Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 6.4 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2541)

wand 12-09-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 141665)
20. Szintlépéskor az eddig elveszett javak (építés alatti területek, írás alatti tekercsek, képzés alatti katonák) mostantól megmaradnak. A kint levő sereg természetesen továbbra is marad "kint", vagyis az előző szinten, és az az új szintre nem követi az országot. (Ezzel a módosítással országod állapota teljes egészében megmarad. Az esetleges betegség is!)

nem akarnék utólag reklamálni, de ez a pont hol és mikor lett kitárgyalva?
és biztos jó, ha 1/A ban 500 körönként lehet újrázni 1-1.5 milla varit?:(

a többi persze jó, és thnx érte
(bár a szövik közti földosztással akkor sem értek egyet ! :) )

Remedy 12-09-2007 18:27

Quote:

Originally Posted by wand (Post 141847)
nem akarnék utólag reklamálni, de ez a pont hol és mikor lett kitárgyalva?
és biztos jó, ha 1/A ban 500 körönként lehet újrázni 1-1.5 milla varit?:(

Ez nekem sem tetszik, szerintem ezt ki kellene venni... :)

wand 12-09-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 141848)
Ez nekem sem tetszik, szerintem ezt ki kellene venni... :)

vagy a katona képzés-továbbképzés moratóriumát 20 körre növelni :D

Remedy 12-09-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by wand (Post 141849)
vagy a katona képzés-továbbképzés moratóriumát 20 körre növelni :D

Ez is lehet.... Szerintem ez nem lett kibeszelve, hanem Ati olyan logikatlansagnak tartotta mint az alulrol utest, es fogta magat, es atirta, csak ebbe nem gondolt bele... :) Vegulis az nem olyan nagy nehezites hogy 20 korig ne lehessen kepezni fellepes utan...

szajonara 12-09-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 141850)
Ez is lehet.... Szerintem ez nem lett kibeszelve, hanem Ati olyan logikatlansagnak tartotta mint az alulrol utest, es fogta magat, es atirta, csak ebbe nem gondolt bele... :) Vegulis az nem olyan nagy nehezites hogy 20 korig ne lehessen kepezni fellepes utan...

De szerintem gond főleg ha fajt váltasz.

wand 12-09-2007 18:36

Quote:

azért ha éhezős orit viszel és úgy lépsz normálban elég jó, hogy a 3. kör után átképzed a tolikat + pár varit, és csak azután jönnek vissza amikor már van piacod is..

szal inkább ne a 3 kört bátntsuk, hanem ezt a képzéses témát értékeljük át.

Seldon 12-09-2007 18:38

Quote:

Ha mindenképpen választani kell, akkor inkább legyen visszavonva, vagy maradjon így...
Az végképp nem jó ha foltozgatás kezdődik...

szvsz annyit sajnálok hogy így már nem lehet eljétszani hogy mondjuk 5ös csoport, 650 hekiről 4es csopi 500hekire lépek, mert nekem így esett jól...

Remedy 12-09-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by wand (Post 141852)
azért ha éhezős orit viszel és úgy lépsz normálban elég jó, hogy a 3. kör után átképzed a tolikat + pár varit, és csak azután jönnek vissza amikor már van piacod is..

szal inkább ne a 3 kört bátntsuk, hanem ezt a képzéses témát értékeljük át.

Fellepes utani 20. korig egyszerre maximum osszes barakk/templom/kocsmahelynyi egyseg lehet kepzesen? (ha tobb van, nem kepezhetsz)

Hóhér 12-09-2007 18:41

Quote:

ez nagy botorság lenne, ha a piac is maradna 24 körig használhatatlan.

egyszerűen szerintem úgykéne módósítani ahogy le van írva:

azaz csak a katonák képzése maradna meg, de ennek sem látom jelentőségét...

szajonara 12-09-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 141853)
Ha mindenképpen választani kell, akkor inkább legyen visszavonva, vagy maradjon így...
Az végképp nem jó ha foltozgatás kezdődik...

Egyet értek foltozgatás ne legyen mert az galibát okozhat, de ezt vissza kéne vonni.

All times are GMT +1. The time now is 16:34.