![]() |
Quote:
|
Quote:
Már bocs, de nekem fenntartásaim vannak az élezett és igencsak jó full elites csonka szövikkel szemben:) Remynek igaza van, baromira nem általános, hogy csak azért regelgessenk kamu orikat, hogy szabizva a két játékosnak plusz védelmet biztosítsanak. Ráadásul ez talán 5-ben még működik is, de nem hiszem, hogy 4-ben is találnak bármikor két nem játszó, de szövizni hajlandó orit. Enyni energiával felvesznek két tagot a bandába, és már jobban járnak. |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Én nem értek egyet ezzel a módosítással, ez nem hiszem, hogy olyan általános volt, hogy tömeges problémát okozott volna bárkinek. Viszont az új verzió az összes MF-nek hátrányt fog jelenteni az eddig 2-3 fős szöviben lévőkkel szemben. Mi lenne egyébként azokkal az orikkal, akik mondjuk véletlenül egyedül maradnak szövetség vezére vagy tagja státuszban? kap 30%-ot? |
Quote:
Azt hiszem, hogy még mindig sokkal jobban megéri az MF státusz ilyen esetben. |
Quote:
|
Én akkor is azt mondom, maradjon ahogy van. A gyenge szövi erősítsen, ha egydül marad szövitag váltson mf-re, ha nem megtévesztésből az.
Vagy akkor a gyengébb mf oriknak is adni kell vmi plussz bonuszt. De mivel ez hülyeség, ezért jobb ha marad minden a régiben. |
Quote:
Miért is adnánk bónuszt arra ami nincs? Legalább így az elhagyott orik szépen lekerülnek a süllyesztőbe ezért javaslom hogy ha mindenáron be akarjátok vezetni akkor az egyfősnek ne járjon a 30% bónusz ha csonka szövi akkor az minimum két fő tehát csak onnantól járjon mert az egyfős az mf nem pedig csonkaszövi. |
Így olvasva a dolgokat én se naon támogatom hogy csonka szöviknek + védelem járjon...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:42. |