D:D:D

Tsobi 02-21-2008 12:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 160088)

Szerintem ha valakinek létfontosságú a tekije,akkor igenis keljen fel miatta. Ha pedig kibír 3- vagy 4/19 -ed kopást,kipihenten rakhatja fel ismét. :)

Remedy 02-21-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160107)
Szerintem ha valakinek létfontosságú a tekije,akkor igenis keljen fel miatta. Ha pedig kibír 3- vagy 4/19 -ed kopást,kipihenten rakhatja fel ismét. :)

Csak egy elonyt mondj, amiert ez jo..... Miert kellene kibirni, amikor semmi ertelme?

Ennyi erovel kopjon masodpercenkent :P

Tsobi 02-21-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 160108)
Csak egy elonyt mondj, amiert ez jo..... Miert kellene kibirni, amikor semmi ertelme?

Ennyi erovel kopjon masodpercenkent :P

A lusti vagyonosok hatalmas tartalékai kicsit megrövidülnének :) Van egy pont,ahol már nem elég a játéktudás.

Remedy 02-21-2008 13:44

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160111)
A lusti vagyonosok hatalmas tartalékai kicsit megrövidülnének :) Van egy pont,ahol már nem elég a játéktudás.

Nem fognak, hidd el. Akinek mar nagy vagyona van, az vigyazni fog ra, akarmi is lesz kitalalva, egyszeruen ra lesz kenyszeritve....

#2 Ha megis, ez miert jo barkinek is? Ettol nem lesz konnyebb a jatekod ellenuk... Ha bizonyos mennyisegu penzed es tudasod van, akkor ugyis a jatekban eltoltott ido fog szamitani, es epp ennek a novelesere akarod rakenyszeriteni oket.... :)

Valezius 02-21-2008 13:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160111)

Ők is kevesebbet buknának a körönkénti kopással, mint most. Legalábbis a szerény modellem ezt mondta.

Remy egy előny:
ha körönként 1/19% kopik, akkor 19kör alatt kevesebb, mint 1% kopna. Tehát mindenki jobban jár, kicsivel.

All times are GMT +1. The time now is 15:03.