![]() |
Quote:
Amint tul olcso lesz a fegyver, az emberek bontják a kovácsot, majd az pedig ujra visszaáll egy reális értékbe...hiszen ujra visszaesik a kinalat. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
ez igy nem teljesen igaz, mert sokan vannak akik nem használják ki teljes mértékben a katiképzésüket, mert csak annyit termel, amennyire szüksége van, vagy csak ritkán van gépnél és nem férne a barakkjába, stb. viszont ha a fegyver olcsobb, pl 6-7k helyett csak 4k, akkor esetleg már megéri, mert nyereségesebben lehet eladni a katit. Aztán ha leszorul a sima kati ára, esetleg lehet lesz aki azt képzi tovább az olcso fegyverrel, ezzel is csökkentve a plussz mennyiséget de még ha ez nem is jön be, olcsobb fegyver mellett esetleg többen élezik azzal az orijukat, hogy lesporolják a kovácsot, ugyhogy a végén a piacon beállna egy uj egyensuly. ez az ötlet tehát anélkül erösitené az ipari tekit, hogy drasztikus változást hozna, ráadásul erösitené a törpe helyzetét is az A szinten |
Quote:
nem azért hoyg eladja, hanem hogy automatikusan képezzen... a törpénken semmiképpen nem javítottunk ! annyit értünk el , hogy még több ember tart majd kovácsot , mint eddíg... |
Quote:
|
Quote:
van olyan csoport ahol drágább a fegyó mint az alap katona ? ezt enm igen értem valahogy... nincs szüksége a pénzre ezért nem képez?? nem fér el a barakkokba a beérkező képzése? azért szerintem a játék alapvető része a képzés, tényleg olyan sok ori lenne aki ezt nem használja? valahogy nem tudom elhinni... |
Quote:
|
mondjuk az ipari tekercs jelentősége, ha majd több fegyót termel a kovácsműhely véletlenül, még mindíg sokkal jobb, mint a gazdasági teki jelentősége...
csak a gazdasági teki semelyik fajnak nem a sajátossága... |
Quote:
Nagyon csábító az ötlet, hogy gnómmal akár 4,65 fegyvert termelnék/kör, de én nem tartanek 2,7% kovacsot, hogy finanszirozza az alapkatonaképzést. (mert ugye ennyi % kovacs kell, hogy adott hekin 99% foglalkoztatottsag mellett annyi fegyvert termeljen, amennyi kell a napi kepzesemhez) S akkor vegyuk, hogy ezt lonak/ijasznak tovabbkeppzem, ami még plussz 5,4% kovacs, igy osszesen ez 8% kovacs. Eleg sok még mindig azt hiszem...Hogy emiatt áttérni, de igazad van, mérsékeltebb mint most. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:20. |