![]() |
azért szerintem a 150% rengeteg szövinél megvan. az összeszokottság és az aktivitás lehet a különböző. én is eddig játékom során két darab jó szövit találtam. dehát keresni kell :)
|
Quote:
kevés az olyan ember, aki tapasztalatban nem szenved hiányt, aktív és azt is tudja mit kell csinálni nem összevissza támad, lop és ártózik...:eek: ebből pedig az fakad, hogy kevés a jó szövi, és nehéz egyet csinálni:( |
Quote:
|
Quote:
És nem tudom ebből hogy következik hogy nem játszik régóta :) rejtély na meg az aláírásában ott van az országa és annak a sorszáma és abból már látszik is hogy nem 3 hónapja kezdte a játékot :D:D:D |
Quote:
Persze mindenhol megvan a 24órás távol, vagy a ht automatikusan küldi a szövihelpet ha megy valaki felé a sereg? :D Nekem is nagyon kevés jó szövim volt eddig (A-t leszámítva) -de azok nagyon jók voltak :) Nem egy igen hajmeresztő társasággal találkoztam/voltam tagja :) |
Quote:
gondolod csak Te látod az országa sorszámát?:) de hogy valaki csak 2 jó szövivel találkozott ennyi idő alatt az furcsa... aktív játékkal hetente összeakadok jó szövikkel |
szerintem neked és nekem mások az elvárásaink egy szövetséggel kapcsolatban.
|
Quote:
örülünk neki, hogy ennyiből le tudod szűrni, ki mióta játszik :) mellesleg minden csak felállás kérdése :) van olyan mf, akit nem tud szétszedni egy hadis szövi se, ha nem elég jók :) és van olyan nem is hadis szövi, akik szinte bárkit szét tudnak kapni, akár szöviben vannak, akár mf. |
Quote:
Na jó egyet láttam, aki 30% barakk-tornyot tartott pár napig. :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:08. |