![]() |
es mi lenne, ha a gyujtas csak bankokra, tanyara es banyakra vonatkozna? tehat ami termel. a barakk kocsma, stb. nem termelo epulet. ezt csak azert mondom, mert akkor nem sujtana azokat, akik valoban azert mennek 1re feljebb, hogy szetussek a kornyeket, es nem azert hogy zavartalanul penzt termeljenek pl. tobbszaz bankkal.
|
Quote:
sztem teljesen jó, az hogy random módon minden épület égjen. |
Sziasztok!
Én a gyújtás mellé betennék mindenképpen egy olyan mechanizmust, ami rontja a termelést, és ebben az esetben mindenféle termelésre gondolok: kaja, nyersanyag, teki, fegyver, rúna és sereg is. A termelést a morállal súlyoznám, tehát ha valakinek 0%-os a morálja, nem termel semmit, ha 50%-os a morálja, akkor mindenből csak 50%-ot termel, mert végül is az emberek nem érzik jól magukat, és nem dolgoznak olyan jól, mintha 100%-os lenne a moráljuk. Ezt ugyanúgy 2k top kör után bezetném be, mint a gyújtogatást. |
a rabszolgak sem ereztek jol magukat a gyapotfoldeken, oszt megis dolgoztak...
amugy ez a moralos dolog iszonyat durva. nekem a normal jatekban sincs soha magasabban, mint 72-76 (igy szinte sosem kell penzt osztanom). ha ez korlatozna a termelest, akkor a kajara tekintve majdnem olyan, mintha szarazsag lenne rajtam nonstop. azert ugye ezt nem gondoltad komolyan? |
Quote:
ha anno tuvalunak nem kell egy kis 4 es csopiba felmennie 100 k- s érték fölé csak, hogy léphessen.. akkor lehet, hogy könynebben teljesiti a feltételeket.. hiszen mig ő x edik volt neki nem gyujtottak volna. az elotte levoket meg szetgyujtottak volna.. igy o elso lett volna teljesiti a felteteleket es lep vagy ot is szet gyujtjak az emberei.. ilyen egyszeru :p a top nem arra valo hogy 2 szer annyi ideig legyunk ott mint ahany kor alatt a szint teljesitheto lenne.. boven elég 2000 kor pénszerzesre.. |
Quote:
|
suti, viszont nincs mindenkinek allando 4-5-6 kek szamos 4 fobol allo szovije, akik minden korben tavoloznak, akit alig mernek megtamadni...
nekik biztosan eleg. ugye, suti? es mi a helyzet azzal, aki vegig mf-kent szeretne teljesiteni az egesz jatekot 5-1 csoportig, a jo szovik eloszeretettel csapkodjak oket le hekire. neki mennyi penz kell? ugyanannyi? |
Smoth Pali írta hoogy ez is csak 2000 top kör felett lenne az Ő javaslata szerint elárulod ez miért rosz annak az orszagnakakik maximum egy egy szinten 1000-2000 kort toltenek el? osszegyujtik ami kell nekik aztan lepnek? :)
Pali a moralt fent tudjak tartani folyamatosan ha kell.. de a teruletuk egynegyedet beépiteni egy nap utan nem tudjak.. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:21. |