![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Pénzszerzés tőzsdézéssel
Sok pénzt csinálni (mármint a játékba újabb aranyat behozni) a kereskedő sokbankos orival lehet:D:p
De a pénzszerzést én így csinálom: Kiszámolom a Windows számológépével, h mindegyik cuccból mennyi bevételem lenne a piacon. Ezt 20 köri termelésre vetítem ki, mert olykor a tekigyártás/katonaképzés jobban megéri. A legtöbb pénzt hozó áruval kereskedek, rámegyek annak a gyártására, feltéve ha tartósak az árak, ha nem, akkor szimplán tőzsdézem. Ha tartósak az árak, a legtöbbet hozó termékkel plussz ráadásként tőzsdézek amennyire csak lehet, és igyekszem megszerezni a monopoljogot rá. Nálam most a pl. gabona a sláger. Ezzel a módszerrel nagyon jól lehet sok pénzhez jutni(tapasztalat):D, ha az árak nem ingadoznak érdemes kiszámolni melyik áru hozná a legtöbb hasznot, ismerni kell a piacot valamennyire, kicsit tenni kell a nyereségért, de megéri:rolleyes::) Ez 1 jó módszer, nekem bejön |
csak a nyersivel pont az a baj, hogy jobban ode kell rá figyelni. mindenképp azzal lehet a legtöbbet kaszálni, csak figyelgetős. míg a ht a katit kiteszi, a tekit meg bevédős fajnál nem lopják, azokra nem kell "annyira" odafigyelni. de ha viszont a saját termelést adod el, úgy, hogy mindenképp vigyék, akkor nincs vele baj.:)
|
Üdv!
Én speciel katonák eladásával alapozok, ezzel lesz egy kis alaptőke. Aztán gabona és/vagy kő felvásárlás, egy átlagos szintig, rögtön eladod magasabb áron. 3 óra múlva vissza, lehetőleg ez a csúcsidőszakra essen, amikor sokan játszanak, visszamész piacra, a még elém kitett cuccokat felvásárlom, hogy az enyém legyen látható csak, ehhez sokszor frissítem az oldalt és addig vásárlók, amíg jön alacsonyabb árú termék és ameddig lejár a 20 perc piac. Ha kell nekik tuti megveszik azt, jó néha éjszaka képes és visszajön, de azt úgyis kiírja. De inkább felkelek, felhibernálom a gépet, 2 perc és megyek ismét alunnyi. Most ott tartok, hogy igazán csak felfedezek, mert másra nem tom költeni. Mindehhez varis fajt, gnómot vagy óriást ajánlok, mivel a varik elrejtik a kiváncsi szemek elől a zsét, a tolvaj nem mer lopni, az élőhalott meg lepattan. Tény a törpe sokkal többet termel alapból. Bár az összes volt szövitársam és én is a két előző varis fajjal csinálunk pénzt a megunásig, még 2/B-ben és 3. szinten is. Nekem bejött, néha ha valamelyik csoportban hirtelen felszökik az ár, akkor valamelyikünk megint ténykedett. |
Quote:
Amúgy nyersivel nagy pénzeket szakítani tényleg gyorsan lehet, de bukni is, nemminden csopiban működik az hogy felveszel minden olcsóbb anyagot pl: K (eddig nekem ez a legjobban nemtetsző csopi :) ) van amikor iszonyat drágán lehet eladni a nyersit máskor fillérekért sem veszik meg. |
Azért arra kiváncsi lennék hoyg mennyit tartatok sok pénznek...Az hogy a piacon felszöknek az árak az ne mazt jelenti sok pénzed van. Majd ha valaki fogja és kikpaja az egész piacot akkor van.
Láttam ar olyat hoyg 1 nap a 3G egész piacat kivette vki. Tekit nyersit katonat midnent. Na enki sok pénze volt. Amugy a leggyorsabban az ujrazas hozza a pénzt. 500 körönként megduplázod a felhozottat + addig szerzett + összes sereg eladása Elég szép kis della jön ebből össze. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Igen ez egy masik aspektus . de szerintem ujrazni ne ma szétesett orik urjaznak hane ma soklovesok. Persze egyertelmu hoyg ne mcska azok de azert nem rossz bevételi forrás.. :)
|
Ez attól még nem "szabályellenes".
Rólam köztudott, hogy nem vagyok egy csalós tipus, de biza országot újráztam már le, hogy a szöviben több pénz legyen(Nem többtízmilliárd, mástól kapott pénz miatt, hanem amiatt, amit magunk szedtünk össze.). A piac nem raktár, de valahol tartalékokat gyűjteni "kell", az országban egy szint fölött nem lehet, mert szemet szúr. Nekem ne mondd Valezius, hogy te nem tartassz pénzt a piacon... mindenki tart. És ezzel vállalja annak kockázatát is, hogy elvesztheti azt. (Picit álszent volt az iménti beírásod érzésem szerint... azért nem kell túlzásokba esni.) |
All times are GMT +1. The time now is 21:55. |