![]() |
Quote:
Persze részben örülök is, hogy Ati elzárkózik a fedezés továbbmódosításától hiszen a másik megoldás lényegesen kreatívabb és harcra késztetőbb, de hát ehhez hiányoznak ugy tűnik a harcosabb felfogású 1A-sok. A jelenlegiek "nagy harcosok" sajnos csak abban gondolkodnak, hogy csak úgy támadjunk ha mi akarunk... minket ugyse tudnak kirakni klánnal ugyhogy ha harc kell akkor elötte felkészülünk és a nekünk tetsző időpontban támadunk. Maradjon csak így ha nektek ez jó... 5 év mulva majd lesz megint 1 klán akinek 5-6tagja elérheti a 900-1000K pontot...ha a nagyobbak ellustulnak persze :) |
Quote:
Quote:
Teljesen felesleges visszakanyarodni a felfedezéshez, amikor ki lettt találva már egy olyan megoldás, ami a többségnek tetszik. |
Aktuális témává ez a téma előléptetve. Akinek ezzel kapcsolatban van még bármi észrevétele, javaslata, gondolata, hozzáfűznivalója, ellenvetése, vagy bármi egyéb, most jelezze. :)
|
Érdekelne, h akkor mi az aktuális javaslat mer már nem tudom kibogozni a sok HSZ-ből..... :confused:
|
Quote:
|
A maximum így található bánya szerintem is 15% lehetne.
Úgy érzem valahol a max. %-nál akadt meg a beszélgetés, mivel szinte egyhangú helyeslés volt. :) |
Hööö-hő én elolvastam majdnem mindent, de ez csak az "A"-ra vonatkozik??? Mert ha igen akkor nemkotyognék bele,de nemvolt egyértelmü!?
|
Quote:
|
Akkor megpróbálok érdemben reagálni rá....még beleolvasok:)) Csak ,akkor nemértem mert hiányzik innen sztem ,sok olyan játékos akit pl rajtamkivül is igenkomolyan érint a téma!!!
|
Remélem nem lesz egyhamar bevezetve. Ma ígéretet tettem egy játékosnak, hogy amint ez a javaslat megvalósul, visszatérek az Aba játszani... reszkessetek! :) És sok sikert a vitához azoknak, akinek a véleménye az enyémmel egyezik! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |