Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

laziga 03-15-2006 18:06

Szazstok:))
Lenne 2 kérdésem mert ez ezek nem tiszták elöttem.
Az egyik azt tudom hogy küldeni csak akkora segitséget lehet mint ami egyég van a célországnál annak a felét de támadásnál mikor hivok akkor meg kapo az öseregének felét vagy ott meg az enyémnek a felét kapom?
A másik hogy mikor segitséget hivok és van szabad örtornyom az a segitségül hivot ijjak kihasználják?

Láma 03-15-2006 18:21

Quote:

Originally Posted by laziga
Az egyik azt tudom hogy küldeni csak akkora segitséget lehet mint ami egyég van a célországnál annak a felét de támadásnál mikor hivok akkor meg kapo az öseregének felét vagy ott meg az enyémnek a felét kapom?
A másik hogy mikor segitséget hivok és van szabad örtornyom az a segitségül hivot ijjak kihasználják?

Az úgy van hogy a te sereged felének meg az ő sergének a felének veszi a maximumát és azt kapod meg.

A segtiő ijak nem mennek be a te őrtornyodba...

Csokibácsi 03-15-2006 18:24

Quote:

Na számokkal.
Ha mondjuk 3000 elittel támadsz, akkor 1500 jön a szövidtől segíteni, feltéve, hogy 50%-ra állította a segítségnyújtást és szintén 3000 elitje van.
Ha csak 2000 elitje van, akkor annak az 50%-a, azaz 1000 elit megy Neked segíteni. Viszont ha 9000 elitje van, akkor is csak max. 1500 megy.
A segítségül hívott íjászok nem használják a tornyaidat, annál lustábbak :P

laziga 03-15-2006 18:39

sejtettem:cool: köszi szépen biztam benne hogy fonák lesz és támadásnál az ö serege számit:) de hát ha nem akkor irjuk át játékott :rolleyes:
me küldeni töbször is eltudok segitséget de támadni hivni csak egyszer:(

bumbi 03-15-2006 20:41

segítség kérés

És olyankor mi a helyzet, ha van mondjuk 0 barakkom, látom, hogy támadnak, veszek a piacon 1000íjászt, és akkor kérek segítséget a szöviktől? akkor jön valamennyi egység, vagy nem jön semmi?

Cassandra 03-15-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by bumbi
És olyankor mi a helyzet, ha van mondjuk 0 barakkom, látom, hogy támadnak, veszek a piacon 1000íjászt, és akkor kérek segítséget a szöviktől? akkor jön valamennyi egység, vagy nem jön semmi?

Ha nincs barrakod hiába veszel íjjászokat, olyan lesz, mintha nem is lennének, segítség az elvben jönni fog...már ha jól okoskodom.

bumbi 03-15-2006 20:57

persze, tudom, h elmennének, elég lenne csak 1percig a sok íj, hogy kérjek segítséget. utánna, már el is adnám őket....

bumbi 03-15-2006 21:04

csak az érdekel, hogy az el nem férő egységeknek is nézi-e a felét, vagy csak azoknak, amiknek van helyük....

director 03-15-2006 21:22

Quote:

Originally Posted by bumbi
csak az érdekel, hogy az el nem férő egységeknek is nézi-e a felét, vagy csak azoknak, amiknek van helyük....

jó a kérdés, de csak az elférők felét tudod elhívni.. szerencsére.. vagy sajnos?:)

director 03-15-2006 21:23

Quote:

sejtettem:cool: köszi szépen biztam benne hogy fonák lesz és támadásnál az ö serege számit:) de hát ha nem akkor irjuk át játékott :rolleyes:
me küldeni töbször is eltudok segitséget de támadni hivni csak egyszer:(

mindig az számít, amelyikből kevesebb van:)

All times are GMT +1. The time now is 13:11.