![]() |
Quote:
Más szennyését nézegetni.... |
Amúgy meg a témanyitó hsz-hoz:
sajnálom, invisible, hogy az életed így alakult, és örülök hogy azért feltaláltad magad, és nem törtél össze. De van egy olyan érzésem, hogy az illető abszolút vaktában írt, nem tudott semmit a háttérről, így "csak" bunkó volt, de nem akart ennyire beletaposni az érzéseidbe. A folytatásról viszont annyit, hogy ha te itt helyben sértegetsz másokat, okkal vagy ok nélkül (ezt mi, kívülállók soha nem fogjuk megtudni), akkor miben vagy jobb, mint a téged megbántó alak? Jó, rendben, ő sokkal fájóbb dolgokba nyúlt bele, de a gesztus ugyanaz. |
Quote:
Sem a becsülésedre, sem a sértegetésedre nincs szükségem, ezért kérlek ne is tedd ezt! Nem akarok vitázni veled, de sajnos nem tudom szó nélkül hagyni. Akinek kellett már bizonyítottam, szerencsére te nem tartozol sem klántársaim ,sem szövettségeseim közé. Kérlek ezentúl mellőzd a velem kapcsolatos hozzászólásokat! További jó játékot kívánok! |
Igaz nem a játékon belül, de a játékkal kapcsolatos, és én ezt sértésnek veszem:
Kedves Angelika! Megnéztem ma a honlapodat, a főoldal baloldali menüsorában megnéztem az a képet, amit a Hódítós ellenfeleidnek ajánlasz. Szerintem te beteg vagy, menj orvoshoz! Ennyi...:mad: |
Quote:
|
Hogy is volt ez az ellenfél vs. ellenség duma? LOL :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Köszi Ditke, you made my day :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:42. |