Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kezdők ide :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=16)

Agit@tor 04-01-2006 16:30

Agit@tor

Quote:

Originally Posted by Gabesz
Szerintem olyanokat például beírhatnátok,hogy hogyan lehet emgtalálni,ha valaki ártózik,lop,vagy ilyesmi,mert sokan szokták ezt kérdezni:)))
főleg tőlem mikor rájövök,hogy kik is ártózták a szövetségeseimet:)

Üdv halandók!!!
Full kezdő vagyok, és fogalmam sincs hogy lehet rájönni, hogy melyik ori küldött rám ártó varázslatokat, vagy fosztott ki seregével esetleg pusztított nálam!:eek:
Azt tudom, ha lopnak akkor a térkapu felderítése varázslattal rá tudok jönni ki az a galád!:D Mellesleg MF Félelf vagyok!!! Előre is leköteleztek, ha tudtok segíteni!!

Mike zoostorm 04-01-2006 17:07

Agit@tor:
"fosztott ki seregével esetleg pusztított nálam" Ilyenkor minden esetben kiirja az illeto orszag nevet es sorszamat! a pontlistaban pedig meg tudod keresni hogy milyen messze van toled...
Ha informaciot szertnel megtudni rola, akkor azt ket fele kepp teheted meg. Varzslokat kepzel , es a kristalygomb nevu varzslattal megprobalhatod legombozni. Ha sikerul akkor "latod" egy napig (???) asszem a fomenujet.(ha valtozik rajta valami akkor azt nem , csak amikor a varzslatot csinalod az aktualist.)
Tolvajokat kepzel es terkapun te mesz be hozza( megintcsak tobb tolvaj szukseges) es csinalsz Epuletlistat, szovetsegeseit felderitheted ha vannak neki, es a kintlevo seregeit is megnezheted.
A legjobb persze a kettot osszekombinalni. Kristalygomb, ep lista, ha szovis akkor szovifelderites, es kintlevo katonak...
Persze ha latod hogy van 10 barakja , es hulla , 400 elittel akkor folosleges a kintlevo sereg , tehat mindig gondold at hogy milye lehet...
az artokat mar nehezebb felderiteni bar van ra par trukk...
Az egyik hogy lemented a pontlistad, a legjobb ha orankent tudod ezt csinalni, es amikor kapod az artot akkor megnzed hogy kinek valtozott a hirneve. Amikor jon az arto azt kiirja hogy hany korrol jott, tehat tudod hogy hol kell nezelodni. A sugo menupontnal a hirnevek almenupont alatt reszletesen megtalalod hogy egy varzslat, toliakcio mennyi hirnevpont valtozosat eredmenyez, ill. egy katonai akcio.
Amit tudsz tenni ezek ellen: csinalj sok varit, sok tolit, soksereget...:D

Xeper 04-01-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Agit@tor:
Amit tudsz tenni ezek ellen: csinalj sok varit, sok tolit, soksereget...:D

Vagy sereget, sereget, sereget... :D
Amúgy a "sok" jelző közelítőleg (azokban a csoportokban ahol én játszom az én szememben):

toliból, variból: 30% kocsma
seregből 50% barakk

Tehát nem tudsz mindenből "sokat" csinálni, de tudhatod hogy mire számíthatsz kb :)

Danna 08-14-2006 10:49

Szia aki válaszol

Ha varázslóval tolvajt mérgezek rá tud-e jönni a másik ország, hogy ki volt?

Ati 08-14-2006 10:55

Honnan kerülnek elő ezek a vegyes, teljesen kusza témák? :D Mégegy topic, amit zárok, mert nincs konkrét témája.

All times are GMT +1. The time now is 20:27.