![]() |
Quote:
azért a 100% foglalkoztatottság elég meredek..nagyon meg lehet borítani pár kör alatt. az elitet meg a lovat kár keverni. Minimális plussz támadóerőért sokkal több védelmet veszít. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen, ez lett volna a kérdésem, hogy nagy hülyeség lenne-e egy haditoli gnóm? Csináltam egy éplistet. (Remélem nem számoltam el :o) Szerintetek ez életképes mf-ként? Nem az a kérdés, hogy szétszedhető-e... 400 heki 35% barakk 140 (2280 íj + 6120 elit) 8% templom 32 (4800 vari) 15% kocsma 60 (3600 toli) 14% tanya 56 17% ház 68 9,5% őrtorony 38 1% bank 4 2 raki Esetleg a környezettől függően a barakk-kocsma arány variálható. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát bömeg Remy, viccelni tudni kell, ha senkisem érti akkor a helikopter rotoroddal van a baj, nem? Szerintem sértődj meg, akkor mindenkinek jobb lesz ;)
A témához visszatérve: jó az éplist! de azt tudod hogy miből lesz pénzeD? nem mindig van tele a környék szponzorokkal ;) |
Quote:
Köszi mindenkinek a segítséget, remélem innen már menni fog nekem is :) |
Azért hozzátenném, hogy én szeretem az MF hadis, az MF hadi-tolis és az MF hadi-varis gnómot is. Mindegyikkel könnyedén mentem végig...
|
| All times are GMT +1. The time now is 12:22. |