![]() |
Eddig, ha jól számolom 5 ember jelezte, h nem jó egyik időpont se!
1 embernek a 12. 2 embernek a 19. 4 embernek bármelyik jó és még kb 4-5 ember válaszát várom.... Ja, ha vki hoz magával vkit, barátot, barátnőt, ismerőst azt is jelezze, az asztalfoglalás miatt... Köszönöm |
Akiknek csak 19. jó
Pool Arwyl még nem biztos… Nirának csak a 12. jó Mindkét alkalom jó Tsobi Beni Synkel Attila Én Kb 5en lemondták és v 4en nem válaszoltak az üzenetemre…… Ez alapján én úgy gondolom, h ha lesz tali, akkor 19én legyen, de várhatunk is vele egy jobb időpontra, amikor többen lennénk…..? |
Mesélj a foglalásokról :)
|
Quote:
H lefoglaltam e már v mi? |
Quote:
|
Quote:
De most megkérdezném, h foglaljak helyet 19.re v ne? Akiket ideírtam, h jönnek azok jönnek úgyis, h csak ennyien leszünk? |
Amikor rendezve lesz én megyek:) Remélem nem egyedül leszek:D:D
Amúgy követem a témát, csak nem nagyon van hozzászólni valóm azért nem pofázok állandóan. |
Quote:
|
Poolnak nem tudok ide üzit írni, ez miért van? Vki a hódon belül dobjon már neki egy zöldet azzal az üzivel amit küldtem.....
Niranak is lécci, h a tali 19.lesz és sajnálom, h nem tud jönni a nyelvvizsga miatt és sok sikert hozzá:).... Már kiszabiztam minden orimmal mert vizsgázok a héten és elfelejtettem... Köszi Ha most már senki nem mondja le és Arwyl nem 21.én államvizsgázik, akkor 7en leszünk/mint a gonoszok:D:D/ meg persze akit hoztok, ha van ilyen.... |
Quote:
Ha megyek barinőm biztos jön, úgy néz ki haverom is jön, Cyby-t még puhítom :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:33. |