![]() |
Quote:
|
a lenti kettö mellett van még egy 48+10%-os hadis és egy varis.
Akkor ezeket minek tartod? Szabad terület: 17 Ház: 114 Barakk: 259 Kovácsműhely: 1 Tanya: 65 Könyvtár: 19 Raktár: 11 Bányák: 3 Őrtorony: 51 Kocsma: 20 Templom: 51 Kórház: 5 Bank: 1 Szabad terület: 67 Ház: 100 Barakk: 257 Tanya: 55 Raktár: 14 Őrtorony: 37 Kocsma: 35 Templom: 57 Kórház: 10 Bank: 8 mert Ök hadisnak tartják magukat vagy ezt :) Ház 110 18% Barakk 262 44% Tanya 43 7% Könyvtár 1 0% Raktár 32 5% Őrtorony 60 10% Kocsma 10 2% Templom 70 12% Bank 12 2% |
Ezeket már hadisnak mondanám, azért mind1ik 50% körül van:D bár egy óriásnak sokalom a 10 kocsmát is:p
|
Quote:
Bár mondjuk, ha aszondod, hogy az egyik 5-ös csopi alsó fele jobbára termelő, az még így is sok.. Legalább nem teljesen alap nélkül hódítanak a 60%-os hadik. :) ---- Quote:
Láttam felmerülni a "legjobb" kifejezést is, mint alternatívát. Na ekkora sületlenséget még életemben nem hallottam. ;) Nem is értem hogy jött ez ide, tekintve hogy nem erről folyik a beszéd. |
off
menj be a diliházba, és megtanulod a két szó közötti különbséget! bár a hóditóban a különbség nincs ekkora :) /off tanácsnak a 60% barakk+torony arányt jónak tartom, én is majdnem azt javasolnám ... a 10% templomot növelném egy kicsit (2-5%) a barakkok kárára akkor is, ha hadis. véleményem az, hogy az óriás a faji tulajdonságai miatt tolódjon kicsit a vari irányba. de tény ... élezés esetén is sokan nem merik vállalni a napi többszöri etetést (soknak a napi 1 is élezés), mert ugyan tudnak napi többször, de nem tudnak egyenletes ritmusban ránézni az orira. az meg növeli a tanyaigényt. |
bitbossal teljesen egyet értek
2 db gömbből meg lehet mondani nagyon sok mindent, pontosan!! (pl:ház,barakk,kocsma,templom,tanya ez már az épületek túlnyomó többsége, abból meg,hogy mennyi íja van, abból saccra meg lehet mondani mennyi a tornya,mert a legtöbb játékos tele tartja a tornyait!) másrészt egy kocsma nélküli óriásról nem nagy cucc éplistát szerezni!(még varis óriással sem, mert pl én is tartok 2%kocsmát) jelenleg 2/B ben tevékenykedek, és ha szeretnétek akkor szerezhetek ide éplistákat, olyan hadis óriásokról amik játszhatóak is!(nem 3-4körös éheztett hiperélezett penge orikról!) |
All times are GMT +1. The time now is 14:17. |