Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Ati 05-01-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Nyírbátor (Post 91810)
Üdvözletem

épp most történt, h már fentebb emlitett probléma lépett fel. A szövim épp most vette észre, h 1k pacija eltünt. Nem haltak meg, nem mentek támadni, és nem is írt a rendszer semmi üzenetett, h kevés lenne-e a hely, vagy tűzgolyó, szóval semmi válasz (ja meg nem is adta el őket)
nem tom h ez megoldható probléma-e, de nagyon remélem

a szövim telóról játszik már elég régóta, költözködés miatt, azért én irok

Ezzel semmit nem tudok kezdeni, support cím. Ez nem ide tartozik. Köszi.

Ati 05-01-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by opp (Post 91658)
Először is, ha a párbaj mondjuk este 8-ra van kiirva akkor még sose sikerült 8 óra 1 perc 20 másodpercnél hamarabb belépni a párbajba. Ráadásul az első kör már 8:03 kor van és pont abba a másfél percbe kell a legtöbb mindent megcsinálni !

Ez szintén így a helyes, a párbaj terület előkészítésének van egy ideje, az alatt nem tudsz belépni. Érdemben óra 1 perc néhány másodperckor tudsz belépni, és elkezdeni játszani.

Nyírbátor 05-01-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91920)
Ezzel semmit nem tudok kezdeni, support cím. Ez nem ide tartozik. Köszi.

hát akkor mi tartozik ide, ha az nem h sokaknak csak úgy tünedezik a nép minden ok nélkül???

Ati 05-01-2007 21:54

Quote:

Originally Posted by Nyírbátor (Post 91930)
hát akkor mi tartozik ide, ha az nem h sokaknak csak úgy tünedezik a nép minden ok nélkül???

Az, hogy "rossz az autóm, segítseget", az semmiképp nem egy autós fórumra való, azt hiszem. :) Igen sokan nagyon furán fognak nézni a részletes problémaleírásod láttán. ;)

Tehát mégegyszer: ez nem ide tartozik, kérlek, hogy ezzel supportra írj, valóstínűleg igen triviális oka van (például a kiírt figyelmeztetések figyelmenkívül hagyása). Itt nem fogok ebben segíteni, és ebben a topicban más se fog.

Nyírbátor 05-01-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91932)
Az, hogy "rossz az autóm, segítseget", az semmiképp nem egy autós fórumra való, azt hiszem. :) Igen sokan nagyon furán fognak nézni a részletes problémaleírásod láttán. ;)

Tehát mégegyszer: ez nem ide tartozik, kérlek, hogy ezzel supportra írj, valóstínűleg igen triviális oka van (például a kiírt figyelmeztetések figyelmenkívül hagyása). Itt nem fogok ebben segíteni, és ebben a topicban más se fog.

ha meg tom vele beszélni, h megadja a belépőjét, mint már vhol itt lvastam, és megnézed, h a rendszer semmit se irt,akkor elhiszed?

vagy elég csak az enyém, onnan is láthatod h nem irta ki h 1000lovasod elment legelni

Ati 05-01-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Nyírbátor (Post 91936)
ha meg tom vele beszélni, h megadja a belépőjét, mint már vhol itt lvastam, és megnézed, h a rendszer semmit se irt,akkor elhiszed?

Kértelek, hogy fejezd be, itt nem fogok segíteni, ez a topic nem erről szól. Nem viselem jól, ha a Fejlesztés topic valaki szét-offolja.

Stev 05-02-2007 10:26

Ati!
Ezt az üzenetet akartam betenni a szövifórumra:

Quote:

Tényleg Tiz! Ezt a xxx-t minek támadod folyamatosan? Ő is a "nincsmitütnirajta" kategória! :)
és ezt a választ kaptam rá:

Quote:

Hibás üzenet. Kérünk, hogy tartsd be a fórum szabályait, vagy ne használd a fórumot. Köszönjük.
Gondolom összekeveredtek a szövifórum és rendesfórum moderálási szabályai. Meg tudnád nézni?

Goldy 05-02-2007 10:39

Ha túl sok karaktert írsz egybe akkor ezt írja ki akár külsőre akár szövi fórumra írsz...

Ati 05-02-2007 10:48

Pontosan, tessék megtanulni a szóköz billentyű haszhnálatát is. :)

Stev 05-02-2007 10:55

Szóval azzal volt baja... Oké, köszi!

All times are GMT +1. The time now is 11:33.