Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

J.Ati 03-05-2009 23:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 204902)
Azért azt hozzátenném, hogy az sem mindegy, hogy gyakorlatilag azonos ponton vagy a klántársaiddal, akiknek be kell férniük tolvajokkal egy orkhoz, aki megpróbál beütni, és ez igen nagy visszatartó erő tud ám lenni. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy 10sereg mehet elvileg akkor vissza a feladóra. Tehát vannak körülmények, amik nélkül lehet, hogy nem lenne ugyanez a helyzet!
Jó helyen van a klán, összetartó, egyszerre fedezgettek. Én ezt nem tudnám csinálni, nekem másról szól a játék az A-ban. Grat hozzá, hogy így egybe tudtok maradni, és egymást is védeni! :)

Még a régi,Pepa által bemásolt éplistnél írták azt, hogy kotyvalék ori, és hogy nem jó semmire.
Ezek szerint mégis jó:)
Azt nem mondom,hogy a legjobb, mert tuti van nála jobb,de a célnak úgy látszik megfelel.
Fölöslegesen szólták le és nem jött be a jóslatuk.
Tud ütni,él,és virul na meg persze áll ,mint a cövek:D

vityu 03-06-2009 00:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 204923)
Még a régi,Pepa által bemásolt éplistnél írták azt, hogy kotyvalék ori, és hogy nem jó semmire.
Ezek szerint mégis jó:)
Azt nem mondom,hogy a legjobb, mert tuti van nála jobb,de a célnak úgy látszik megfelel.
Fölöslegesen szólták le és nem jött be a jóslatuk.
Tud ütni,él,és virul na meg persze áll ,mint a cövek:D

Engem idéztél, mégis mintha el sem olvastad volna, amit én írtam. Amúgy tudom, hogy hol szóltak be az éplistára, elolvastam ezt a topicot is ráérős időmben teljesen.
Viszont szerintem az, hogy nem támadják 90%-ban annak tudható be, amit fenn írtam. Vannak könnyebb célpontok is, olyanok, akiknek nincs 9 szövetségesük a seggünkbe. Jó esetben sikerül az ütés,ügyesek vagyunk, így nem is kapunk szembe sereget, és már csak egy ütés, és messze vagyunk onnan. De ha nem sikerül az ütés, akkor 2napi masszív gyújtogatás, és rengetés lesz a jutalmunk. Az orkjaink is inkább odafokoztak akkor egy távolabbi célponthoz, minthogy ott játszanak az egész szövetséggel.
Érted mit akarok mondani? És ebben nem is azt mondtam, hogy életképtelen az éplista, mert nem az. De sokat segít a klán elhelyezkedése.

J.Ati 03-06-2009 02:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 204930)
Engem idéztél, mégis mintha el sem olvastad volna, amit én írtam.

pedig elolvastam

Quote:

Amúgy tudom, hogy hol szóltak be az éplistára, elolvastam ezt a topicot is ráérős időmben teljesen.
Viszont szerintem az, hogy nem támadják 90%-ban annak tudható be, amit fenn írtam.

Amikor beszóltak,akkor ez nem volt kivesézve.
Leszólták és kész.Kár ragozni,hogy jó helyen vagyunk meg összetartunk.
Az összetartást szerintem nem is kell említeni,mert egy normális klán legyen az akármilyen fedezgetős,ütlegelős ,ha nincs összetartás lehet profi az éplist meg a játékosok is.Összetartás nélkül nem ér semmit.

Quote:

Vannak könnyebb célpontok is, olyanok, akiknek nincs 9 szövetségesük a seggünkbe.

Ez a lényeg,szerintem!
És itt tehetnénk egy pontot. .
Szóval ,ha még a mostani trágya,kotyvalék éplistnél is rosszabb lenne,akkor se lenne szétkapva még ,ha a nagyok azt is gondolták

Quote:

Jó esetben sikerül az ütés,ügyesek vagyunk, így nem is kapunk szembe sereget, és már csak egy ütés, és messze vagyunk onnan. De ha nem sikerül az ütés, akkor 2napi masszív gyújtogatás, és rengetés lesz a jutalmunk. Az orkjaink is inkább odafokoztak akkor egy távolabbi célponthoz, minthogy ott játszanak az egész szövetséggel.

Annyit elárulok neked,hogy aki fedezgetős életmódot választ A-ban és elfezik az nem nagyon fog kétnapi masszív gyújtogatást bevállalni és rengetésre se fogja pazarolni a drága rúnát:)
Ha jön valaki és pattan,akkor talán kap szembe sereget,de a téma elején azt is felvázolták Pepának,hogy még szembe se tud menni annyi barakkal.(pedig mégis)

Quote:

Érted mit akarok mondani? És ebben nem is azt mondtam, hogy életképtelen az éplista, mert nem az. De sokat segít a klán elhelyezkedése.

