![]() |
Quote:
|
Quote:
|
pár dolgot elfelejtetek még.
nekem törpeként az 5 piac is kevés volt, nagyon meg kellett fontolnom mire lövöm el őket, így is elúszott néha pár dolog. milyen lett volna hárommal...:( de ami a fontos, elsősorban A-ban jön ki: - helytartós képzés, amire már nem tud reagálni az ellenfél, mert kv közbe történik, amit kézzel nem lehet csinálni - nagyon fontos a gyors oldalbehozás, mert itt egy-egy támdás fél-1 mpen is múlik és hátrány amikor be kell hozni a reklámokat meg a bannereket - itt is fontos az 5 piac nagyon - piaci információk, hogy pontosan mikor érkezik haza a cucc...tudom ezt is lehetne elvileg simán nézni, hogy mikor változnak a számok, de azért sokkalta kényelmesebb így + amit többen említettek havi 450 forintot megér az a "luxus", hogy ne kelljen két óránként kelni szóval Ati bármit mondassz igenis komoly hátrányban van akinek nincs vipje és komoly céljai vannak a játékban |
Quote:
Itt a gond. 1. feltehető hogy a hódítósok nagy többsége NEM AKAR vagy NEM TUD felkelni óránként. 2. tehát akik nem tudnak 24 órát belépni vip nélkül más stratégiát kell választani. 3. feltehetjük, hogy a vipes stratégia jobb volt, vagy kivitelezhetőbb( életkörülmény stb is)? Mert ha igen,akkor ebből az következik, hogyha nem vagy vipes akkor egy rosszabb stratégia szerint kell játszanod. Tehát: 4. vip nélkül "könnyebben szérkapják az orid" |
Quote:
|
és a betonelf mire jó?
semmire... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sziasztok :-)
nem tudom miért lenne hátrányban az akinek nincs vippje... nekem van, de az esetek többségében a HT tudományának kis részét használom csak... pontosan a védő varik felrakásához, mert az nálam elfelejtődik gyakran... de a tekercsek irása, katona képzés az esetek 90 %-ban kézzel történik nálam, mert az ország helyzete folyton változik igy változnak az ebbéli igények is... tehát mondhatjuk 10 %-os vipes-ht-s vagyok, és nem vagyok egyáltalán hátrányban.... |
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |