Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Több ország irányítása 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=210)

Ati 01-10-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 64884)
Vátozott a felállás az ori áthelyezése miatt.

1. anarchos lett
2. normal
3. anarch
4. anarch

Na, ilyenkor mi a helyzet?

törölni nem szeretnék egy orimat sem. viszont szeretném, ha az első helyen a normál játékban szereplő orim legyen, mert ha szintet lépek, és regisztrálok egy új orit az alsó szintre a normál játékba, akkor össze tudjam kapcsolni újra őket.
Előre is köszönöm a válaszokat.

A helyzet változatlan, mivel főországot (ami az első helyen van a listádban) nem kapcsolhatsz le.

Remedy 01-10-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64888)
A helyzet változatlan, mivel főországot (ami az első helyen van a listádban) nem kapcsolhatsz le.

esetleg a 2-est atzerozni anarchba, ott lekapcsolni a 4 orit egymasrol, majd a 2est visszazerozni normalba es ahhoz hozzakapcsolni majd az uj orit? :)

Cece 01-10-2007 21:33

Sztem meg az elsőt kéne visszazérózni, miután a kettessel szintet lépett ... vagy mi a szösz.
Fel kell tolni a V-ből a második orit ész kész.

Gazsy 01-10-2007 22:10

Lenne egy nagyon hülye kérdésem személyesen Atihot az anarchbakerüléssel kapcsolatban!
Ha soha senki más nem játszik a gépemről, csak én, én pedig betartom a szabályokat, összekapcsolom az oriimat, nem lépek be egyetlen alkalommal sem más orijába, van rá bármilyen cskély esély is arra, hogy anarchba kerüljek???
(A kérdés lényege: nem firtatva az ellenőrző rendszert, mennyire megbízható a rendszer... lehet a fent emlitett esetben bármi ami túlkapáshoz vezet????

Cece 01-10-2007 22:13

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64915)
Lenne egy nagyon hülye kérdésem személyesen Atihot az anarchbakerüléssel kapcsolatban!
Ha soha senki más nem játszik a gépemről, csak én, én pedig betartom a szabályokat, összekapcsolom az oriimat, nem lépek be egyetlen alkalommal sem más orijába, van rá bármilyen cskély esély is arra, hogy anarchba kerüljek???
(A kérdés lényege: nem firtatva az ellenőrző rendszert, mennyire megbízható a rendszer... lehet a fent emlitett esetben bármi ami túlkapáshoz vezet????

Igaz, hogy nem tőlem kérdezted, de úgy mégis... szerinted?
Ha nem szeged meg a szabályokat lehet oda kerülni? :D
És lehet filózgatni, de a szabályzatba az is le van írva, hogy jelszót másnak ne! :)

Ati 01-10-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64915)

Túlkapáshoz? Nem. Ettől függetlenül lehet olyan eset, amikor csak Te játszol a gépedről, máshoz nem lépsz be, és átlerülsz: ha bármilyen módon megpróbálod az ellenőrzőrendszert kijátszani. (Ez egyenértékű a szabályok megszegésével.)

Ha ilyesmit nem csinálsz, akkor nem igazán látok arra lehetőséget, hogy "tévedésből" anarchba kerülj.

Gazsy 01-10-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 64918)
Igaz, hogy nem tőlem kérdezted, de úgy mégis... szerinted?
Ha nem szeged meg a szabályokat lehet oda kerülni? :D
És lehet filózgatni, de a szabályzatba az is le van írva, hogy jelszót másnak ne! :)

Köszi hogy válaszoltál! De azért kérdezem, mert még csak véletlen sem szeretnék anarchba kerülni! Nem szegem meg a szabályokat, és elég sok időt töltök az orimmal: tehát sok "munkám" van benne! és hamár ennyit törődök a kis oriimmal (2 db normál van és nem is lesz több), akkor nem szeretném ha bármilyen okbol, tévesen kerülnék anarchba...

Ati 01-10-2007 22:22

Közben felhívták a figyelmem arra, hogy van még lehetőség anarchba kerülésre: jksz-elsz, jksz-re buzdítasz másokat, vagy blöffként jksz-re hivatkozol.

Gazsy 01-10-2007 22:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64921)
Túlkapáshoz? Nem. Ettől függetlenül lehet olyan eset, amikor csak Te játszol a gépedről, máshoz nem lépsz be, és átlerülsz: ha bármilyen módon megpróbálod az ellenőrzőrendszert kijátszani. (Ez egyenértékű a szabályok megszegésével.)

Ha ilyesmit nem csinálsz, akkor nem igazán látok arra lehetőséget, hogy "tévedésből" anarchba kerülj.

Köszönöm. Amugy az ellenőrző rendszer kijátszasa: ezt mondjuk nem nagyon értem, hogy az micsoda, de mivel nem értem, igy gondolom nem is csinálok olyat! Remélem véletlenül, akaratom ellenére nem lehet olyat csinálni.

Ha igy van akkor máris nyugodtabban alszom. :)

Ati 01-10-2007 22:24

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64923)
Köszi hogy válaszoltál! De azért kérdezem, mert még csak véletlen sem szeretnék anarchba kerülni! Nem szegem meg a szabályokat, és elég sok időt töltök az orimmal: tehát sok "munkám" van benne! és hamár ennyit törődök a kis oriimmal (2 db normál van és nem is lesz több), akkor nem szeretném ha bármilyen okbol, tévesen kerülnék anarchba...

Ilyen szituban, amit leírtál (és jksz-mentesen, ahogy én utólag írtam), nem tudok róla, hogy a szabályok betartása mellett bárki is került volna anarchba. Ez 8 év és 415000 ország.

Általában az egy gépről többen játszás az, ami problémákhoz vezet, nagy a kísértés, hogy közös célpontokat támadjanak az emberek, vagy családragta hivatkozva mégegy országot indítson.

All times are GMT +1. The time now is 02:05.