Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tekilopás ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1677)

Taky 11-28-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by belas (Post 138050)
Ahol én játszom ott neméri meg pl:nyersit lopni...

Olyan nincs, mindenhol megéri nyersit lopni :p Ha valaki termel, akkor az el is akarja adni, ha meg nem termel akkor meg venni fog. A házak nem nőnek maguktól, a fegyver meg nem terem fán...

Grabi 11-28-2007 14:22

ötös szinten a sok kezdő és a magasan nem támadható országok miatt gyakran vicc mennyiségű és árú nyersanyagok vannak. 30-40-50 nyersiáraknál előbb lopsz tekire mint nyersire.

a felső szinteken más a helyzet. de kerek perec ilyet nem lehet kijelenteni amit te.

Taky 11-28-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 138254)
ötös szinten a sok kezdő és a magasan nem támadható országok miatt gyakran vicc mennyiségű és árú nyersanyagok vannak. 30-40-50 nyersiáraknál előbb lopsz tekire mint nyersire.

a felső szinteken más a helyzet. de kerek perec ilyet nem lehet kijelenteni amit te.

persze, tudom én is nagyon jól, de hát ki indít törpét 5-ös szinten? Najó van egy-két példa rá, nem is jelentem ki ezért kerek perec :D Aki meg mégis, és lelopják tekire, hát lelke rajta, de ez tipikus IJB ( ha nemtudja valaki mit jelent, priviben elmondom :D )

Grabi 11-28-2007 15:09

nekem speciel 2-3k köre minden ötös szintes orim törpe. ne erre varjál gombot :)

mi az az IJB? :(

Taky 11-28-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 138283)
nekem speciel 2-3k köre minden ötös szintes orim törpe. ne erre varjál gombot :)

mi az az IJB? :(

És lopták a tekidet kezdetben? :P Amúgy grat! Bátor vagy... de gondolom nem 5/S-ben ;)

priviben ment a magyarázat...

Grabi 11-28-2007 15:30

Sben is voltam torpe nemreg. igayabol torpe meg ork szeretek lenni mindenhol. ezt elvezem a legjobban.

teki meg sosem erdekelt, mindig meg tudtam magam vedeni ha kellett, akar hadilag, akar szovik altal, akar ugy h nem volt tolem erdemes lopni.
torpe meg azert vagyok szinte mindenhol h kitapasztaljam mekkora es milyen a piac

Taky 11-28-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 138295)
Sben is voltam torpe nemreg. igayabol torpe meg ork szeretek lenni mindenhol. ezt elvezem a legjobban.

teki meg sosem erdekelt, mindig meg tudtam magam vedeni ha kellett, akar hadilag, akar szovik altal, akar ugy h nem volt tolem erdemes lopni.
torpe meg azert vagyok szinte mindenhol h kitapasztaljam mekkora es milyen a piac

Na, akkor már majdnem meg is kaptuk a választ a topik eredeti kérdésére :D Tudtam, hogy ki fogom provokálni :)

Hogy is kerülöd el és véded meg magad? :p

Grabi 11-28-2007 16:07

leirtam. van meg par torpes tema, ha tenyleg ennyire erdekel olvasd at oket. szerintem maximalisan kielegito informaciokat adtunk erre a kerdesre.

belas 11-28-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Taky (Post 138230)
Olyan nincs, mindenhol megéri nyersit lopni :p Ha valaki termel, akkor az el is akarja adni, ha meg nem termel akkor meg venni fog. A házak nem nőnek maguktól, a fegyver meg nem terem fán...

Taki:)) Ezt ugye nem nekem akarod megmagyarázni!? mert ,ha igen nagyon elkéstél:))))

belas 11-28-2007 16:12

Jahhh és ha akarod mutatok 1-2 törpét:))

All times are GMT +1. The time now is 13:40.