Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Zsáni 01-14-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151420)
:confused:
miért?
Én se vagyok jó kedvemben,mert beteg vagyok és mennem kell suliba:(
Toborozni meg törvényes:D:D:p

de nem 12 fős szövit :P

Hóhér 01-14-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151420)
:confused:
miért?
Én se vagyok jó kedvemben,mert beteg vagyok és mennem kell suliba:(
Toborozni meg törvényes:D:D:p

másokat szabálytalanságra ösztönözni asszem szabálytalan...

nem sokára indítok egy topicot azoknak a kérdéseknek, amik felmerülnek , és nem nagyon tudjuk rá a választ...

nekem összegyűlt már jó pár , és nincs meg a válasz rá...

:(((

Serg 01-14-2008 12:10

Azt hiszem még Ati válaszát megvárom aztán a továbbiakban se a tudásomat se más észrevételeimet nem osztom meg nyilvánosan,egyszerűen elegem van.

Ati 01-14-2008 12:14

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151419)
1.Talán akkor nem kellett volna figyelmen kívül hagynod azokat a dolgokat amit a JKSZ topikban leírtunk

Erre már 29-szer válaszoltam, és megírtam, hogy harmincadszor nem fogok. Úgyhogy harmincadszor nem fogok.

Quote:

2.A jksz bejelentőnél nincs arra vonatkozó tájékoztatás hogy ha mégsem történt meg a jksz akkor a bejelentő szankcionálva lesz

A Hódító annak rendeltetésszerű használatára készült. A rendeltetésellenes használat nem támogatott.

Quote:

3.Tolvajok zérostartolt ország azóta nem volt figyelmeztetése sem miért 5 körrel kezdted?

Figyelmeztetés után 5 kör jön. Utéána 12, utána 24, utána 72, utána 168. Természetesen ettől bármikor lehetséges eltérés. Ennek az országnak már volt figyelmeztstése, így mindenféle eltérés nélkül 5 kör volt a következő fokozat.

Ez természetesen szintén minden csoportban így van, nemcsak az X topjában.

Serg 01-14-2008 12:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151424)
Erre már 29-szer válaszoltam, és megírtam, hogy harmincadszor nem fogok. Úgyhogy harmincadszor nem fogok.

A Hódító annak rendeltetésszerű használatára készült. A rendeltetésellenes használat nem támogatott.

Figyelmeztetés után 5 kör jön. Utéána 12, utána 24, utána 72, utána 168. Természetesen ettől bármikor lehetséges eltérés. Ennek az országnak már volt figyelmeztstése, így mindenféle eltérés nélkül 5 kör volt a következő fokozat.

Ez természetesen szintén minden csoportban így van, nemcsak az X topjában.

A hódító rendeltetés ellenes használatára bátorkodtam felhívni figyelmedet amiért is én kaptam 5 kör kitiltást:D
Köszönöm szépen!

Hóhér 01-14-2008 12:20

mivel én kértem ezt a topicot, de valahogy nem így képzeltem el, ha lehetséges ilyen megkérném Atit ezt is zárja be, mert az eredeti címhez kapcsolódó hsz igen kevés benne, valamint sokan tudjuk, hogy a hirtelen meggondolatlanságból elkövetett hsz-nek és kitiltásoknak hasznát senki nem veszi...

ezért menjetek ebédelni , vagy dolgozni !!!

Ati 01-14-2008 12:20

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151425)
A hódító rendeltetés ellenes használatára bátorkodtam felhívni figyelmedet amiért is én kaptam 5 kör kitiltást:D
Köszönöm szépen!

Felhívtad a figyelmet arra, hogy egyvalaki meggömbözött. Ha mindenki felhívná a figyelmünket arra, hogy meggömbözték, az nem volna túl jó. Sajnos ezt sokszor megteszik, így értelemszerűen a munkánk ilyen jellegű hátráltatásának gátat kell vetni.

Valezius 01-14-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151427)
Felhívtad a figyelmet arra, hogy egyvalaki meggömbözött. Ha mindenki felhívná a figyelmünket arra, hogy meggömbözték, az nem volna túl jó. Sajnos ezt sokszor megteszik, így értelemszerűen a munkánk ilyen jellegű hátráltatásának gátat kell szabni.

A magyar nem mond olyat, hogy gátat szabni, mert olyan nincs.
Gátat vetni vagy határt szabni, a kettő nem szerencsés keverni.

Örülök, hogy végre hozzá tudtam szólni a témához :D:D:D

Serg 01-14-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151427)
Felhívtad a figyelmet arra, hogy egyvalaki meggömbözött. Ha mindenki felhívná a figyelmünket arra, hogy meggömbözték, az nem volna túl jó. Sajnos ezt sokszor megteszik, így értelemszerűen a munkánk ilyen jellegű hátráltatásának gátat kell szabni.

Ati felnőtt ember vagy tisztelj meg azzal hogy felnőttként kezelsz ha már vagy 10 évvel idősebb vagyok: abban a jksz jelentésben hol volt leírva hogy meggömböztek?Megmondom neked - sehol
Ellenben bemásoltam neked 5 ország krónikáját hogy hátha felfedezed benne az anomáliákat valamint a résztvevő országok sorszámát.
Még valami ha te csak azt az egy eseményt vizsgáltad akkor az nem olyan sok munka amit 5 körrel honoráltál volna egyébként.

Ati 01-14-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151429)
Ati felnőtt ember vagy tisztelj meg azzal hogy felnőttként kezelsz ha már vagy 10 évvel idősebb vagyok: abban a jksz jelentésben hol volt leírva hogy meggömböztek?Megmondom neked - sehol

A jksz-jelentő arra való, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett gyanús akciókat jelentsd. Semmi másra. Ez egy darab gömbözés volt.

A szöveges mező arra való, hogy kifejtsd, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett akciók szerinted miért kizárt, hogy szabályosak lettek volna.

All times are GMT +1. The time now is 17:17.