![]() |
Szerintem x elismertség után lehessen topicot nyitni..mikor már bebizonyosodik az emberről,hogy konyít-e valamit a játékhoz,avagy sem ...hisz a régiek többsége azért leveszi,hogy kezdővel beszél-e...
Lehetne kötni továbbá "membörséghez" (:p) illetve a tesztet csak bizonyos hibaszázalékkal tartanám jónak .. :) |
Quote:
Ezért írtam már párszor, hogy mindenki szűrje a topikokat saját maga, úgy mint, az ember a barátait, :) vagy egyáltalán azokat akikkel szóba áll. Mert legalábbis itt senki nem kényszerített senkit, hogy szóljon bármihez is hozzá amihez nem akar, vagy egyáltalán elolvassa azt ami nem is érdekli és/vagy iritálja. |
Quote:
azt is kibírnám, ha még most sem nyithatnék topicot itt vagyok már vagy december óta, teleszemeteltem a fórumot szellemi hulladékommal, de még mindig nem támadt kedvem topicot nyitni... talán lett is volna 1-2 ötletem, de inkább átgondoltam még párszor :o |
Most egyben visszaolvastam 3 oldalt és az a benyomásom hogy egyhelyben topogunk. Semmi ötlet olyan ötlet nincs ami többeknek tetszene. Már nem azért de pl az indexen 50hsz alatt nem nyithatsz topikot, és ez természetes. De itt más a helyzet ezt belátom, mert lehet hogy regisztrál ide valaki mert van egy ötlete és ő már játszik 3 éve, így van tapasztalta is de 30 hsz alatt nem nyithat új témát. De ez miért lenne probléma? Szóljon hozzá más topikokhoz, 30hsz-t összeszedni nem kunszt, főleg úgy ha konyít valamicskét a Hódhoz. A teszt megbukni látszik, így visszagondolva kicsit fura is lenne, bár sztem nem olyan rossz, de topiknyitáshoz minimális hsz szám szerintem egy abszolút korrekt dolog lenne.
|
Quote:
|
Quote:
|
Én ha már korlátozásról van szó, egyedül a tesztel értek egyet, de azt is csak a "megbeszélések" feltételeként.
Quote:
|
Gondolom az elismertség és a hsz-ek számának függvényében ... ha nagyon zöld a kocka,akkor kevesebb hsz-szel is nyithat topicot,ha még szürke vagy piros,akkor több kell hozzá ...
És ez nem is butaság... |
Quote:
(Használd a beidéz gombot, mindenki ezt teszi!) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |