Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki milyen fajra esküszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=232)

Senki 03-17-2006 22:33

Quote:

Originally Posted by Xeper
A fantomsereg tartogathat meglepetéseket a túlságosan határozott ellenségeknek :cool:
Ork kolléga ;)

jah, de attól még azért passzívabb faj az elf, ha valaki mondjuk csak lovast tart a fantomsereg alatt és orkokat megszégyenítő bavúrokat trükközik, akkor sem az elf az a tipikus agresszor faj így sem ... :D

Grabi 03-17-2006 22:40

hohohohohó!

azért ne csak az A-t vegyük figyelembe! lentebb azért kell etetni a hadikat, és óriási előny az óriásokkal szemben, hogy az ork minden tolit tud índítani, még tekit is, amit a gnóm nem.
meg ugye +50%-os támadással indul tábornokkal!
én úgy gondolom, hogy az A kivételével, ahol természetes a magas hekin a gnóm, lentebb az élvezetes játékhoz és ha az illető sokat van benn a legerősebb hadifaj az ork!
mellé esetleg még két ork meg egy óriás varisnak és akkor hihi van :)

+1 szavazat az ork kollégákra! :)

Senki 03-17-2006 22:55

Az ork a legerősebb nyers erőben, de A-n kívül ember a talpán aki megvédi a sok cseszegetéstől :D ez nem lehetetlen persze csak munkás dolog :D A-ban meg ork gnóm elf törpe mindegyikkel meg lehet oldani egy csomó dolgot. ott az óriás a legrosszabb döntés szvsz. máshol persze meg az jó.

Petya 03-18-2006 21:52

ahogy itt olvasgatom a forumot, korábban vki irta, hogy az A-ban az orik nem igazán tartanak tanyákat... ezt mondjuk el is hiszem(én még nem voltam az A-ban), merthogy egy hatalmas sereget, meg az embörkéket nem egykönnyü eltartani, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mit esznek azok a szerencsétlenek...(merthogy nem hullák, tehát vmit kell :p )???

Milán™ 03-19-2006 10:56

Quote:

Originally Posted by Petya
ahogy itt olvasgatom a forumot, korábban vki irta, hogy az A-ban az orik nem igazán tartanak tanyákat... ezt mondjuk el is hiszem(én még nem voltam az A-ban), merthogy egy hatalmas sereget, meg az embörkéket nem egykönnyü eltartani, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mit esznek azok a szerencsétlenek...(merthogy nem hullák, tehát vmit kell :p )???

Még énse voltam A-ban de a napokban készülök felléppni aszsem úgy van hogy van egy elf termelő aki eteti őket merthogy közös raktár van A_ban oda berakjaa kajáát az kiveszik vagy lehet úgy van hogy raktárakat tartanak és tanyát nem de én se tom pontosan...

Morisz 03-19-2006 11:27

Quote:

Originally Posted by Petya

Ez úgy van hogy van pár elf a klánban akinek nagy a túltermelése kajában és azoktól folyamataosan megy be a közös raktárba a kaja.
A közrakiban nem amortizálódik és amikor kiveszed akkor sincs veszteség mint a karavánnál és azonnal nálad van.
Ha vip vagy akkor a helytartó minden körben kiveszi neked a megfelelő menyiséget ha beállítod így lehet megoldani hogy egy ori nem tart tanyát.:cool:

Láma 03-19-2006 11:28

Nem muszáj azt a gabonát megtermelni, csak mingig tele kell venni a klnárakit azt abból zabálnak a népek. gyakorlatilag tanyafree orikat lehet müködtetni 0 raktárral

Morisz 03-19-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by Láma
Nem muszáj azt a gabonát megtermelni, csak mingig tele kell venni a klnárakit azt abból zabálnak a népek. gyakorlatilag tanyafree orikat lehet müködtetni 0 raktárral

Igen így is meg lehet oldani hogy telivásárolod csak mondjuk 5 ori elég hamar kieszi és akkor anyagilag elég húzós szóval valamit mindenféle képp termelnie kell a klánnak.

Láma 03-19-2006 13:37

persze, te már csak tudod, hiszen a túlélő véd mészárlás ellen...

Morisz 03-19-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by Láma
persze, te már csak tudod, hiszen a túlélő véd mészárlás ellen...

:D Ja mostmár utánna néztem csak gondoltam mivel az lett volna az egyetlen logikus dolog amiért egy hullának túlélő a személyisége.

Amúgy bocsi de a ha már itt tartunk a személyiségeknek semmi köze az 1\A-hoz szal hogy egy olyan dolgot nem tudok pontosan a ami számomra lényegtelen az még nem jelenti azt hogy az egész játékhoz süsü vagyok.

Viszont ha te egy hozzászólásból ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le akkor gratulálok hozzá:cool:

All times are GMT +1. The time now is 15:24.