![]() |
Quote:
én azt sem értettem ,h hova szeretné Cassy:D:D PErsze nincs előttem a hód... szal emlékezetből kell kitalálnom.. |
Quote:
Gondolkoztam ezen is, viszot közben az is eszembejutott, hogy lehet, hogy azon a grafikás részen nem igazán az a baj, hogy nem mutatna jól, hisz ez csupán egyetlen szó, semmi egyéb, viszont épp ellenkezőleg, talán beleveszne a grafikába. Ellenben az mindenütt ott van, mindenhol lenne valami állandó, nem lenne kétszer kiírva, hogy országod, vagy piac stb... Szerintem nem mutatna az ott olyan rosszul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondom csak egy ötlet volt a sok közül.:) |
Quote:
Na mindegy, ez már off. :D |
Quote:
Pedig szerintem jól nézett volna ki.:P (Azt tudom:) ) |
Quote:
|
Nah... elolvastam a dolgot és engem nem zavarna, nem is flusztrálnaráadásul ki sem kapcsolnám :D ... úgyhogy támogatom. Hasznos ötlet. (asszem épp tegnap ugrott egy csomó fám..vagy ma délelőtt :rolleyes: nah de ez nem fontos..., mert szépen bevásároltam körváltás előtt)
Ez egy pinduri kis felirat lenne és nem hinném, hogy bárki szemét is bántaná :) ...csak filóznak az ellentmondók ;) Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D ...nah de ez nem ide tartozik, csak úgy felötlött bennem, mert mindig felötlik ha belépek az oriba, mert ... fújj :o Szal az alap 5letet (1HSZ) 1az1ben támogatom és rá is bökök a szavazáson :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |