Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Elf specvari (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=151)

Wanax 02-28-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Davalon
De ez bármilyen más faji beállítottság esetén is igaz lehet:) Pénz számít, idő, szövi és tudás. A legnagyobb butaság egy fajt szembeállítani egy másikkal, one on one.

Igen, barmely faji beallitottsag eseteben igaz, de en azert hoztam az elfet peldakent, mert egy elf-es topicban vagyunk ahol lassan off topic temaban irogatunk, meg az elf konnyebben rá veszi az orkot hogy teljes sereggel tamadjon ki... a tobbi fajnal nem eppen szukseges a teljes sereg az orknak!

Tacsiazuma 03-24-2006 09:18

Figy, az elf varija így is épp elég jó... ha szabira mész, akkor az az IJB tipikus esete, ahogy vonos82 mondaná.. (Így jártál b*zzeg!):) Ne tápoljuk tovább az elfet.. ne menj szabira, Vip-ezz és nyomasd a varit körönkét, úgy legalább lesz pénzed is.. ha meg vki betámad teljes sereggel.. még mindig jobb, mintha a fél csoport meggömbözött..

Bicsu 03-25-2006 05:46

Támogatnám.

Okok.

Pl. Óriás - lejár a szieszta a szabi alatt... mégsem tudnak több varit ölni vagy tekit vinni
Gnóm - szitu ugyanaz... mégsem tudják megnézni mennyi tekid van, mert szabin vagy, pedig a kulcs nincs fenn...
Ork - szitu detto... markotány nincs emberek mégsem éheznek, mert ugye szabi van
Ember - tükör nincs mégsem ártanak, mert szabin nem tudnak
Törpe - szabi alatt nem lopnak be
Félelf - szabi alatt nincs szükség plusz toli erőre
hullának nincs ilyen

Az egyetlen akinek kára van az a félelf... velem is sokszor van, hogy egyik napról a másikra szabi mer sok a meló...

Az sem érv, hogy az elf specvari a legjobb... ez hülyeség... ha már itt tartunk a szieszta a legdurvább, meg a tükör... a kulcs istenkirály... persze a raktárkulcs gyakorlatilag semmit nem ér, de pl a markotány is rengeteget segít... arról meg, hogy a félelfen mennyit dob az árnyak ne is beszéljünk... attól hogy a többi fajt amatőr szinten alaklmazod a specvarijai nagyon is állatok... persze a kivétel a törpe, de Ati annak megváltoztatásának elvetését is megindokolta már.

Arwen 03-28-2006 12:19

Mindenhol csak könnyítést akartok bevezetni? :D

Egyetértek Lotr-el, aki elffel játszik vállalja, h nem megy szabira, ha nem akarja, h belássanak.

Penya 03-28-2006 18:40

Jogosnak érzem amit director említett, sztem erről kéne vitázni.

Ha vki tudja megindokolná h miért járnak le a varik ha semmi más nem halad tovább? Ez azért elég logikátlan akárhogy is nézzük.

Az meg nem érv h ez most túl jó ne bántsuk, ne tápljuk. Az h mi a jó (főleg h túl jó) talán a legrelatívabb a világon, nem a specvarin múlik az elf sorsa. Az adott szitu dönti el h mi jó és mi nem. Akármikor ki lehet csinálni egy elfet, úgymint akármelyik fajt.

De az mégse igazság h a többi fajnak nem baj ha lejár épp csak ennek az egynek.

Láma 03-28-2006 18:50

valamiért be lett vezetve hogy leteljenek a varik, gondolom nem ok nélkül. lehet hogy azóta az ok megszünt, lehet hogy nem.

Cassandra 03-28-2006 22:13

Nekem is van egy elf orim, de engem valahogy nem érdekel, hogy szabi alatt lejár a varázslat, ennek alapvetően két oka van, az egyik az, hogy aki meggömböz nem tudhatja, hogy meddig maradok szabin, a másik, amit fentebb említettetek már, hogy ha valaki teljes sereggel, vakon betámad, akkor már a specvari mit sem ér.
Mellesleg egy ijjakkal kellőképp bevédett elfhez igen nehéz bemenni...

Arwen 03-29-2006 08:48

Quote:

Originally Posted by Penya
Jogosnak érzem amit director említett, sztem erről kéne vitázni.

Ha vki tudja megindokolná h miért járnak le a varik ha semmi más nem halad tovább? Ez azért elég logikátlan akárhogy is nézzük.

Az meg nem érv h ez most túl jó ne bántsuk, ne tápljuk. Az h mi a jó (főleg h túl jó) talán a legrelatívabb a világon, nem a specvarin múlik az elf sorsa. Az adott szitu dönti el h mi jó és mi nem. Akármikor ki lehet csinálni egy elfet, úgymint akármelyik fajt.

De az mégse igazság h a többi fajnak nem baj ha lejár épp csak ennek az egynek.

Milyen jó dolog az, mikor szabinál a száraz-vihar is lejár.
Pláne mikor napok óta küldik rád, és még le sem telt az egyik, már ott a köv 36-36kör.

Remedy 03-31-2006 19:38

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Nekem is van egy elf orim, de engem valahogy nem érdekel, hogy szabi alatt lejár a varázslat, ennek alapvetően két oka van, az egyik az, hogy aki meggömböz nem tudhatja, hogy meddig maradok szabin, a másik, amit fentebb említettetek már, hogy ha valaki teljes sereggel, vakon betámad, akkor már a specvari mit sem ér.
Mellesleg egy ijjakkal kellőképp bevédett elfhez igen nehéz bemenni...

attol fugg kinek! :)

egy tanyafree ork tudos tabornoknak van eselye :)

Cassandra 04-01-2006 10:27

Quote:

Originally Posted by Remedy
attol fugg kinek! :)

egy tanyafree ork tudos tabornoknak van eselye :)

Nem azt írtam, hogy esélytelen, csak azt hogy nehéz:)

All times are GMT +1. The time now is 04:23.