![]() |
Irtatok hogy a normal is csak a tartalekoktol meg a pénztől függ.Szeritem ez a normalra nagyon nem igaz.Nekem sose volt sok lovem es nagy tartalékom, de sose szenvedtem meg ennek a hianyat.Talan az 1A egyedul ahol kell a love de az ugye meg teljsen mas csopi...
Pl minek nekem a normal csoportban 4milliard kp meg tekikbe megegyszer ennyi??? Mit csinaljak vele?Felesleges. De az anarchban kell mert ugye mindenki nagy lovekkal maszkal igy neked is kell ha sikereket akarsz elerni... |
Normálba se, aarhba se kell, csak gyorsít a játékon. Meg amugyis: a pénz nem boldogít de azért megnyugtat;)
|
Nem baj, ha valaki nem szereti az anarchot és rossz véleménnyel van róla, nem kötelező ott játszani. Pár fórumos bejegyzés hatására (pl: hogy ütik a szegény átrakott orikat ennye-bennye...), nem lesznek gyökeres változások anarchban, és nem lesz barátságosabb hely azok számára, akik eleve utálják. Persze lehet véleményt cserélni, de ettől nem biztos, hogy bármi is változni fog...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Anarchban viszont pont ellenkezőleg, nincs szükség igazából milliárdokra, hisz sosem drága a nyersi (csak ha pont abba kötsz bele, aki a nyersit a piacra termeli) és így én mindig elvoltam pá száz millával is...:) Bár kétségtelen, hogy most már kevés orim van ott, amiben nem milliárdok vannak...:) |
Never, te is tudod, hogy igazából nem az fogja vissza a fórumos játékosokat (legalábbis a nagyobb részét) az egymás elleni harcoktól anarchban, hogy félnének, vagy az, hogy fórumost nem akarnak semmi képpen ütni... hanem az, hogy 90 napod van felmenni a köv szintre és ha belebonyolódsz több nagyobb harcba is, akkor ezt csak vip-el fogod megcsinálni, márpedig egy 10-15 orinál rengeteg pénz, amit nem tud mindenki megfizetni és az 5. szinten még újrázási lehetősége sincs egy új orinak... persze ha majd megcsináljuk a 2/d-ben a 10e heki alatti totális anarchiát, akkor ott ez a kifogás eltűnil majd...:)
|
Elolvastam itt az utobbi nehany nap torteneseit :)
Alba, talan ahhoz hozzaszolnek, hogy normalba felesleges annyi tartalek, en meg mindig azt vallom, hogy eleg ha egy haboruban csak az egyik felnek vannak tartalekai, es akkor normalisan jatszhato a haboru, mert van ugyebar egy fosztogatas menupont, amit jo idoben kell hasznalni. Anarchiaban is kell mindenkeppen a penz, de csinalsz 3 orihoz 1 termelot, amit mellette viszel, akkor siman jatszhato, es nincsenek milliardjaid, sot szazmilliod sem. Az anarchiaban talan auu-nal van a pont, es a 90 napnak a megemlitesenel...Emiatt nem mennek bele sokan, de vannak akik szeretnenek jatszani, persze en akarmikor (es ezt lehet venni hirdetesnek is) jatszok barki ellen 200-400 kozott egy 4 vs 4 oris harcot, amik egy szoviben vannak...S mindenfele kulso utalas nelkul, azonos penzosszegu kezdesnek. S csak egy kerdes a vegere, kopaszkutya miert van ennyi ironia a szovegedben? :) |
"persze ha majd megcsináljuk a 2/d-ben a 10e heki alatti totális anarchiát, akkor ott ez a kifogás eltűnil majd... :)"
Ezt lécci fejtsd ki nekem,mert erről nem tudok semmit :) Amúgy én is tudom,a vipezési rendszer elég sok mindent lekorlátoz,dehát ez van.És persze kevesen vannak,akik milliárdokat tudnak adni 1-1 vipért. Amúgy sztem sokan meglepődnének,hogy én utoljára,saját pénzből mikor vipeltem,ahhoz képest,hogy Y-ban mennyi vipes orim van :) Ezért köszönet a fórumosoknak,hiszen általában ők segítenek :) Persze nem ingyen teszik,de nekem az 1 mrd 1 vipért bőven megéri. |
Quote:
10e heki alatt beszüntetjük a, ha nem megbeszélten akciózól leverünk együtt témát, hogy aki harcolni akar az is kiélhesse végre hajlamait... főleg, hogy ott ugyibár nincs időkorlát és az óriástermelőkkel karöltve bármilyen mélyre levert orit is rendbe tudunk tenni, ha kell...:) Persze azért a sorompós orik egy rész marad a helyén, hogy ha valaki nagyon legyőzhetetlennek hiszi magát, akkor oda lehessen lépni, illetve, ha valakit szeretnénk felhúzni 10e heki fölé, akkor lehessen védeni...:) |
Ez nagyon tetszik Auu:)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:30. |