Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Hadisarc, szabályozott keretek között. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1961)

Redback 08-06-2007 06:34

Jaja.Ez tetszik nekem is.Csak mivan hogyha pl két évig fog törleszteni?Mert nem hagy csak 2-3 millát az orijában.

Burning 08-06-2007 09:13

gondolom lehetne szabályozni, hogy ha x összegnél kevesebb, akkor max 2 heted van, hogy kifizesd, ha több mint x, akkor 3 hét...

Valezius 08-06-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 115327)
gondolom lehetne szabályozni, hogy ha x összegnél kevesebb, akkor max 2 heted van, hogy kifizesd, ha több mint x, akkor 3 hét...

És ha nem fizeted ki, akkor törölnek? :p

Burning 08-06-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 115342)
És ha nem fizeted ki, akkor törölnek? :p

amint kp van az orijában levonja a rendszer, tehát akaratlanul is fizetne (persze ezért amint van pénze levonná nem pedig kv-kor)...megeshet, hogy nem jönne így össze 2 hét alatt, de akkor a 2 hét után folytatódna és egyre nagyobb kamat lenne. egy idő után már lehetne a tartalékból vagy a termelésből (ha van) levonni. módszer lenne rá;)

-Hiena- 08-06-2007 10:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 115305)
Jaja.Ez tetszik nekem is.Csak mivan hogyha pl két évig fog törleszteni?Mert nem hagy csak 2-3 millát az orijában.

ezert irtam, hogy a rendszer vonna le ugyanugy mint a klanraktar berleti dijat.
akarmi bevetele van, x% (pl 50) azonnal levonasra kerulne, tehat meg se jelenne az orszagaban egy pillanatra sem. igy nem tudja elsumakolni a fizetest.
csalni nem lehet vele mert ugyanott van a gyoztes ahol elotte volt.
kamat nem lenne. minden ertelmes orszagnak erdeke, hogy mihamarabb torlesszen kulonben nem fejlodik.
hogy a haboru kezdetetol mindket oldalon pillanatnyi piaci atlagarral szamolva jegyezne fol a haboru koltsegeit. (az egysegek, anyagok, tekercsek atlagara ugyis rendelkezesre all, mert ez alapjan raboljak el a zsivanyok a cuccot)

laziga 01-17-2008 15:38

Szerintem jó ez a hadi sarc de valami egyszerü szabályzással mit tudom én minim a ütés szám vagy ilyesmi ami után az egyik fél felajánlhatja hogy x ideig vissza vonhatatlanul béke van x összegért ami megint lehetne az elvesztett emberek (kati toli vari) menyiségnek max 120 % szor 50000arannyal számolova. Vagy valami hasonló egyszerű átlátható játékosoktól független. MOndjuk eleve csak hadüzivel megvívott háborura a hadüzi kiküldésnél az aktuűlis piaci árral készülne egy ország érték és a békeszerződésnél megint és a kető közti különbség max120% a hadi sarc vagy valami hasonló. De mindenféle képen olyan módon hogy ne lehesen csalni és átlátható legyen. mondjuk nekem a második verzióm tetszik jobban de ha valakinek jobb ötlete van halgatom.

Dragi 01-17-2008 15:48

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 152190)
Szerintem jó ez a hadi sarc de valami egyszerü szabályzással mit tudom én minim a ütés szám vagy ilyesmi ami után az egyik fél felajánlhatja hogy x ideig vissza vonhatatlanul béke van x összegért ami megint lehetne az elvesztett emberek (kati toli vari) menyiségnek max 120 % szor 50000arannyal számolova. Vagy valami hasonló egyszerű átlátható játékosoktól független. MOndjuk eleve csak hadüzivel megvívott háborura a hadüzi kiküldésnél az aktuűlis piaci árral készülne egy ország érték és a békeszerződésnél megint és a kető közti különbség max120% a hadi sarc vagy valami hasonló. De mindenféle képen olyan módon hogy ne lehesen csalni és átlátható legyen. mondjuk nekem a második verzióm tetszik jobban de ha valakinek jobb ötlete van halgatom.

Felejtsd el a témát az az ötletem támadt :D:D:D
fél éve befulladt javaslatot köszi hogy újra felhozol ;) talán most se lesz belőle semmi ...

Spanyesz 01-17-2008 15:58

úgyis meglehetne csinálni h mnt egyik tipusa amiben meghatározott összeg van h pl :
xy országának 10.000.000 aranyat ajánlasz fel * cserébe megnemtámadási szerzödés jön létre 20 körre köztetek, a másik xy országától 10.000.000 aranyat követelsz * hogy a megnemtámadási szerzödés 20körre létrejöjjön
* ide meg mehetne mondjuk olyan h 5kör alatt 10 kör alatt stb és akkor lenne egy karavánod és azon keresztül tudnád küldeni a pénzt a másik országnak, az mntéknél meg számlálódna h mennyi pénzt küldött/kapott az ország
és akkor nincs az h felbontom idö elött és támadok , megazse h nemfizetem ki az összeget,persze ha az adott ország nem fizet kap vmennyi haladékot de ha akkorse fizet azonnal megszünik a szerzödés

Kutyuleee 01-17-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 152195)
úgyis meglehetne csinálni h mnt egyik tipusa amiben meghatározott összeg van h pl :
xy országának 10.000.000 aranyat ajánlasz fel * cserébe megnemtámadási szerzödés jön létre 20 körre köztetek, a másik xy országától 10.000.000 aranyat követelsz * hogy a megnemtámadási szerzödés 20körre létrejöjjön
* ide meg mehetne mondjuk olyan h 5kör alatt 10 kör alatt stb és akkor lenne egy karavánod és azon keresztül tudnád küldeni a pénzt a másik országnak, az mntéknél meg számlálódna h mennyi pénzt küldött/kapott az ország
és akkor nincs az h felbontom idö elött és támadok , megazse h nemfizetem ki az összeget,persze ha az adott ország nem fizet kap vmennyi haladékot de ha akkorse fizet azonnal megszünik a szerzödés

pontosan emiatt van ellenezve, hogy ne lehessen kisországokat kicsontozni, kikényszeriteni a sarcot. csinálok egy orkot, és a csopiban végig megfejem az mf törpéket, hogy nem verem be őket földre...

Spanyesz 01-17-2008 17:08

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 152204)
pontosan emiatt van ellenezve, hogy ne lehessen kisországokat kicsontozni, kikényszeriteni a sarcot. csinálok egy orkot, és a csopiban végig megfejem az mf törpéket, hogy nem verem be őket földre...

hát mondjuk ezis igaz

All times are GMT +1. The time now is 08:32.