Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1693)

System 06-18-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 103708)
Ha megtanulod kezelni, akkor nincs vele baj! Én spec. kifejezetten szeretem a hullákat ütni.... :D

Kénytelen vagyok hinni neked,mert én még nem próbáltam a betegséget,mint fegyvert,de akkor írhatnál néhány tippet,hogy hogyan tartsuk kordában...;)
Nehogy aztán a "teremtményünk" elhatalmasodjon rajtunk,vagy épp a fordítottja,hogyan tartsam fenn,hogy ne apadjon el ez a "forrás".:rolleyes:

Grabi 06-18-2007 13:48

kórházzal csökkented míg 30-40 hullik körönte és akkor lebontod a kórházakat, hogy még 8-10 körig beteg legyél, de azért a 30-40 ember körönte nem olyan érvágás. és akkor neked se gáz ha beteg vagy, de aki támad annak gáz lesz ha hazaér

Kutyuleee 06-18-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by System (Post 103715)
Kénytelen vagyok hinni neked,mert én még nem próbáltam a betegséget,mint fegyvert,de akkor írhatnál néhány tippet,hogy hogyan tartsuk kordában...;)
Nehogy aztán a "teremtményünk" elhatalmasodjon rajtunk,vagy épp a fordítottja,hogyan tartsam fenn,hogy ne apadjon el ez a "forrás".:rolleyes:

mielött hullázól felhuzol pár kórházat... és utána mielött véget érne a betegség lebontod... nem hiszem hogy a végefelé elhulló 10-15emberek nagy kárt jelentenének már:D azt meg hogy meddig tart számold ki, illetve hogy mikor kell bontani a kórházakat:D adott minden hozzá a súgóban:p

Grabi 06-18-2007 13:57

háhá lassú voltál! ;)

Kutyuleee 06-18-2007 14:09

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 103720)
háhá lassú voltál! ;)

Lassú víz partot mos:p

LordYsolt 06-18-2007 15:13

Tegyük hozzá, hogy a hullák támadás 5. és 4 szinten még oké, mivel kicsi a hektár kevesebb fertőzést szedsz össze és azt kevesebb korházzal szeded le magadról. Minél nagyobb a népesség annál többen halnak meg (talán 6% körül per kör, de ezt nem állítom biztosan, mivel régen volt hogy mebgetegedtem) A hadis csak tornyot (szerintem ez a logikus) épít át korházra. Ám felsőbb csopikban elég drága a nyersi + elég sok korházat kell felhúzni, hogy kordában tartsd a betegséget, felmerül e a kérdés h nem egyszerűbb e más célpontot nézni ?

otto500 06-18-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 103727)
Tegyük hozzá, hogy a hullák támadás 5. és 4 szinten még oké, mivel kicsi a hektár kevesebb fertőzést szedsz össze és azt kevesebb korházzal szeded le magadról. Minél nagyobb a népesség annál többen halnak meg (talán 6% körül per kör, de ezt nem állítom biztosan, mivel régen volt hogy mebgetegedtem) A hadis csak tornyot (szerintem ez a logikus) épít át korházra. Ám felsőbb csopikban elég drága a nyersi + elég sok korházat kell felhúzni, hogy kordában tartsd a betegséget, felmerül e a kérdés h nem egyszerűbb e más célpontot nézni ?

Magasabb hekin is %-osan ugyanannyi kórház kell mint 200 hekin. Nem?:confused:

Kutyuleee 06-18-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 103745)
Magasabb hekin is %-osan ugyanannyi kórház kell mint 200 hekin. Nem?:confused:

csak az a % több épület, 1 épület több nyersi, és a nyersi is soxorosa mint 5ös szinten, vagyis nagyságrendekkel több pénzbe kerül.

otto500 06-18-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 103750)
csak az a % több épület, 1 épület több nyersi, és a nyersi is soxorosa mint 5ös szinten, vagyis nagyságrendekkel több pénzbe kerül.

Rendben tudom, csak azt hittem, hogy fentebb %-an is több kórház kell.

Kutyuleee 06-18-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 103791)
Rendben tudom, csak azt hittem, hogy fentebb %-an is több kórház kell.

félre értesz, több kórház kell, ami több nyersibe kerül és általába a nyersi is többszörösébe kerül mint lentebb, így alaphangon is 20-30x több pénz mint lentebb és ez azokban a csopikban ahol elviselhető a nyersi ára:D

All times are GMT +1. The time now is 01:00.