![]() |
Quote:
A helyzet változatlan, mivel főországot (ami az első helyen van a listádban) nem kapcsolhatsz le. |
Quote:
|
Sztem meg az elsőt kéne visszazérózni, miután a kettessel szintet lépett ... vagy mi a szösz.
Fel kell tolni a V-ből a második orit ész kész. |
Lenne egy nagyon hülye kérdésem személyesen Atihot az anarchbakerüléssel kapcsolatban!
Ha soha senki más nem játszik a gépemről, csak én, én pedig betartom a szabályokat, összekapcsolom az oriimat, nem lépek be egyetlen alkalommal sem más orijába, van rá bármilyen cskély esély is arra, hogy anarchba kerüljek??? (A kérdés lényege: nem firtatva az ellenőrző rendszert, mennyire megbízható a rendszer... lehet a fent emlitett esetben bármi ami túlkapáshoz vezet???? |
Quote:
Ha nem szeged meg a szabályokat lehet oda kerülni? :D És lehet filózgatni, de a szabályzatba az is le van írva, hogy jelszót másnak ne! :) |
Quote:
Ha ilyesmit nem csinálsz, akkor nem igazán látok arra lehetőséget, hogy "tévedésből" anarchba kerülj. |
Quote:
|
Közben felhívták a figyelmem arra, hogy van még lehetőség anarchba kerülésre: jksz-elsz, jksz-re buzdítasz másokat, vagy blöffként jksz-re hivatkozol.
|
Quote:
Ha igy van akkor máris nyugodtabban alszom. :) |
Quote:
Általában az egy gépről többen játszás az, ami problémákhoz vezet, nagy a kísértés, hogy közös célpontokat támadjanak az emberek, vagy családragta hivatkozva mégegy országot indítson. |
All times are GMT +1. The time now is 02:05. |