![]() |
Quote:
Most megvan a védelem, ami "járt neki" a súgó alapján, de baromi nagy maluszokat kapott mellé... |
Az én szerény véleményem az,hogy ezzel még egy szöget vertetek abba a bizonyosba. Ami az utóbbi egy évben bevezetésre került,abból egyetlenegyet nem tudok kiemelni, főleg olyat nem,ami a játékosoknak jó lett volna. Ez már régen nem a játékról szól, mert az már élvezhetetlen lett, annak ellenére,hogy én Vip-es vagyok. Ez az egész már nem ér annyit,hogy fizessek érte. Tudom,erre az a válasz,hogy akkor töröljem magam. Ha ez így megy tovább nem én leszek az egyetlen,aki törli az oriját. Nem tudom végül kinek lesz rosszabb.
A legjobban az A lett tönkretéve. Ez az én saját véleményem,de olvastam már hasonlóakat máshol..... |
Quote:
A klántársaim viszont ütöttek természetesen. 5% ház 6% templom 89% barakk kellett hogy beférjen... |
Hátrányok:
* a veszteségek 30%-kal magasabbak, * a képzési költség 20%-kal nagyobb a tolvajok és a varázslók esetében, * a bányák 30%-kal kevesebbet termelnek, * a tolvajok mindenből 20%-kal kevesebbet zsákmányolnak, * a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb, * a hadügyi tudománytekercsek írása 50%-kal drágább, * az ártó varázslatokhoz ötszörös mennyiségű rúna szükséges és használatukkor a varázslók 3%-kal jobban fáradnak, * felfedezni csak a csoport 10%-án álló ország területéig tud. Ha bunker faj az elf és tamagocsizunk vele akkor miért termelnek kevesebbet a bányái pl.? Olyan jók a hátrányai..annyira tetszik...:( |
Quote:
Az óriás az szív mással eleget, pl az egyáltalán nem tud támadó toliakciót indítani a sziesztájáért cserében, +50%-al kevesebbett hoz az elf 20%-val szemben no akkor hol kap az óriás +20% toli vari védelmet és 30%-ot katonai védelemre? A óriással inkább ne hasonlítgassuk toliban. |
Quote:
|
Quote:
ennyi brutálisan nem kellett volna leamortizálni az elfet |
Quote:
|
tudjátok mi a piszok nagy probléma??
az hogy mindenki jön mindennel és végül mindenki átsiklik egy csomó üzeneten, tehát higgadjunk le és szépen egymás után szóljunk;) hogy ezt az üzit észrevegyétek kiemelem...:) |
szerintem a maluszok melle,vegyetek el a 30%-bol a 10% ,mert meg csak az hianyzik neki,vagy kellene torolni
|
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |