![]() |
Quote:
Az viszont cél volt, hogy rávilágítsak a javaslat hátulütőire. Ami mellesleg minden javaslatnak van, tehát ezt se vedd személyeskedésnek. |
Quote:
|
a tobbi szinten mindenhol megoldhato a fordulas kiveve a Dcsopi:)
az Yban is vannak gigaorik de azon kivul sehol viszont az Y csopi az 5000fos csopi miatt teljesen jo ugy ahogy van es semmi valtozas nem szukseges ott:) meg nem lenne korrekt senkivel hogy a tobb evi kemeny melojat egy uj szabalyal egyenlove teszik a semmivel... ha regen lett volna 1800kor meg ilyenek senki nem melozott volna rajta csomot hogy folvigyen nagy taporikat a semmire.. |
lehet igazad van hogy nem csak a Dben kene kezelni
amugy aki a 4es szinrol nem tud szintetlepni 1 szamocskaval az meg is erdemli:) a gond egyedul jupi aki a hatarvedoi egy reszet berakta 5k hekire es emiatt megszivatta a szamocskakat a 3as szinten ez egy jo haboru alapja is lehetne akar az anarchban:) az en otletem lehet hogy nem tokeletes de 1-2 evig tutira megoldast jelentene a problemara jobb otletem sajna nics de akar vegleges megoldast is jelenthetne mert a jelenlegi fedezesi szabalyokkal nem nagyon fog novekedni a lepeshatar egyik csopiban sem:) |
ez meg hogy 1-2 ember donti el hogy ki lephet szintet ez tipikus anarch betegseg:)
a nemzetkozi anarchban is ha oszefog 2-3 ember akkor az oszes szinten eldonthetik hogy ki lephet szintet:) legalabbis az angolban es a nemetben tuti igy van:) |
Quote:
|
Ati: a szabis dolgot ne találom amit említettél itt légyszíves ídr be, hol van vagy hogy mi várható.
Azért rendesen szét lett offolva ez a topic is. Egy kérés még Atihoz a fentin kívül: Meg tudnád mondani hány ori van "valójában" a 2/D-ben? (mélyszabisok) Megnéztem egy dolgot. Mostani állapot szerint 2/D-ben 12-12 körre (le és fel) van az első nem szabis ori a kisketteses orimtól és röpke 50 helyezéssel és 250k értékkel nagyobb (és120 körre van) az utánna következő. E csak némi infó, hogy a z ott nem játszók képbe legyenek. Nincs már ojan saját orim amit lüthetnék vele, hogy feljebb menjek. Pénzt katit átpumpálni is értelmetlen mert felfedezne nem tud a toppig. (csak mejegyzem, hogy ha nem lenne a felfed %-os korlát akkor ár felcibáltam volna és le is fordult volna, ahogy jópár ismié is. De jeleleg semmit nem ér ha "tömök" egy zövist pénzzel-tekivel, mert békésen semmiképpen, és harcolva sem tud fordulni.) valamit tenni kellene, de nem hiszem, hogy kizárólag a gigák hibája a behalás. Akkor 1700 hekin miért vannak szabin az orik? Meg még lentebb is? bocsi de kissé sokáig írtam ezt az üzit (alig egy óra :) ), mert vannak fontosabb dolgok is ennél (játék) (gyengébben kedvéért: Családnak, munkának, Élet-nek hívják és igenis van létezés a monitoron kívül. |
Quote:
Ezen kívül még sok helyen volt róla említés téve. |
Quote:
|
Kösz Ati!
Ezek szeint a sok "menjetk má mélyszabira!" kérés helyett nem az volna a célszerűbb, ha azt kiabálnák: Gyertek má ki mélyszabiról?" Kissé mintha lentebb esne a topp. |
All times are GMT +1. The time now is 07:56. |