Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Rég Szabin lévő orik. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1885)

lukika 12-17-2007 10:35

támogatom anarcba jól jönne (meg máshol is):)

DarkElf 12-25-2007 23:49

Támogatom.Szerintem legyen 3-hónap.Mert ha valaki télleg elutazik vagy valami akkor meg...

Dragi 12-25-2007 23:58

Quote:

Originally Posted by DarkElf (Post 146651)
Támogatom.Szerintem legyen 3-hónap.Mert ha valaki télleg elutazik vagy valami akkor meg...

köszönjük szépen mind3 hozzászólásod 1000 éves topicochoz :D de azé köszi :D

laziga 01-17-2008 16:23

akkor én is ujra elmondom hogy jó lenne támogatom :) csak hogy ne haljon be a téma :?D

tulip 01-31-2008 12:54

Nem tudom, hogy belefér-e ebbe a topicba, hátha...

Szerintem jó lenne egy olyan beállítási lehetőség, amely opcionálisan kikapcsolná a szabadságon lévő országok megjelenítését. Tehát semmit nem befolyásolna a játék menetén, ezen opció használatával vagy nélküle egyaránt ugyan addig látnánk el, csak egyszerűen a szűrés aktív állapotában a szabadságon lévő országok nem jelennének meg. De a VIP-esek ez esetben is láthatnák a szabadságos orikat úgy, mint az 1/A-ban az SZK-s országokat.

emre33 02-28-2008 21:08

Ezer éves topik? És?

Szerintem ezzel a kérdéssel kell valamit kezdeni!

Hisz mostani felállás szerint nem fer a TOP30%-ék

Nézzünk egy példát:

Csoport első 35%-a mind szabadságon van!
És én mit tegyek? Nem fogok tudni feljutni! Nem tudok fejlődni semerre!

Vannak csoportok, ahol nagyon-nagyon sok ország van szabadságon, néhol alig van 2 körön belől müködő ország!

javaslat 1: 3 hétnél régebben szabin lévő országok kerüljenek ki a pontlistából

javaslat 2: top30 % ne az összes, hanem csak AZ ép müködő (nem szabin lévő) országokból számolódik ki

Ati 02-28-2008 23:12

Ennyire ne dramatizáljuk túl a dolgot, próbáljunk a valóság közelében maradni azért... :)

Quote:

Originally Posted by emre33 (Post 161812)
Csoport első 35%-a mind szabadságon van!
És én mit tegyek? Nem fogok tudni feljutni! Nem tudok fejlődni semerre!

Eltűnt a menüből a felfedezés menüpont? Egyedi eset lehet, másnak megvan.

Quote:

Originally Posted by emre33 (Post 161812)
Vannak csoportok, ahol nagyon-nagyon sok ország van szabadságon, néhol alig van 2 körön belől müködő ország!

Van valami olyan szabály, amiről nem tudok, és azt mondja, hogy 2 körnél messzebbre tilos akciózni?

emre33 02-29-2008 22:25

Bizonyos hektár felett iszonyú sokba kerül felfedezni, 1300 hektár környékén csupán felfedezzésel bejutni a top30-ba..Probáld ki, szinte lehetetlen!!

2 körnél messzebb is lehet akciózni, de nem ha nincs körülötted senki, csak alattad van "rendes" támadható ország, akkorlefelé pl: 5-8 körre mennyivel gyengébb lesz a támadó akciód sikerre.

Összegezve. Ha egy csoprtba a szabin lévő országok mennyisége egy xx% meghaladja, akkor a normál user-ek dolga nagyon megnehezül.

Ati 03-02-2008 10:48

Quote:

Originally Posted by emre33 (Post 162056)
Bizonyos hektár felett iszonyú sokba kerül felfedezni, 1300 hektár környékén csupán felfedezzésel bejutni a top30-ba..Probáld ki, szinte lehetetlen!!

10ezer hektárlán is fedezgetnek fel az emberek, miért lenne lehetetlen 1300 hektárnál? :eek:

Tudod mikor lesz lehetetlen? Ha a 4. helyezett maximum korlátja (eddig fedezhetsz csak fel) hirtelen töredékére esik vissza, mert az eddigi szabis top kikerül, és az eddigi 2500 hektárig való felfedezhetőség hirtelen visszaesik 400 hektárra.

Quote:

Összegezve. Ha egy csoprtba a szabin lévő országok mennyisége egy xx% meghaladja, akkor a normál user-ek dolga nagyon megnehezül.

Ha pedig ezek eltűnnek, akkor mégjobban megnehezül, hiszen ekkor a top30% határa adott esetben jócskán feljebb tolódik, és sokkal többet kell teljesítened, mint azelőtt.

Robin 03-02-2008 11:12

Quote:

2 körnél messzebb is lehet akciózni, de nem ha nincs körülötted senki, csak alattad van "rendes" támadható ország, akkorlefelé pl: 5-8 körre mennyivel gyengébb lesz a támadó akciód sikerre.

Mi olyan nehéz 1300 heki környékén a fedezésben? Tán ott is van már a fedezési % amihez igazodni kell? :p

5-8kör neked távolság??? :eek:
Én volt hogy 26-30 körre mentem ki a sok szabis miatt, azt már távolságnak nevezném.

Összegezve, addíg örülj amíg egy 150 fős csopiból 100-an szabin vannak minthogy egy 50 fős csopiban mindenki aktív.
(Számold ki egyrészt a top határát, másrészt ottva naz is amit Ati említett)

All times are GMT +1. The time now is 23:12.