Quote:
Originally Posted by Xeper
(Post 191682)
Ha azt szeretnéd, hogy minden épületed menjen, akkor egy elfnek min. 18.75% ház kell.
Ha pénzes vagy, és nonstop gép előtt ülsz (minden körben távol, és ha kell, akkor a fokozol), akkor a tornyoknak nem kell működniük, így lehet működőképes a 14% házzal is az ország.
|
Elég oda 17% is, a bankok alá nem kell ember, a többi épület meg működni fog. (így fejben számolva legalábbis...)
Úgyhogy szerintem meg lehet oldani fokozás nélkül is.
Legalul a bankok, aztán felette a tornyok, felette pedig a templomok....
Templom nem működik, nincs benne vari. Látom, hogy telik le a varázslat, (mert 5% temlopmmal te senkit nem gömbözöl/ártózól, úgyhogy azt nem is számolom...) kv után leteszem a kocsmát, a temlom müködni fog, veszek varit, varázsolok, majd eladom a varit ugyanannyiért mint vettem, és visszacserélem a kocsmát.
Elméletileg nem történik a csere-bere közben kv, úgyhogy a tolik nem mennek el.
Hozzáteszem ehhez sok belépés kell, mert 600 heki fölött 5% templommal 30%-os lakitekivel elég nehéz sok körös védővariakt pakolni*, illetve távolozni is kell, mert a 13% tornyot szerintem nem nehéz átütni. még akkor se ha elf torony. szóval a napi 5 piacolás el is megy varázslók vételére/eladására.
+ rizikófaktor, ha észreveszed, hogy támadnak, akkora tornyokat fel kell rakni kocsma fölé hogy működjön, akkor meg piacolni kell az el nem férő tolikat.
De szerintem megoldható.
A 100-ból kimaradó %-kal nem számoltam. De én mondjuk tornyot meg barakkot biztos építenék még belőle. :D Vagy kocsmát. :D
* mielőtt valaki beleköt, hogy mi köze a lakitekinek a varázslatokhoz: az, hogy kevesebb varázsló fér a templomba.