![]() |
Quote:
Künönben értelmetlen... |
Quote:
|
Quote:
az A teteje egy kiadó hely... senki nem "született" oda... bárki odaérhet, csak át kell jutni pár apró akadályon... |
Én személy szerint támogatom a toli-vari malusz javaslatot... elég részletesen ki lett már fejtve, és azzal értek egyet...
minden javaslatot támogatok, amiben látok esélyt arra, hogy hosszabb távon kiküszöbölheti az olyan vicces jelenségeket, hogy valószínűleg betonelf "stratégiával" szerzett kékszemes orik alsóbb szinteken egy gyengébb akció után könyörögnek, hogy őket békén kéne hagyni mert csendesen akarnak haladni... egy ilyen ori az A-ban sem csinál többet... hadd rúgja szét valaki a seggét és kényszerüljön rá arra, hogy tanujon meg játszani... |
Quote:
Ebben az ügyben én a mindent vagy semmit elvét tartanám helyesnek. vagy járjon mindenre malusz, vagy egyáltalán ne. És egyre inkább az utobbi tetszik nekem mégis. ne felejetsük el hogy a sereges malusz legalább annyira védi az 1személyes orikat mint hátráltatja. (pl klán ütéskor a hiénák ellen). Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy meg ha valaki tényleg fel akar oda jutni, akkor nem panaszkodik, hanem kitalál valamit az apró, vagy akár nagyobb akadályok áthidalására... nem sürget az idő senkit, ha nem megy 2 nap alatt az nem meglepő, de 1-2 év már elég idő lehet valamit kitalálni... vagy legalább megpróbálni... |
Érdekes hozzászólások pláne hogy olyanok állítják hogy könnyű volt felmenni akik se klántagok nem voltak akkori topklánokban, se nem mentek még 400k pont felé.Elmondom szivesen hogy csak az előkészítés olyan 1-2 év , volt több olyan csoport ahol egy orival több mint fél évig tartózkodtam hogy minél több pénzt tudjak gyüjteni.Aztán az A ban napi max 2-3 óra alvás mert ugye 24 körös távol kell és ha hadis egyfősben vagy akkor meg csak max annyi jut hogy kv előtt meg kv után távol, pontlista erős nézegetése és akkor másfél óra szunya és kezded előröl.Nyilván a felfedezés része nehezebb lett de annó hiába ágáltam ellene hogy ez így túl durva nehezítés lehurrogtak most meg mindenki fogja a fejét ha beüt egy klánsereg.Tény, ha balul sült el valami a nem hadis orikat könyebb volt visszavinni,a hadis meg visszaütötte magát,de aki azt mondja könnyű volt az nincs tisztában a dolgokkal...
|
Quote:
|
Quote:
Oda vissza megy a szívás ha nem vagyunk halylandóak alkalmazkodni a környékhez. Ha én 10% barakkal várom az orkod, tutti hogy beütsz, akár többször is. Ha te kocsma nélkül szaladgálsz akkor valószínű lelopnak, vagy ártóznak. ;) De itt szerintem azért is nem szabad szabályt módosítani, mert még deffenzívebb lenne a játék. Ha még több málusz szigetelné el a környező országokat. Illetve a lehetőség adott mindenkinek hogy nagy klánba lépjen...( És itt nem feltétlen a 10fős klánról beszélek) De gondolom ennek a szabálymódosító ötletnek, nincs köze ahoz hogy Te hamarosan, gondolom egyedül vagy max 2 fős klánban nekiindulsz a csúcsot újból meghódítani... Mert azért lássuk be, sok "ismerős" orra elött kell elszáguldanod, hogy újra feljuss... És egy esetleges +málusz jól is jöhetne. :D Bár nincs kétségem hogy újra feljutsz, vagy csatával vagy inkább fedezéssel... :) De aki azt írta hogy támogat minden olyan ötletet, ami csökkenti a fedezgetős játék előnyét azt kérdezem ezt mire alapozza? Mert szerintem ez pont annak segít. Még kevesebb lehetőséget ad az atrocitásra... De ha mindenképp változtatni akartok, akkor egyet értek nem tudom én kivel, azzal aki szerint ne legyen semmire se málusz. Se hadira se tolira se varira. |
All times are GMT +1. The time now is 12:51. |