Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Útáljuk együtt Hm-öt! :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2460)

Gyula 12-19-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 144514)
Igazad van Gyula! Hm egy olyan tiszta mint a Ma Született Bárányka és csak a helyzet áldozata és azé bántsa mindenki! Ne bántsátok! Mék láw not wár :D:D:D:D

jó vicc volt ....

Egy normális kérdésre egy normális választ vártam volna kivételesen.

Dragi 12-19-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 144521)
Te Szamár.Mért nem lepődök meg azon hogy ezt a kampányt Hm ellen már mindenki rég lezárta, te vagy az egyetlen aki mindig újra kezdi?

Gyula kérdezett valamit én meg a magam módján válaszoltam :p ennyi nem tetszik nem kő olvasni :)

Dragi 12-19-2007 21:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 144522)
Egy normális kérdésre egy normális választ vártam volna kivételesen.

arról inkább privibe :)

DarkAchron 12-19-2007 22:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 144524)
arról inkább privibe :)

Nos.Nem bántja mindenki szerintem.Vagyis én nem látom h rajtad meg a Ts-n kívül bárki is cseszegetné. Sőt a Tsobi se olyan hévvel és nem olyan élesen mint te.Te viszont nem bírsz megnyugodni a bürkédben amig le nem gombolják rólad ;D Azon kívül meg ez az a topik ahol nyugodtan leírhatod a kínjaidat, a topik erről szól, nem kell priviben nyomnod.Itt ha leírod minden érintett fél végre egyszer és mindenkorra meg tudja válaszolni, és ezzel le lehet zárni.Vagy csak nem mered felvállalni, mert újabb kitalálmányok lennének? :D Párat már hallottam erről én is ;D

Tsobi 12-19-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 144531)
Nos.Nem bántja mindenki szerintem.Vagyis én nem látom h rajtad meg a Gizin kívül bárki is cseszegetné. Sőt a Gizi se olyan hévvel és nem olyan élesen mint te.Te viszont nem bírsz megnyugodni a bürkédben amig le nem gombolják rólad ;D Azon kívül meg ez az a topik ahol nyugodtan leírhatod a kínjaidat, a topik erről szól, nem kell priviben nyomnod.Itt ha leírod minden érintett fél végre egyszer és mindenkorra meg tudja válaszolni, és ezzel le lehet zárni.Vagy csak nem mered felvállalni, mert újabb kitalálmányok lennének? :D Párat már hallottam erről én is ;D

Egyfajta történet van,lassan legendává lesz. Kár azon rágódni mi volt. Szerintem. Te is itt gerjeszted a feszültséget,pedig nagyjából semmi közöd az egészhez .. nem voltál részese,így aztán fene tudja minek szólsz bele. A topic címe egyértelmű .. ha utálni akarja valaki,akkor had tegye.

Dragi 12-19-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by DarkAchron (Post 144531)
Nos.Nem bántja mindenki szerintem.Vagyis én nem látom h rajtad meg a Ts-n kívül bárki is cseszegetné. Sőt a Tsobi se olyan hévvel és nem olyan élesen mint te.Te viszont nem bírsz megnyugodni a bürkédben amig le nem gombolják rólad ;D Azon kívül meg ez az a topik ahol nyugodtan leírhatod a kínjaidat, a topik erről szól, nem kell priviben nyomnod.Itt ha leírod minden érintett fél végre egyszer és mindenkorra meg tudja válaszolni, és ezzel le lehet zárni.Vagy csak nem mered felvállalni, mert újabb kitalálmányok lennének? :D Párat már hallottam erről én is ;D

őőő leírtam Gyulának ahogyan én láttam a történetet nem véleményezte nem is kértem! Szerintem úgy fair ha meghallgatja a másik felet is és úgy ítéli meg a dolgot... ennyi és igen beválallom hogy lehet hogy egy-két dolgot nem úgy írtam le ahogy történt lehet nem úgy történt lehet hogy más valaki más szemszögből máshogy látta én csak azt írtam le ahogy én éreztem és én láttam ...

belas 12-19-2007 22:38

Én akkorse utálom:)

Tsobi 12-19-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by belas (Post 144536)
Én akkorse utálom:)

Erre még gyúrnunk kell :)

belas 12-19-2007 22:52

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 144538)
Erre még gyúrnunk kell :)

Gyurjál vazzze:)) Én akkorse utálok itt senkit.:DD

Tsobi 12-19-2007 23:00

Quote:

Originally Posted by belas (Post 144550)
Gyurjál vazzze:)) Én akkorse utálok itt senkit.:DD

Így is kell :) Egyébként feljebb már én is írtam,hogy én nem utálom Hm-t .. csak az a fene 'itt a piros,hol a piros' .. :)

All times are GMT +1. The time now is 03:48.