![]() |
Ha tools-al számolsz, számold ki a 100%készüvel, és 100%morállal, majd a kapott eredményt szorozd be a (kat.morál+aktuáis készültséged (0%...))/2-vel. És máris kijön a védőértéked.
Mi elfel, +varis óriással loptuk ki anno a sok mf felest... :p |
Quote:
köszi..így érthető. a védőnél mi az 1,3-as szorzás?mert az 1,1 az MF? |
Quote:
Kicsit átláthatóbbá tettem azt a hsz-t:) Szívesen:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A számításod teljesen jó, én csak hozzátettem, hogy teljesen normális a végiglopás ha a tolikészültségét 12% alá vitték. |
Quote:
ez az én esetemre volt igaz csak. |
Quote:
támadó félelf 17800 toli, 13700 nép, 99% morál, 52% készüli, szövis 45% toliteki védő félelf 16800 toli, 13k nép, 100% morál, X% készüli, MF, 45% toliteki, tisztánlátás mindkettőnél árnyak (helyezés különbség nem játszik most) X csökkentve 20% alá --> befér a támadó Magyarul 2 futó változó lehet: a védő oldal készültsége, és a tolitekije Egyiket fixnek veszi az ember, és meg lehet mondani, hogy a másik meddig tartja magát. Azért írtam amit írtam, hogy lásd milyen egyszerűen végiglop, lásd a határát az adott szituációnak, és hogy még jobban sikerül neki ha tekit visz (nem is kicsit). |
Quote:
1100 hekin 21.000 toli Csoporttól függ, mert ha csak óriás hadivarik vesznek körül, akkor léynegében mindegy is.... :D |
Normál csoportban 30-35% közötti feles kocsmát tartok célszerűnek. Bár megmondom frankón, hogy egy elf védelmen úgy lepattan a 35%-os feles, mint a sicc. Elfet nem nagyon érdemes lopni, hacsak ki nem deríted mennyi tolija van.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:06. |