Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Hírnévpontok adása - legyen-e publikus? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=188)

Phoenix 03-11-2006 08:15

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Hát tudod jobb is, ha félsz.:rolleyes: :D

Director: hidd el..veszedelmes egy nőszemély :p
na jó ennyit ne OFF-oljunk :p

Cassandra 03-11-2006 08:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Director: hidd el..veszedelmes egy nőszemély :p
na jó ennyit ne OFF-oljunk :p

Hékás ez árthat a hírnevemnek!:D
Vagy éppen használ?:rolleyes:

Phoenix 03-11-2006 08:41

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Hékás ez árthat a hírnevemnek!:D
Vagy éppen használ?:rolleyes:

hát ez jó kérdés :D

Phoenix 03-29-2006 07:59

Ati: egy olyan kérdésem lenne, hogyha valakinek adtam elismertségi pontot, akkor mikor adhatok megint annak a személynek?? :)

Ati 03-29-2006 09:32

Quote:

Ati: egy olyan kérdésem lenne, hogyha valakinek adtam elismertségi pontot, akkor mikor adhatok megint annak a személynek?? :)

Legjobb esetben 2 nap múlva, de ehhez az kell, hogy aktívan értékelt a hozzászólókat (másokat), és persze normális értékeléssel, mert időnként ránézek, és ha valaki "kjsdhkfjshdkfj" okból ad értékelést, akkor ott hamar minuszba megy az illető. ;)

Phoenix 03-29-2006 09:36

Quote:

Originally Posted by Ati
Legjobb esetben 2 nap múlva, de ehhez az kell, hogy aktívan értékelt a hozzászólókat (másokat), és persze normális értékeléssel, mert időnként ránézek, és ha valaki "kjsdhkfjshdkfj" okból ad értékelést, akkor ott hamar minuszba megy az illető. ;)

de volt olyan hogy pl.: Cassandrának vagy 2 hete adtam pontot, erre még most sem took neki adni :confused:

Ati 03-29-2006 09:39

Quote:

de volt olyan hogy pl.: Cassandrának vagy 2 hete adtam pontot, erre még most sem took neki adni :confused:

Nem időhöz, hanem másoknak kiosztott elismeréstől függ. (Ne csak egy embert tessék értékelgetni, hanem mindenkit.)

OFF: Vagy átírtam volna, hogy Cassandrának ne lehessen minuszt adni? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

Phoenix 03-29-2006 09:42

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem időhöz, hanem másoknak kiosztott elismeréstől függ. (Ne csak egy embert tessék értékelgetni, hanem mindenkit.)

OFF: Vagy átírtam volna, hogy Cassandrának ne lehessen minuszt adni? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

de már sokmindenkinek adtam, nem akarom mindet felsorolni, de kb 9embernek bittosan :)

OFF: nagyonj elfogult avgy :D

Ati 03-29-2006 09:44

Quote:

de már sokmindenkinek adtam, nem akarom mindet felsorolni, de kb 9embernek bittosan :)

Akkor még adj párnak. :)

Quote:

OFF: nagyonj elfogult avgy :D

OFF: előfordul ;)

Phoenix 03-29-2006 09:47

Quote:

Originally Posted by Ati
Akkor még adj párnak. :)

meglesz :)
Quote:

Originally Posted by Ati
OFF: előfordul ;)

meg is érdelmi ;)

All times are GMT +1. The time now is 19:07.