![]() |
Quote:
|
Quote:
nem sokára indítok egy topicot azoknak a kérdéseknek, amik felmerülnek , és nem nagyon tudjuk rá a választ... nekem összegyűlt már jó pár , és nincs meg a válasz rá... :((( |
Azt hiszem még Ati válaszát megvárom aztán a továbbiakban se a tudásomat se más észrevételeimet nem osztom meg nyilvánosan,egyszerűen elegem van.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ez természetesen szintén minden csoportban így van, nemcsak az X topjában. |
Quote:
Köszönöm szépen! |
mivel én kértem ezt a topicot, de valahogy nem így képzeltem el, ha lehetséges ilyen megkérném Atit ezt is zárja be, mert az eredeti címhez kapcsolódó hsz igen kevés benne, valamint sokan tudjuk, hogy a hirtelen meggondolatlanságból elkövetett hsz-nek és kitiltásoknak hasznát senki nem veszi...
ezért menjetek ebédelni , vagy dolgozni !!! |
Quote:
|
Quote:
Gátat vetni vagy határt szabni, a kettő nem szerencsés keverni. Örülök, hogy végre hozzá tudtam szólni a témához :D:D:D |
Quote:
Ellenben bemásoltam neked 5 ország krónikáját hogy hátha felfedezed benne az anomáliákat valamint a résztvevő országok sorszámát. Még valami ha te csak azt az egy eseményt vizsgáltad akkor az nem olyan sok munka amit 5 körrel honoráltál volna egyébként. |
Quote:
A szöveges mező arra való, hogy kifejtsd, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett akciók szerinted miért kizárt, hogy szabályosak lettek volna. |
All times are GMT +1. The time now is 17:17. |