Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   hogy lehet sok pézt csinálni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1574)

tdomo 08-11-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 116880)
Köszi.Am nincs társ a gyűjtögetéshez?

Fogsz találni elég hamar. Tudom nem garancia a sikerre, de a kezdetkor én nem tartottam semmi védelmet, meg fosztanivalót se az országban, csak varázslót és tolvajt amíg be nem ütöttek földre. Szerencsém volt, mert rögtön földre ütöttek, így bekerültem 200 heki alá, ahol még nem kopnak a tekercsek.

Redback 08-11-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 116883)
Fogsz találni elég hamar. Tudom nem garancia a sikerre, de a kezdetkor én nem tartottam semmi védelmet, meg fosztanivalót se az országban, csak varázslót és tolvajt amíg be nem ütöttek földre. Szerencsém volt, mert rögtön földre ütöttek, így bekerültem 200 heki alá, ahol még nem kopnak a tekercsek.

hihi.Már találtam egy komplett szövit Burning segítségével.

László 08-26-2007 21:47

Pénzszerzés tőzsdézéssel

Sok pénzt csinálni (mármint a játékba újabb aranyat behozni) a kereskedő sokbankos orival lehet:D:p

De a pénzszerzést én így csinálom:
Kiszámolom a Windows számológépével, h mindegyik cuccból mennyi bevételem lenne a piacon. Ezt 20 köri termelésre vetítem ki, mert olykor a tekigyártás/katonaképzés jobban megéri.

A legtöbb pénzt hozó áruval kereskedek, rámegyek annak a gyártására, feltéve ha tartósak az árak, ha nem, akkor szimplán tőzsdézem.
Ha tartósak az árak, a legtöbbet hozó termékkel plussz ráadásként tőzsdézek amennyire csak lehet, és igyekszem megszerezni a monopoljogot rá.

Nálam most a pl. gabona a sláger.

Ezzel a módszerrel nagyon jól lehet sok pénzhez jutni(tapasztalat):D, ha az árak nem ingadoznak érdemes kiszámolni melyik áru hozná a legtöbb hasznot, ismerni kell a piacot valamennyire, kicsit tenni kell a nyereségért, de megéri:rolleyes::)

Ez 1 jó módszer, nekem bejön

Toti 08-26-2007 22:51

csak a nyersivel pont az a baj, hogy jobban ode kell rá figyelni. mindenképp azzal lehet a legtöbbet kaszálni, csak figyelgetős. míg a ht a katit kiteszi, a tekit meg bevédős fajnál nem lopják, azokra nem kell "annyira" odafigyelni. de ha viszont a saját termelést adod el, úgy, hogy mindenképp vigyék, akkor nincs vele baj.:)

norbucso 08-29-2007 10:14

Üdv!

Én speciel katonák eladásával alapozok, ezzel lesz egy kis alaptőke. Aztán gabona és/vagy kő felvásárlás, egy átlagos szintig, rögtön eladod magasabb áron.

3 óra múlva vissza, lehetőleg ez a csúcsidőszakra essen, amikor sokan játszanak, visszamész piacra, a még elém kitett cuccokat felvásárlom, hogy az enyém legyen látható csak, ehhez sokszor frissítem az oldalt és addig vásárlók, amíg jön alacsonyabb árú termék és ameddig lejár a 20 perc piac.

Ha kell nekik tuti megveszik azt, jó néha éjszaka képes és visszajön, de azt úgyis kiírja.
De inkább felkelek, felhibernálom a gépet, 2 perc és megyek ismét alunnyi.

Most ott tartok, hogy igazán csak felfedezek, mert másra nem tom költeni.

Mindehhez varis fajt, gnómot vagy óriást ajánlok, mivel a varik elrejtik a kiváncsi szemek elől a zsét, a tolvaj nem mer lopni, az élőhalott meg lepattan. Tény a törpe sokkal többet termel alapból. Bár az összes volt szövitársam és én is a két előző varis fajjal csinálunk pénzt a megunásig, még 2/B-ben és 3. szinten is.