Azért annak örülök,hogy legalább te elfogadod,hogy nem életképtelen a mi elfes éplistünk.Köszi:)

szoviet t56 03-07-2009 11:19

Sziasztok!!
Kiváncsi lennék mi a vélemyényetek az én éplistámról a 2/B szinten mert én is az A-ba akarok menni lassacskán.
Mivel úgy hallottam hogy tolinak nincs értelme át állnék én is a termelőre.

ház 19%
barakk 16%
tanya 12%
raktár 4
őrtorony 13%
kocsma 26%
templom 14%
elf/tudós 1450 hekin

Várom a véleményeket (tudom hogy sok tolim és kevés az íjjam de mennyire jó így az orim)

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 204932)
pedig elolvastam

Amikor beszóltak,akkor ez nem volt kivesézve.
Leszólták és kész.Kár ragozni,hogy jó helyen vagyunk meg összetartunk.
Az összetartást szerintem nem is kell említeni,mert egy normális klán legyen az akármilyen fedezgetős,ütlegelős ,ha nincs összetartás lehet profi az éplist meg a játékosok is.Összetartás nélkül nem ér semmit.

Ez a lényeg,szerintem!
És itt tehetnénk egy pontot. .
Szóval ,ha még a mostani trágya,kotyvalék éplistnél is rosszabb lenne,akkor se lenne szétkapva még ,ha a nagyok azt is gondolták

Annyit elárulok neked,hogy aki fedezgetős életmódot választ A-ban és elfezik az nem nagyon fog kétnapi masszív gyújtogatást bevállalni és rengetésre se fogja pazarolni a drága rúnát:)
Ha jön valaki és pattan,akkor talán kap szembe sereget,de a téma elején azt is felvázolták Pepának,hogy még szembe se tud menni annyi barakkal.(pedig mégis)

Azért annak örülök,hogy legalább te elfogadod,hogy nem életképtelen a mi elfes éplistünk.Köszi:)

Sziasztok!!
Kiváncsi lennék mi a vélemyényetek az én éplistámról a 2/B szinten mert én is az A-ba akarok menni lassacskán.

ház 19%
barakk 16%
tanya 12%
raktár 4
őrtorony 13%
kocsma 26%
templom 14%
elf/tudós 1450 hekin

Várom a véleményeket (tudom hogy sok tolim és kevés az íjjam de mennyire jó így az orim)

Sziasztok!!

ház 19%
barakk 16%
tanya 12%
raktár 4
őrtorony 13%
kocsma 26%
templom 14%
elf/tudós 1450 hekin

Pepa 03-08-2009 10:08

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 204977)
Sziasztok!!

ház 19%
barakk 16%
tanya 12%
raktár 4
őrtorony 13%
kocsma 26%
templom 14%
elf/tudós 1450 hekin

Szia!

Szerintem rengeteg a toli (nekünk 5 vagy 6% kocsmánk van). Ha már láthatóan nem akarsz támadni, akkor a toronybónusz miatt érdemes 1:1 torony-barakk arány tartani és felemelni legalább 20-20% (legalább). Én azt mondom, hogy 1450 hekin ne nagyon akarj termelni, mert azon a környéken sokan lépnek fel és indulnak el felfelé.

Redback 03-08-2009 10:46

Szerintem is 20-23% torony barakk, 7-8% kocsma maxiumum.Amit hallottam A-ról kb ennyi, de kérdezd meg a klán-t, ahova be akarsz lépni, hogy milyen éplistád legyen :)

vityu 03-08-2009 11:35

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 205065)
Szerintem is 20-23% torony barakk, 7-8% kocsma maxiumum.Amit hallottam A-ról kb ennyi, de kérdezd meg a klán-t, ahova be akarsz lépni, hogy milyen éplistád legyen :)

Erre nem mindig lehet adni. Ha hülyeséget mondanak, akkor be se lépj!

Khazad-Dum 03-10-2009 08:17

Ház 19% Barakk 24%
ŐrtoronY 24%
Tanya 7%
Templom 7%
Bank 17%
Raktár 28 DARAB

Itt van az aktuális épületlistám. Lehet vesézni. Hallgattam vityura és elkezdtem emelni a torony barakk arányt.
És még mindig nem támadtak meg. Úgy látszik az orim láthatatlan :D
Remélem annak is segitek aki most indul az A-n és kereskedő akar lenni.
Raktárból meg azért van olyan sok mert szükségem van rá.

webesc 03-10-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205201)
Ház 19% Barakk 24%
ŐrtoronY 24%
Tanya 7%
Templom 7%
Bank 17%
Raktár 28 DARAB

Itt van az aktuális épületlistám. Lehet vesézni. Hallgattam vityura és elkezdtem emelni a torony barakk arányt.
És még mindig nem támadtak meg. Úgy látszik az orim láthatatlan :D
Remélem annak is segitek aki most indul az A-n és kereskedő akar lenni.
Raktárból meg azért van olyan sok mert szükségem van rá.

Tehát akkor nálad a Kocsmák a területed 2%-án vannak.
Vicces Elf az akit egy kóbor Ork is felgyújt.....
Szerencsés vagy, hogy még nem vertek tönkre.
Amint feljebb és feljebb érsz, úgy durvulnak majd el az Ork éplistek is a környékeden.
Nem ritkák a 70% barakk arány fölöttiek sem és azok vígan fognak átvágtatni rajtad.
(Szerintem)

webesc 03-10-2009 08:54

Egyébként meg nem nagyon értem a Kereskedő szemcsit az Elfnél.
1 Bank 7500 aranyat termel.
1 Tanya Elf/Tudós-nál 87,75 gabcsit termel.
100 arany átlag árral számolva 1 tanya nyeresége 8775 arany.
Gazdálkodó Elfnél 92,95 a termelés ami még jobb.
Több szemcsit nem is említem...

All times are GMT +1. The time now is 19:01.