![]() |
Quote:
|
Quote:
Pedig fokhagymakrém leves nyammi fokhagyma szósz hmmmm :))) fokhagymás joghurtal leöntött sali wáááá Éhes lettem :) |
Quote:
|
Quote:
Egyszerűen borzalmas... De én eddig csak sülthúson, különböző salátákban (amiben nem volt gomba) találkoztam vele... De a friss fűszerek az igaziak... Hangulatot adnak a főzéshez is:) |
Quote:
Most eszek egy finom szalámisszendvicset reggelire, meglátogatom a koffeint, és szépen elleszek fokhagyma nélkül:D |
Nos :) Unatkoztam és kotyvasztottam pudingot.
Semmi extra de azért leírom. 3fajta puding. Azt hiszem málna, vanília, sárgabarack. 6tálkába 2-2 őszibarackdarabot raktam némi lével (befőttből) és arra küldtem a pudingokat egyessével, megárva amig az előző kihül, hogy ne keveredjenek össze, így amolyan szivárvány sztájlingú lett. Nem tudom milyen, mert még nem kóstoltam :D A teszszínhabon gondolkodom... tegyek e vagy sem a tetejére :rolleyes: Tejszínhab ment a tetejére és azt álapítottam meg, hogy fini :) Bááár... legközelebb valami dominánsabb ízű befőttet választok :) Mondjuk kissé savanykás magtalanított meggy befőtt jól is hangzana :) |
Quote:
De az se rossz, ha többféle pudingot főzöl:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
Remélem tudja valaki hogyan kell üstönyt főzni, ha igen feltétlen dobjon privit.
|
ÉS vmi jó zserbó recept?:D
|
Spanyol sertéskaraj
A kissé csípős étel kedvelőinek:)
Tehát hozzávalók(attól függ milyen étvágyú a csapat, 2-4 személy részére): -60dkg sertéskaraj (de lehet bármilyen színhús is) -5dkg szalonna (norbi ápdétesek kihagyhatják!) -3db paprika -2db paradicsom 1dl olaj só, őrölt bors -10dkg lángolt kolbász -1db hegyes erős paprika -1 chilis bab fix Hogyan készítsük el: Mossuk meg a sertéskarajt, szeljök fel centis szeletekre, sóval, borssal meghintjük, kis olajat öntve rá sütőbe tesszük. Paradicsom, paprika, kolbász felszeletelése következik. Aszalonnából csíkokat vágunk, üvegesre pirítjuk, és hozzáadjuk az előbb felszelt finomságokat (amit lehetőleg nem dézsmáltunk meg ezidáig:D) ezeket rövid ideig együtt pirítjuk, és felengedjük a chilis bab fixszel.Felforraljuk, és a húsra öntjük, miután az megsült. Együtt sütjük még pár percig, hogy jó szaftos legyen:) Én rizsát szoktam hozzá köretként készíteni. (mással még nem is próbáltam) Ha igazi spanyolos kaját akarsz, akkor dobozos morzsolt kukoricát is tehetsz bele:) Vagy minikukoricát! Jóétvágyat hozzá!! :) Ha elkészítette valaki, majd véleményeket is kérek!! :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:32. |