Nekem bejött, néha ha valamelyik csoportban hirtelen felszökik az ár, akkor valamelyikünk megint ténykedett.

demian 08-29-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by norbucso (Post 121132)
Nekem bejött, néha ha valamelyik csoportban hirtelen felszökik az ár, akkor valamelyikünk megint ténykedett.

Vagy egyszerűen csak valamelyik topp ori gondolt egyet és átépített :)

Amúgy nyersivel nagy pénzeket szakítani tényleg gyorsan lehet, de bukni is, nemminden csopiban működik az hogy felveszel minden olcsóbb anyagot pl: K (eddig nekem ez a legjobban nemtetsző csopi :) ) van amikor iszonyat drágán lehet eladni a nyersit máskor fillérekért sem veszik meg.

Alba 09-04-2007 14:14

Azért arra kiváncsi lennék hoyg mennyit tartatok sok pénznek...Az hogy a piacon felszöknek az árak az ne mazt jelenti sok pénzed van. Majd ha valaki fogja és kikpaja az egész piacot akkor van.
Láttam ar olyat hoyg 1 nap a 3G egész piacat kivette vki. Tekit nyersit katonat midnent. Na enki sok pénze volt.

Amugy a leggyorsabban az ujrazas hozza a pénzt. 500 körönként megduplázod a felhozottat + addig szerzett + összes sereg eladása

Elég szép kis della jön ebből össze.

Valezius 09-04-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 122671)
Azért arra kiváncsi lennék hoyg mennyit tartatok sok pénznek...Az hogy a piacon felszöknek az árak az ne mazt jelenti sok pénzed van. Majd ha valaki fogja és kikpaja az egész piacot akkor van.
Láttam ar olyat hoyg 1 nap a 3G egész piacat kivette vki. Tekit nyersit katonat midnent. Na enki sok pénze volt.

Amugy a leggyorsabban az ujrazas hozza a pénzt. 500 körönként megduplázod a felhozottat + addig szerzett + összes sereg eladása

Elég szép kis della jön ebből össze.

Érdekes dolog.

Quote:

Az Ország újrakezdése lehetőséget ad arra, hogy ezen a szinten, ebben a csoportban, ugyanezzel az országgal újrakezdd a játékot. Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel. Cserébe levonunk egy újraindulási lehetőséget. Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni. Csak akkor indíthatod újra az országot, ha már legalább 500 kör játékidőt eltöltöttél ezen a szinten!
Gondolom valahogy úgy kell erre a mondatra is nézni, mint erre másikra:
Quote:

A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni, és csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura.
Mégegy a végére:
Quote:

Kérjük, hogy mindent, ami a Súgókban szerepel, figyelmesen olvass el, mert a leírt dolgok szabály erejűek.

Alba 09-04-2007 14:20

Igen ez egy masik aspektus . de szerintem ujrazni ne ma szétesett orik urjaznak hane ma soklovesok. Persze egyertelmu hoyg ne mcska azok de azert nem rossz bevételi forrás.. :)

Cassandra 09-04-2007 14:23

Ez attól még nem "szabályellenes".
Rólam köztudott, hogy nem vagyok egy csalós tipus, de biza országot újráztam már le, hogy a szöviben több pénz legyen(Nem többtízmilliárd, mástól kapott pénz miatt, hanem amiatt, amit magunk szedtünk össze.).

A piac nem raktár, de valahol tartalékokat gyűjteni "kell", az országban egy szint fölött nem lehet, mert szemet szúr.
Nekem ne mondd Valezius, hogy te nem tartassz pénzt a piacon... mindenki tart. És ezzel vállalja annak kockázatát is, hogy elvesztheti azt.

(Picit álszent volt az iménti beírásod érzésem szerint... azért nem kell túlzásokba esni.)

All times are GMT +1. The time now is 21:55.