![]() |
Ha lehetne vodafonról regelni akkor nem kéne lecserélni a telómat és végre stabilan tudnék VIP lenni, mert így csak hébehóba megy
|
sms
szerintem a vodafonos is ugyanolyan játékos és ember mint a más előfízetésel rendelkező hódosok.
ezt a kérdést fel sem kellett volna tenni a fórumon! mindenkinek egyenlő esélye kell, hogy legyen a játékhoz és a VIP befízetéséhez is! ha a hóditó egy komoly és népszerü játéknak tartja magát akkor ezt már rég meg is kellett volna oldani!! személy szerint, Vodás vagyok és az is maradok, de rengeteg hajcihő mire VIP-et tudok feltölteni! |
Quote:
És ismét hangsúlyozom, hogy ez az igényfelmérés első kérdése. Lesz még legalább egy kérdés. Ott jön majd a feketeleves. Ugyanis, ahogy az előbb írtam, nem véletlen nem volt eddig Vodafone irányból erre lehetőség. |
Üdv Mindenkinek!
Amig céges telorol tudtam vippelni az országaimat,addig mindig vip-voltam. De sajna arrol már nem birok,és mivel vodás vagyok sajna vip sincs:( De ha mehet az is akkor tuti ujra vip leszek:rolleyes: (remélem minnél elöbb:)) Sziasztok! |
Én szavazatom: T-Mobile-ról fizetek, de ha lenne Vodafone, akkor áttérnék arra.
Vodás előfizetésem van és T-Mobile kártyám kizárólag a vip miatt van. Ha a voda vip drágább lenne akkor valószinüleg maradnék a jelenlegi mellett. |
voda!
Szörnyű, hogy kéthetente kuncsorognom kell egy nyamvadék sms-ért, mert én épp vodás vagyok, és a tág környezetemben is elég sok vodás van:mad:
Nekem nagyon jól jönne ez a lehetőség.:rolleyes: |
Quote:
Max csak azt tudnám elképzelni feketének,hogy emelkedik a vip ára a voda miatt. |
Hali!
Mint Panonos nem vagyok érdekelt ez ügyben, természetesen azok akik Vodások biztos örülnek majd ennek. Ha tul magasra ugrik emiat a VIP ár sokan lefognak mondani rola. Jólenne ha valami elö kalkulációt kapnánk, hogy ezek után mennyibe is fog kerülni nekünk. És az is érdekelne, hogy mikor tértek át a digitálisra, mert jelenleg digitális telefonról a rendszer nem veszibe az sms-eket. És mivel ez a jövö szerintem jólenne minél elöbb áttérnétekrá. Üdv. Drafij! |
T-Mobile, maradokis ennél.
Egyszer valaki magyarázott nekem a vodás okokról, de már nem emlékszem. A voda mellett nem tudok konkrétan állást foglalni. :S |
Én tmobilos vagyok és maradok is. És nem szeretnék vodás lenni mert csalással akartak Formula-1es vébét nyerni a mekikkel.
|
All times are GMT +1. The time now is 21:43. |