Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövi nem 4 fővel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1554)

Redback 02-10-2008 09:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 157557)
Hany ilyen letezik? Bevallom, nekem sose jutott eszembe az ilyen, es nem nagyon lattam ilyen szovit se... :)

Én már láttam olyan szövit, (W-topjában) hogy 2 élezett ori, full elitesek, variban meg toliban és igen csak jók voltak,(kb 18k értéknél voltak) lent a csopi alján meg ült 2 ori szabin,9k értéknél.

Synkel 02-10-2008 10:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 157609)
Én már láttam olyan szövit, (W-topjában) hogy 2 élezett ori, full elitesek, variban meg toliban és igen csak jók voltak,(kb 18k értéknél voltak) lent a csopi alján meg ült 2 ori szabin,9k értéknél.

Már bocs, de nekem fenntartásaim vannak az élezett és igencsak jó full elites csonka szövikkel szemben:)
Remynek igaza van, baromira nem általános, hogy csak azért regelgessenk kamu orikat, hogy szabizva a két játékosnak plusz védelmet biztosítsanak. Ráadásul ez talán 5-ben még működik is, de nem hiszem, hogy 4-ben is találnak bármikor két nem játszó, de szövizni hajlandó orit. Enyni energiával felvesznek két tagot a bandába, és már jobban járnak.

Ati 02-10-2008 10:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 157612)
Enyni energiával felvesznek két tagot a bandába, és már jobban járnak.

Ez esetben nem merültek volna fel olyan javaslatok, hogy nulla százalékra is lehessen tenni a segítséget, hogy a szövi által 4000 körre elhívott sereget a szöviből való kilépéskor azonnal fordítsuk vissza, vagy hogy speciális esetben azonnal ki lehessen lépni a szöviből, mert szemmel látható, hogy csak szivatásról van szó, semmi másról.

Valezius 02-10-2008 10:25

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 157612)
Már bocs, de nekem fenntartásaim vannak az élezett és igencsak jó full elites csonka szövikkel szemben:)
Remynek igaza van, baromira nem általános, hogy csak azért regelgessenk kamu orikat, hogy szabizva a két játékosnak plusz védelmet biztosítsanak. Ráadásul ez talán 5-ben még működik is, de nem hiszem, hogy 4-ben is találnak bármikor két nem játszó, de szövizni hajlandó orit. Enyni energiával felvesznek két tagot a bandába, és már jobban járnak.

Ha van jópár ismerősöd akkor találsz, és miért legyen még itt is előnyben az, akinek sok ismerőse van?

Paliking 02-10-2008 10:34

Sziasztok!
Én nem értek egyet ezzel a módosítással, ez nem hiszem, hogy olyan általános volt, hogy tömeges problémát okozott volna bárkinek. Viszont az új verzió az összes MF-nek hátrányt fog jelenteni az eddig 2-3 fős szöviben lévőkkel szemben.
Mi lenne egyébként azokkal az orikkal, akik mondjuk véletlenül egyedül maradnak szövetség vezére vagy tagja státuszban? kap 30%-ot?

Ati 02-10-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 157616)
Mi lenne egyébként azokkal az orikkal, akik mondjuk véletlenül egyedül maradnak szövetség vezére vagy tagja státuszban? kap 30%-ot?

Természetesen. Vagyis az MF +40%-os védelmével és támadásával, +10%-os alvilágjával szemben kapna egy 30%-os védelmet. 10%-kal kevesebbet a védelemre, 40%-kal kevesebbet a támadásra, 10%-kal kevesebbet az alvilágra.

Azt hiszem, hogy még mindig sokkal jobban megéri az MF státusz ilyen esetben.

Kutyuleee 02-10-2008 10:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 157557)
Hany ilyen letezik? Bevallom, nekem sose jutott eszembe az ilyen, es nem nagyon lattam ilyen szovit se... :)

nálunk 5ön pl volt 2 szabis ország. Igaz, csak egy ideig voltam szövis, hogy segitsek egy havernak helyreállni, de addig volt:D

stampi 02-10-2008 13:23

Én akkor is azt mondom, maradjon ahogy van. A gyenge szövi erősítsen, ha egydül marad szövitag váltson mf-re, ha nem megtévesztésből az.
Vagy akkor a gyengébb mf oriknak is adni kell vmi plussz bonuszt. De mivel ez hülyeség, ezért jobb ha marad minden a régiben.

Serg 02-10-2008 14:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157553)
E helyett tehát jobb ötletnek tartod, hogy fiktív országokat regisztálnak, amiket bevesznek a szövibe, és szabira tesznek, hogy elérjék ugyanezt az eredményt. Miért jobb ez?

Egyszerű:látom hogy van két szabis szövije és arra kap bónuszt nem pedig két nem létező szövetséges után...
Miért is adnánk bónuszt arra ami nincs?
Legalább így az elhagyott orik szépen lekerülnek a süllyesztőbe ezért javaslom hogy ha mindenáron be akarjátok vezetni akkor az egyfősnek ne járjon a 30% bónusz ha csonka szövi akkor az minimum két fő tehát csak onnantól járjon mert az egyfős az mf nem pedig csonkaszövi.

Redback 02-10-2008 18:05

Így olvasva a dolgokat én se naon támogatom hogy csonka szöviknek + védelem járjon...

All times are GMT +1. The time now is 01:42.