![]() |
támogatom anarcba jól jönne (meg máshol is):)
|
Támogatom.Szerintem legyen 3-hónap.Mert ha valaki télleg elutazik vagy valami akkor meg...
|
Quote:
|
akkor én is ujra elmondom hogy jó lenne támogatom :) csak hogy ne haljon be a téma :?D
|
Nem tudom, hogy belefér-e ebbe a topicba, hátha...
Szerintem jó lenne egy olyan beállítási lehetőség, amely opcionálisan kikapcsolná a szabadságon lévő országok megjelenítését. Tehát semmit nem befolyásolna a játék menetén, ezen opció használatával vagy nélküle egyaránt ugyan addig látnánk el, csak egyszerűen a szűrés aktív állapotában a szabadságon lévő országok nem jelennének meg. De a VIP-esek ez esetben is láthatnák a szabadságos orikat úgy, mint az 1/A-ban az SZK-s országokat. |
Ezer éves topik? És?
Szerintem ezzel a kérdéssel kell valamit kezdeni! Hisz mostani felállás szerint nem fer a TOP30%-ék Nézzünk egy példát: Csoport első 35%-a mind szabadságon van! És én mit tegyek? Nem fogok tudni feljutni! Nem tudok fejlődni semerre! Vannak csoportok, ahol nagyon-nagyon sok ország van szabadságon, néhol alig van 2 körön belől müködő ország! javaslat 1: 3 hétnél régebben szabin lévő országok kerüljenek ki a pontlistából javaslat 2: top30 % ne az összes, hanem csak AZ ép müködő (nem szabin lévő) országokból számolódik ki |
Ennyire ne dramatizáljuk túl a dolgot, próbáljunk a valóság közelében maradni azért... :)
Quote:
Quote:
|
Bizonyos hektár felett iszonyú sokba kerül felfedezni, 1300 hektár környékén csupán felfedezzésel bejutni a top30-ba..Probáld ki, szinte lehetetlen!!
2 körnél messzebb is lehet akciózni, de nem ha nincs körülötted senki, csak alattad van "rendes" támadható ország, akkorlefelé pl: 5-8 körre mennyivel gyengébb lesz a támadó akciód sikerre. Összegezve. Ha egy csoprtba a szabin lévő országok mennyisége egy xx% meghaladja, akkor a normál user-ek dolga nagyon megnehezül. |
Quote:
Tudod mikor lesz lehetetlen? Ha a 4. helyezett maximum korlátja (eddig fedezhetsz csak fel) hirtelen töredékére esik vissza, mert az eddigi szabis top kikerül, és az eddigi 2500 hektárig való felfedezhetőség hirtelen visszaesik 400 hektárra. Quote:
|
Quote:
5-8kör neked távolság??? :eek: Én volt hogy 26-30 körre mentem ki a sok szabis miatt, azt már távolságnak nevezném. Összegezve, addíg örülj amíg egy 150 fős csopiból 100-an szabin vannak minthogy egy 50 fős csopiban mindenki aktív. (Számold ki egyrészt a top határát, másrészt ottva naz is amit Ati említett) |
| All times are GMT +1. The time now is 23:12. |