![]() |
Quote:
|
érdemes elgondolkozni rajta,hogy ki jár rosszul a dologgal!!vajon a kis csórók akiknek szinte semmi vagy csak kevés van piacon,esteleg a nagyok akiknek több millió egység van jelenleg is piacon??hoppá már nem is olyan jó nekik ha beesik az ára vagy mi??:)ez ugyanolyan önkiegyenlítő folyamat lenne mint eddig is volt,az egyik csopiból fel a másikba amit kivisznek a piacról azt be is hozzák,nincs itt semmi katasztrófa!egyedül a több millió egység tartalékkal rendelkezők fáznak rá ugyanúgy mint a tekinél!!hirtelen sokkal kevesebbet ér majd a vagyonuk;)
ja gondolom persze ezzel te is tisztában vagy,és nem tetszik:D |
Quote:
A teki árát is lehet manipulálni még mindig, pedig abból télleg elképesztő tételek vannak kinn. Azért egyik-másik "kisklán" mozgásakor duplája fölé ugrik. Ha lehet sereget felvinni ilyen módon, akkor ugye van olcsó kattancs a fedezéshez, azaz lesz a csoportban sok bánya és olcsóbb lesz a nyersi is. Azaz minden olcsóbb lesz A-ban, és sokkal nehezebben manipulálható a mennyiségek miatt. Egyre inkább a jelenlegi megoldás mellett vagyok:) |
Quote:
|
Quote:
ha az érdekek úgy kívánják semmi perc alatt felmegy a teki a nyers a piacon jelenleg is:D |
Quote:
továbbra sem értem, hogy szerinted a nagyok miért járnának jól, a kicsik meg miért járnának rosszul, ha képzést nem lehetne felvinni köv szintre |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondjuk olyan borzasztó nagy változás nem áll be,mert kevesebb lesz a pénz de olcsóbb a piac:D az egészben szerintem a leglényegesebb változás az árak további csökkenése hosszútávon mindenhol,de ez alap piaci törvény ahogy nő a felhalmozott készlet úgy csökken egyre jobban az ár!!mesterségesen lehet egy darabig magasabban vagy alacsonyabban tartani,de az súlyos pénzekbe kerül. |
Quote:
valamint, ha jobban belegondolok, akkor ugyanennek a fordítottja az 5. szinten jelenthetne problémát, hiszen oda senki sem hozna egységeket, csak vinne onnan felfelé.. bár az (általam eddig megismert) 5. szinteken a katonahiány úgymond általános jelenség, szóval talán az ottani közeget nem érintené olyan érzékenyen.. |
All times are GMT +1. The time now is 02:24. |