![]() |
Quote:
|
hohohohohó!
azért ne csak az A-t vegyük figyelembe! lentebb azért kell etetni a hadikat, és óriási előny az óriásokkal szemben, hogy az ork minden tolit tud índítani, még tekit is, amit a gnóm nem. meg ugye +50%-os támadással indul tábornokkal! én úgy gondolom, hogy az A kivételével, ahol természetes a magas hekin a gnóm, lentebb az élvezetes játékhoz és ha az illető sokat van benn a legerősebb hadifaj az ork! mellé esetleg még két ork meg egy óriás varisnak és akkor hihi van :) +1 szavazat az ork kollégákra! :) |
Az ork a legerősebb nyers erőben, de A-n kívül ember a talpán aki megvédi a sok cseszegetéstől :D ez nem lehetetlen persze csak munkás dolog :D A-ban meg ork gnóm elf törpe mindegyikkel meg lehet oldani egy csomó dolgot. ott az óriás a legrosszabb döntés szvsz. máshol persze meg az jó.
|
ahogy itt olvasgatom a forumot, korábban vki irta, hogy az A-ban az orik nem igazán tartanak tanyákat... ezt mondjuk el is hiszem(én még nem voltam az A-ban), merthogy egy hatalmas sereget, meg az embörkéket nem egykönnyü eltartani, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mit esznek azok a szerencsétlenek...(merthogy nem hullák, tehát vmit kell :p )???
|
Quote:
|
Quote:
A közrakiban nem amortizálódik és amikor kiveszed akkor sincs veszteség mint a karavánnál és azonnal nálad van. Ha vip vagy akkor a helytartó minden körben kiveszi neked a megfelelő menyiséget ha beállítod így lehet megoldani hogy egy ori nem tart tanyát.:cool: |
Nem muszáj azt a gabonát megtermelni, csak mingig tele kell venni a klnárakit azt abból zabálnak a népek. gyakorlatilag tanyafree orikat lehet müködtetni 0 raktárral
|
Quote:
|
persze, te már csak tudod, hiszen a túlélő véd mészárlás ellen...
|
Quote:
Amúgy bocsi de a ha már itt tartunk a személyiségeknek semmi köze az 1\A-hoz szal hogy egy olyan dolgot nem tudok pontosan a ami számomra lényegtelen az még nem jelenti azt hogy az egész játékhoz süsü vagyok. Viszont ha te egy hozzászólásból ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le akkor gratulálok hozzá:cool: |
All times are GMT +1. The time now is 15:24. |