Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Igényfelmérés: SMS fogadás Vodafone irányból - 2. kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2481)

Ati 02-01-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 156071)
Egy sms-t küldtem, azzal minden rendben volt;)

Köszi Neked is a visszajelzést!

richardka 02-01-2008 13:32

nagyon jo ha nincs paypal akkor jo lesz vodafone :))
tökéletes :) mindjárt ki is probálom:)

richardka 02-01-2008 13:45

mükszik :D

vidul most a fejecském:)

Ati 02-01-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 156098)
mükszik :D

vidul most a fejecském:)

Köszi Neked is a visszajelzést. Akkor eddig semmi probléma nincs vele úgy látom. Helyes. :)

Ati 02-03-2008 13:28

Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, mostantól VAN lehetőség a Vodafone irányából is emeltdíjas SMS küldésére. Részletek itt:

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2728

Fefe013 04-19-2008 20:10

Ide írom, bár már erről olvastam vhol, de hírtelen nem lelem....

Vodás telóról küldtem egy sms-t leglább fél órája, de semmi nem történt, nem jött jelentés se......

Supportra mit kell pontosan írni, ezzel kapcsolatban? Vagy a rendszer nem üzemel, mint nemrég a másik kettőnél és később beér az sms? Mert szerintem jól küldtem el...

Ati 04-19-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 170631)
Ide írom, bár már erről olvastam vhol, de hírtelen nem lelem....

Vodás telóról küldtem egy sms-t leglább fél órája, de semmi nem történt, nem jött jelentés se......

Supportra mit kell pontosan írni, ezzel kapcsolatban? Vagy a rendszer nem üzemel, mint nemrég a másik kettőnél és később beér az sms? Mert szerintem jól küldtem el...

Pontosan mit küldtél, pontosan mikor, melyik hálózatból. A Voda az működik, épp most teszteltem egy supportos levél kapcsán. (Lehet pont Te voltál.)

Minden esetben (másik két szolgáltatónál is) biztosítani kell, hogy a válasz sms megérkezhessen a telefonodra. Példák, amiért ez nem tud megtörténni:

- megtelt az sms memória
- nincs lefedettséged (Vodánál mostanában sűrűn tapasztalok ilyen Pesten kívül :( )
- lemerült/kikapcsolt a telefon
- egyéb

Az emeltdíjas rendszer működéséből adódóan mindenképp meg kell, hogy érzekken a telefonodra a mi válaszunk is, csak akkor tudjuk a VIP tagságot jóváírni, illetve az emeltdíj összege is ilyenkor kerül levonásra. Annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen visszaélni, nem az sms megérkezésekor írjuk jóvá a Hódítóban a VIP tagságot, hanem csak azután, hogy az adott szolgáltató visszajelezte, hogy valóban sikerült a válaszunkat is kézbesíteni a telefonodra.

Fefe013 04-19-2008 22:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 170652)
Pontosan mit küldtél, pontosan mikor, melyik hálózatból. A Voda az működik, épp most teszteltem egy supportos levél kapcsán. (Lehet pont Te voltál.)

Minden esetben (másik két szolgáltatónál is) biztosítani kell, hogy a válasz sms megérkezhessen a telefonodra. Példák, amiért ez nem tud megtörténni:

- megtelt az sms memória
- nincs lefedettséged (Vodánál mostanában sűrűn tapasztalok ilyen Pesten kívül :( )
- lemerült/kikapcsolt a telefon
- egyéb

Az emeltdíjas rendszer működéséből adódóan mindenképp meg kell, hogy érzekken a telefonodra a mi válaszunk is, csak akkor tudjuk a VIP tagságot jóváírni, illetve az emeltdíj összege is ilyenkor kerül levonásra. Annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen visszaélni, nem az sms megérkezésekor írjuk jóvá a Hódítóban a VIP tagságot, hanem csak azután, hogy az adott szolgáltató visszajelezte, hogy valóban sikerült a válaszunkat is kézbesíteni a telefonodra.

Én voltam!
Nem tudom, h mi lehetett a probléma, mert tele nem volt, térerő valszeg volt, mert telefonáltam azóta (mikor küldtem akkor nem lett volna?),a töltőről meg előtte szedtem le, kb 5-10 perce egyszercsak kiírta, h elküldve és jött is válasz:)

Köszönöm szépen!:)

Ati 04-19-2008 22:27

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 170653)
Én voltam!
Nem tudom, h mi lehetett a probléma, mert tele nem volt, térerő valszeg volt, mert telefonáltam azóta (mikor küldtem akkor nem lett volna?),a töltőről meg előtte szedtem le, kb 5-10 perce egyszercsak kiírta, h elküldve és jött is válasz:)

Köszönöm szépen!:)

Hmm, az egy másik. Legalábbis én itt azzal a tartalommal most már 2 sms-t is látok, abból egy most nemrég, azt megkaptad, és egyet még 20:05-kor, amire azt írja, hogy nem kaptad meg.

Fefe013 04-19-2008 22:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 170655)
Hmm, az egy másik. Legalábbis én itt azzal a tartalommal most már 2 sms-t is látok, abból egy most nemrég, azt megkaptad, és egyet még 20:05-kor, amire azt írja, hogy nem kaptad meg.

Ez most nem teljesen világos...... (nagyon este lehet)
Később megpróbáltam újra küldeni az sms-t, az lehet a gond?

All times are GMT +1. The time now is 00:42.