Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Már megint megfenyegettek. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2293)

Tsobi 09-12-2007 23:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 124035)
Gondolom itt nem erről a "speciális" esetről van szó, de én 10. mészár után már nem lelkesedést, hanem szégyent éreznék, illetve amikor kapom a jogos leveleket az áldozattól az is eléggé zavarna.
Bár lehet, hogy olyan hangnemet fog megengedni magának jogosan, amire jogosan válaszolhatok mészárral...

OFF:

Látom jogásznak készülsz :D

Fefe013 09-13-2007 13:49

Nemrégen jártam én is úgy mf gnómként, h befosztottam egy szövi egyik tagját és jön a levél a másiktól/vari/, h nem kellene, mert szövije lenyom, meg esélyem sincs.......
Mondtam, h majd látjuk, de attól, h fenyeget még nem szaladok el, erre rengetett 4et, felmértem a szövit, csak a toli és a vari fért be sereggel kísérni se tudtak mert az egyik hadisuk 3 körre volt és reggelig mészároltam csak a varit 4-szer, erre már jött másnap a levél, h ok győztem meg így meg úgy.....
Ez is tipikus kezdőbb szövi, aki vhol olvasta, h a szövik ellen mf-eknek nincs esélyük, csak azt nem olvasthatta, h ez a szövikre vonatkozik........

Nogixer 09-13-2007 14:15

Sziasztok, kínomban már én is írtam egy jó kis szövinek, hogy "ez már kimeríti a játék tönkretételét", de mivel sokkal jobbak voltak 4-en, mint én MF Elfként, tojtak a levelemre, én meg nem írtam többet, hanem szabiztam:rolleyes:
Eszembe sem jutott, hogy jelentgessem;)
Kicsit kezdik egyesek túlzásba vinni a jelentgetést!! DE AKKOR MIÉRT NEM ELÉGÍTI KI AZ IGÉNYEIT A TEVECLUB?

-Ede- 09-13-2007 14:32

1* én is írtam ilyen üzit, h ezt már nem kén, de az kissé tényleg durva volt:
a hadisunk 3 körre volt tőlünk, talált egy ember tolit, akit mind 2 körre tudtunk ütni, be is ütöttük, a toli kb 4-5körre került, azt hittük tök jól meg lett csinálva, igen ám de a toli elkezdte gyújtania a hadist, meg ölte le a varijait
úgy voltunk vele, h oké nem gond, majd abbahagya, de nem hagyta abba, kb a 4. napon írt neki a hadis h leszálhatna róla, belenyugodhatna a vereségbe, stb., nem is válaszolt! 5-6nap után írtam neki h ez a pofátlanság határát súrolja, meg kb 2 napja kimerítette a más játékának szándékos tönkretétele címszót, de azért még egy sor gyújtást végigcsinált, a hadisunknak szabiznia kellett, és azután miután látta h a hadi már szabin van írt h abbahagyta:eek:
csak azért nem jelentettük fel, mert ha leteszik anarchba, akkor nem bírnánk rajta később bosszútállni:D

Valezius 09-13-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 124258)
OFF:

Látom jogásznak készülsz :D

hohó, valaki megrázta a humorfát :D

Kubbi 09-14-2007 08:28

Szerintem lehet, hogy illene pofásítani azon a helyreigazításon. Márpedig, hogy addig esély nincs játék tönkretételéről beszélni, amíg le nem szabizott az illető.
Az szerintem megoldhatna elég sok téves konfliktust.

Smooth Scroller 09-14-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 124432)
Szerintem lehet, hogy illene pofásítani azon a helyreigazításon. Márpedig, hogy addig esély nincs játék tönkretételéről beszélni, amíg le nem szabizott az illető.
Az szerintem megoldhatna elég sok téves konfliktust.

nem hiszem, hogy a jatek tonkretetele kozvetlen osszefuggesben van-e azzal, hogy szabizik-e vki vagy sem. az sokkal inkabb szamit sztem, hogy ellene mit csinalnak.

vagy ha jatekban marad akkor buntetlenul zuzhato barmeddig? nem hinnem...

Kutyuleee 09-14-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 124528)
nem hiszem, hogy a jatek tonkretetele kozvetlen osszefuggesben van-e azzal, hogy szabizik-e vki vagy sem. az sokkal inkabb szamit sztem, hogy ellene mit csinalnak.

vagy ha jatekban marad akkor buntetlenul zuzhato barmeddig? nem hinnem...

Hát sztem nagyon is számit. Miért védjenek a szabályok egy olyan embert aki nem probál meg mindent hogy leszálljanak róla? ha nem ír egy üzenetet sem, hogy hagyják békén, és/vagy nem probál meg szabizni, hogy keressenek más célpontot, akkor miért védje más?

Smooth Scroller 09-14-2007 21:54

nem emlexem olyan szabalyra, hogy el KELL menni szabira, ha utnek.

Kutyuleee 09-14-2007 22:07

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 124530)
nem emlexem olyan szabalyra, hogy el KELL menni szabira, ha utnek.

de olyan szabályra sem emléxem hogy a supportnak KELL sírni ha ütnek és meg se probálni magadnak megoldani a gondot.sztem röhelyes egy stratégiai játékban,hogy elöbb jelent valaki egy másik országot minthogy megprobálja diplomáciai úton megoldani, emellett a szabi egy menekülési útvonalnak is használt, bevált taktika. ha meg se probál élni ezekkel a fogásokkal, akkor miért akarja hogy megvédjék? bocs rosszul mondtam, Miért várja el hogy megvédjék???

All times are GMT +1. The time now is 14:45.