Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

vityu 04-18-2008 23:39

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 170485)
Vityu: Duriellel sem lesz nagy gond :) A sorcival majd az lesz a gond, hogy hellen szinte minden szörny immunis valamire.
A zeales palámmal még mindig a 4ik városban vagyok hellen, csak mostanában nem vettem elő, egyébként szépen lehet vele haladni :)

Annyira nem volt vészes Duriel, kicsit a helyhiány miatt nem volt a legkellemesebb, ráadásul elfelejtettem lekapni a players 8-at:o így megmurdelt 5x a sorci, de a blizarddal jól lehetett operálni, mert elég nagy az a "lény", így nem volt olyan, hogy véletlenül kibújjon alóla.
Én is ritkán játszom mostanában. Már ha ülök valami előtt, az a hód :D

viR 06-28-2008 15:08

Na akkor picit feldobom a témát, ne haragudjatok :)
http://www.blizzard.com/diablo3/
Végre :D

Érdemes a vidit megnézni, sztem nagyon el van találva, jó játék lesz.

Xeper 06-28-2008 23:20

Quote:

Originally Posted by viR (Post 182189)
Na akkor picit feldobom a témát, ne haragudjatok :)
http://www.blizzard.com/diablo3/
Végre :D

Érdemes a vidit megnézni, sztem nagyon el van találva, jó játék lesz.

Mire megjelenik (2-3 év) éppen szinten lesz a grafika :D
Tényleg nagyon jónak ígérkezik, remélem hangulatban az első részhez igazítják... nekem az az etalon :)
blizz oldalon érdemes megnézni Cain naplóját, nagyon jó

Phoenix 12-09-2008 12:52

Létszi valaki segítsen :(
Sikerült végre megszereznem eredetiben is a diablo 2 lod cd-t és mentem volna fel battle.net-re, de nem engedett fel. Hát mondom oké, akkor jön a router port átirányítás, ezzel kész újrapróbál...semmi. Aztán átnyálaztam több oldalt, az egész blizzard supportot, de még most sem sikerült. Egyszerűen csak annyit ír ki, hogy nem sikerült csatlakozni. :( És nem bírok rájönni, hogy miért, igaz az alapjáték nem eredeti, de valahol azt olvastam, hogyha az eredeti lod-ot rárakod, akkor csak az utóbbit veszi figyelembe. Szval gondolom ez nem lehet hiba. A portátirányításra gyanakszom (nem sima portforward, hanem port triggering), hogy ott lehet gond és a router nem engedi ki játékot a netre.
Válaszokat előre is köszi :) ....
bár nem hiszem hogy nagy tolongás lesz

rak_loo 12-09-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199014)
Létszi valaki segítsen :(
Sikerült végre megszereznem eredetiben is a diablo 2 lod cd-t és mentem volna fel battle.net-re, de nem engedett fel. Hát mondom oké, akkor jön a router port átirányítás, ezzel kész újrapróbál...semmi. Aztán átnyálaztam több oldalt, az egész blizzard supportot, de még most sem sikerült. Egyszerűen csak annyit ír ki, hogy nem sikerült csatlakozni. :( És nem bírok rájönni, hogy miért, igaz az alapjáték nem eredeti, de valahol azt olvastam, hogyha az eredeti lod-ot rárakod, akkor csak az utóbbit veszi figyelembe. Szval gondolom ez nem lehet hiba. A portátirányításra gyanakszom (nem sima portforward, hanem port triggering), hogy ott lehet gond és a router nem engedi ki játékot a netre.
Válaszokat előre is köszi :) ....
bár nem hiszem hogy nagy tolongás lesz

Az nekem is eredeti :) csak kéne hozzá az alapjáték is :D

Phoenix 12-09-2008 21:49

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 199027)
Az nekem is eredeti :) csak kéne hozzá az alapjáték is :D

Akkor szted be kellene szereznem az alapjátékot is? Először megvárom mit írnak vissza blizzardék :)

rak_loo 12-10-2008 23:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199028)
Akkor szted be kellene szereznem az alapjátékot is? Először megvárom mit írnak vissza blizzardék :)

Hát nem tudom :) Mióta a haverom 3éve itt felejtette a LoD-ot az azóta nem lett használva :) de legalább eredeti ...annyira nem szoktam Diablo-ni,de kíváncsian várom,hogy a 3-ban mi jót alkotnak :)

Xeper 12-10-2008 23:50

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 199066)
Hát nem tudom :) Mióta a haverom 3éve itt felejtette a LoD-ot az azóta nem lett használva :) de legalább eredeti ...annyira nem szoktam Diablo-ni,de kíváncsian várom,hogy a 3-ban mi jót alkotnak :)

Majd az unokáidnak alkotják...

vityu 12-11-2008 04:13

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 199069)
Majd az unokáidnak alkotják...

Ilyen hamarra tervezik? Azt hittem még ők se fogják látni! :)

Phoenix 12-11-2008 07:06

Na megtaláltam a hibának az egyik okát :D mégpedig a Peerguardian...állandóan blokkolja a kapcsolatot a blizzardal, szval kikapcs. A másik meg úgy tűnik, hogy az alapjátékot is meg kell rendelni...plusz 2 nap amíg végre tudok battle.net-ezni.
Vityu: hogy állsz a diabloval? Nincs egy szabad hétvégéd összedobni egy multit?
Ugyanez a 2 mondat Xepernek is szól és a többi diablosnak :)

All times are GMT +1. The time now is 08:47.